Звездни Компромати- Декември'25

• 250 818
  • 2 618
  •   4
Отговори
# 2 100
Чистенето на имиджа на Емрах е в подкаст в Интернет
https://m.youtube.com/watch?v=I6uL5yN5gNg&pp=ygUe0YjQvtGD0YLQviD … y0LXQvdC10LvQuNC9

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 12:03 от Little heart

# 2 101
Няма проблем, че става на 50, той се държи като 20 годишен... Trollface Като го поканят някъде, то е лигня, то са чупки, стойки, то е чудо. Децата му сигурно по-сериозно от него се държат.

# 2 102
Дългата тема дали сме длъжни да разграничаваме творчеството от личния живот. Разбирам доводите в тази посока, но аз лично не мога да приема по същия начин човек, творец, учен и т.н., за когото знам, че в личния си живот е бил гад.
Е да, но пък можеш да продължиш да обичаш филм с участието на някого, когото вече не харесваш или да слушаш негова песен с удоволствие.
Иначе Бриджит Бардо ми е крайно неприятна и винаги ми е била, не я разбирам и тази прехвалена красота - всяка трета жена с такъв макиаж, осветление и стилистика ще изглежда добре. Далеч от аурата на Мерилин е.

# 2 103
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
На времето Бриджит Бардо е била изключително красива и въздействието върху публиката е било огромно. Личният и живот затова е личен какви ги върши си е нейна работа. Аз ще я запомня освен с русата коса и красиво тяло с огромната и любов и отдаденост към животните, де да имаше повече такива звезди. Да почива в мир.

# 2 104
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Дългата тема дали сме длъжни да разграничаваме творчеството от личния живот. Разбирам доводите в тази посока, но аз лично не мога да приема по същия начин човек, творец, учен и т.н., за когото знам, че в личния си живот е бил гад.
Е да, но пък можеш да продължиш да обичаш филм с участието на някого, когото вече не харесваш или да слушаш негова песен с удоволствие.
Иначе Бриджит Бардо ми е крайно неприятна и винаги ми е била, не я разбирам и тази прехвалена красота - всяка трета жена с такъв макиаж, осветление и стилистика ще изглежда добре. Далеч от аурата на Мерилин е.

Бриджит е родена красива, характер не коментирам, Мерилин е имала корекции, увеличила бюста си чрез силиконови инжекции, ринопластика, имплант в брадичката, отделно се е самовъзпитавала ( имала е и дислексия, с която сама се е борила), и наистина е self made жена. Но пък края и е трагичен, вярвам, че е била убита, защото е станала неудобна.

# 2 105
До Тес, за филмовата кариера на Бардо.

До “И Бог създаде жената” на Вадим, не се е говорело за Бардо, снимала се е с Бурвил през 1952г за първи път, била е на 18.
Във филма на Вадим обаче, в далечната 1956, когато дори още няма 22г, Бардо е толкова безсрамно, бих казала дори нагло млада и сексапилна, абсолютно освободена и скандална, че създава истински фурор и подлудява не само мъжката част на човечеството. Достатъчно е да се види как се движи с грациозна походка на газела и хищница едновременно, кръвта й буквално ври и се вижда от всяка мимика. Учила е балет и танцува божествено. Не съм мъж, но и днес съм залепена за екрана и не дишам докато тя разхожда прелестното си тяло и руса, дива грива пред мен.
Самото й присъствие на екрана е достатъчно, за да се гледа този неин първи филм с Вадим.
Ето и селекция на десетте филма с Бардо, които не бива да се пропускат :
Скрит текст:

“Нормандска дупка” редом до Бурвил

“И Бог създаде жената” на Вадим

“В случай на нещастие” редом до Габен
Има доста разголена сцена, смела, но много тактично режисирана и изиграна. Двамата с Габен са великолепни!

“Искате ли да танцувате с мен?”

“Истината”
Прави страхотна, драматична роля, може би най-силната в кариерата й. Точно след раждането на сина й, борила се е, за да се снима в този филм и е чудесно, че се е получило.

“Личен живот” с Марчело Мастрояни

“Презрение” на Годар с Мишел Пиколи

“Вива Мария!” на Луи Мал с Жана Моро

“Мечката и куклата”

(Не съм гледала последните два)

# 2 106
  • Пловдив
ББ според мен е определено по-красива от Мерилин с все корекции и чаровни несъвършенства. За ореола на легенда, ако може така да се сравнява, съм съгласна.
Всяка трета жена, натъкмена така, може да изглежда добре, но няма да изглежда красива колкото ББ. Иначе и аз не съм и фенка, твърде лековат, лекомислен някак е нейният образ, грижата и за животните също не е от характер да ме разтопи. Само за сравнението с Мерилин по красота не съм съгласна. Казаното за натъкмяването важи повече за ММ, виж, чарът е нещо друго.

# 2 107
  • Glasgow
Като цялостен персонаж харесвам Мерилин повече. Не е била хомофоб, не е била расист, дори се застъпва за Ела Фицджералд, на която е бил отказан достъп до някакъв джаз клуб. Мерилин говори със собственика да я допусне до сцена, а тя ще е там на първи ред да я подкрепя (и привлича клиенти). За времето си това е било голяма стъпка. А ББ е расист.
Скрит текст:

# 2 108
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Норма ( Мерилин) е момиче от народа, живяла в мизерия като малка, Бриджит е златокоса кучк@, родена със сребърна лъжичка, различни светове са това.

# 2 109
Goldie Hawn, Kurt Russell и Kate Hudson
Скрит текст:

# 2 110
Е, сега, то и личният живот на Коцето си е негова работа - че се трови, но го коментираме и заклеймяваме. Не че може да има какъвто и да било паралел между него и Бардо. Още повече, тя е издала автобиография, в която сама дава на публиката възможност да я съди, заради сравнението на единственото си дете с тумор, признанието, че предпочита да е родила куче и че през цялата бременност единственото, което я е тревожило е да не й се развали фигурата - нейното оръжие.
На Ален Делон също си е негова работа личният му живот, но е много критикуван, а и Веселяшка сама потвърди, че във Франция не е много тачен, именно заради характера и личния си живот.
Апропо, в Инстаграм ме изненадаха множеството чуждестранни негативни коментари относно кончината на Бардо. Наред с "икона", имаше и множество - чудовище и расистка. Явно тук сме много по-склонни към обожествяване и митологизиране.

Веселяшка, благодаря за селекцията! 🙂

# 2 111
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Мерилин е единствена и неповторима за мен. Точно селф мейс звезда притежаваща много хъс, талант, упоритост. Хич не е тъпата блондинка, както много хора си мислят за нея в клишета. При ММ има емпатия, игривост, топлота, сравнение с нея ББ ми е като сушена френска пастърма.
Вчерашната дискусия и факти в темата вече циркулират в см, целия ми фейс се напълни. Знайни и незнайни драскачи пишат за ББ и сина и.

# 2 112
Минаха ми някакви сторита на Йелена Джокович през фийда. И тя хелти- мелти, веган, дъра- бъра, но ми се стори бая наблъскана с ботокс и филъри.

# 2 113
Хората имат право на мнение, а социалките им предоставят възможността да го кажат. Звезда и личен живот са несъвместими понятия. Който не иска тълпата да го дъвче не става актьор, певец, политик и пр.

# 2 114
Къде мога да прочета за отношението на ББ към сина й?
И към днешна дата, синът й простил ли е й?

Общи условия

Активация на акаунт