Звездни Компромати- Декември'25

• 250 015
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 75
Той не прилича на много учил, та...
Снимките с Мистъра са като от някаква евтина комедия. Направо... 😆🤣

# 76
https://www.burgasnovinite.bg/2025/12/blog-post.html?spref=fb&fb … sg3BN4GVVhTPz8Dxw
 Те било,  има меме ,но и  истинска новина. Бургаски е вестник.

# 77
Гонзо, също като Светлана, ще се окаже с много дипломи.....😁

# 78
  • Deutschland
Стартирана е дарителска акция за Любослав Пенев. Дано всичко се нареди и оздравее напълно 🙏

# 79
Вярно е за Гонзо - софийска прокуратура е започнала досъдебно производство. Специалист по спортно право Георги Градев подава сигнал, като се атакува дипломата за средно образование, тази за висше ще отпадне съответно. Мисля, че е видно за всички, че има нужда от това.

Искрени благодарности са прекрасната празнична тема. За мен "Сам вкъщи" си е символ за Коледа и всяка година  се забавлявам с Маколи Кълкин.
Радвам се, че е успял да сложи живота си в ред. Тия азиатки чудеса правят с мъжете ( родена в САЩ, но с майка от Тайланд).
А децата им са големи сладури.

# 80
  • Пловдив
Ох тия от мистър София. Пълен ужас са всички до един, верно ли това са младите красиви мъже 🤯

# 81
  • Пловдив
И от мен една любима сцена - танц от "Наистина любов":

# 82
  • sofia
Да ни е честит новия Мистър София.
Нямам против момчето,  ама няма ли изисквания за някакъв ръст.
При жените мисля, че имаше . Победителят е в средата.
На втората снимка... Джулка и други странни птици обитават нашата страна.
Снимките са на Хайлайф.
Скрит текст:

Ами те кандидатите кой от кой по....как са успели да изберат само един първенец😂😂😂

# 83
Умните не се занимават с такива измислици. каквото има - такова.

# 84
Умните не се занимават с такива измислици. каквото има - такова.

Същото може да се каже и за конкурсите за Мис и Мисис. За това все някакви странни ги избират и там.

# 85
Благодаря за темата и труда, Кактусче! Two Hearts
Чудесно начало на празничния месец!
Имам до доизчета 1500+ коментара от предната тема, wish me luck SmileFlowers Four Leaf Clover
Много се радвам както за Маколи, така и за Линдзи Л.
Силно се надявам мама Крис К. да помогне на Бритни, някъде четох, че Спиърс била следващият ѝ ''проект''.

# 86
Наша Мими с голямата четка се е минала 😆
Скрит текст:

# 87
  • До морето
То хубавото си знае, че е хубаво. Няма нужда от "валидация". Виж, разни нискостеблени и крокодили дават мило и драго (и най-вече пари), белким някой ги припознае за красиви!

# 88
  • Варна
И от мен една любима сцена - танц от "Наистина любов":

Ауч, ето от къде тета Венета се е вдъхновила как да обзаведе трапезарията си - и в тоя аристократичен дом има колона и дивана й е същия 🤣

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 17:56 от missNoir

# 89
Благодаря за любопитните факти от "Сам вкъщи" и за страхотната корица. Страшен сладур беше Кълкин и явно си е избран перфектно за ролята във филма. Сега, гледайки го за Н-ти път, ще ми е интересно да съобразя и тези любопитни факти и да ги свържа с картинката.

Лили Иванова получила покана за концерта на Софка.
А вчера Антон Стефанов в пост във фейсбук се възмущаваше от високите цени на билети за концертите на Лили в НДК и беше прикачил скрийншот с неразпродадената зала и за 3-те дати. Билетите почваха от 120лв.  до 400лв. А третата дата е филмът за Парцалев, чийто спонор е фондацията на Иванова и тя явно взима участие с някоя песен. И за този филм билетите бяха доста скъпи.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт