Звездни Компромати- Декември'25

• 250 023
  • 2 618
  •   2
Отговори
# 90
Доналд Тръмп е участвал в "Сексът и градът", снимал се е на корица на "Плейбой", а като гледам е участвал и "Сам вкъщи". Уникален! JoyJoyJoy

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 23:37 от *Sugar*

# 91
  • София
Доналд Тръмп беше във втора серия в хотел Плаза.
Нашето МичИ хич не си поплюва. На тази пижамка, с която се е барнала в Дюбай, само горнището е с умопомрачителна цена. Не съм гледала за долнището. Чантичката и тя е YSL. Няма да е евтинка. Ще го приключи Т4 доста бързо.

# 92
  • Glasgow
Ама това за навън ли е? Не е ли истинска пижама

# 93
Браво на Мара! Обаче за такива пари можеше хубава рокля, а не да ходи по пижама из града, че там много хора ще познаят артикула, не е като в София.

# 94
  • Sofia
Колко чантета е помъкнала ,или от там си ги е взела ?

# 95
  • София
В сайта е написано пижама. Сега Мичка как го разбира, нямам представа. За навън се е барнала. Може пък за черен петък да е отишла в Дубай. Да напазарува на едро.

# 96
Много известни хора имат камео роли. Много е забавен Антъни Робинс в Свалячът Хал, много съм се смяла.

# 97
  • Glasgow
Аз заради долнището, "официалните пижами" май го нямаха този разрез😅

# 98
  • Rock & Roll feeling ...
Благодаря ви, момичета Sparkling Heart Много топло и хубаво ми става, когато прочета, че ви е било приятно и сте усетили ведрината, с която съм искала да се открие темата Yellow Heart

Рамацоти , знам че филмчето е въртяно до болка всеки декември.
От години не съм го гледала, въпреки че го харесвам. Но реших, че е емблема и ще е интересно да покажа любопитните неща около него и по-значимите моменти от историята на Маколи.
Не съм целяла всеобразна прожекция, дотягане и "Аман". В никакъв случай не оспорвам правото на всеки да не му е интересно, просто обяснявам какво ме мотивира да го развия на пост. А влизам в обяснителен режим, защото вярвам, че този който води темата (без значение кой е) трябва да се съобразява с хората, които я списват.

*Амбърче* , Маколи се жени за първи път през 1998 г. И той, и жена му са на 18 години. Неговата избраница Рейчъл Майнър също е актриса. Бракът не продължава дълго: през 2000 г. двойката се разделя и след още 2 години официално се развежда.
През 2002 г. Кълкин започва да се среща с Мила Кунис. Връзката им продължава 8 години, като в по-голяма част от времето, поради работни ангажименти, двамата са живеели в различни градове.

Жаки, много приятно ми става, когато кажеш, че ще споделиш поста с детенце.
Не си помня всички първи постове, но помня когато си казала, че сте го чели заедно или ще го споделиш Heart

# 99
Марчето от филтри е докарала Тюдор на Волдемор, ама какво да се прави. Харесвам Мария без тези пирги.

# 100
Няма да го довърши, някой беше извадил от ТР колко милиона годишно има чиста печалба.
Мара най-много да му "изяде" 1 - 2 ... Да не се боим!

# 101
  • София
Супер е първият пост за Сам вкъщи. Гледам го всяка година, сега няма да пропусна и ми беше много интересно да прочета неща, за които не съм знаела.
Голямо Благодаря!
Ще приключи Марчето Т4. То печалба милиони, но на клона са сума ти хора. Само Мария е с Марая, мама Данчи, сестра не знам името, деца на сестрата. Този воаяж с пазара за 4-5 дни минимум 100К са заминали.Отделно Мара Първа и тя на клона с детенце. Парите хвърчат, хвърчат…
На Марайчето роклето е 978 долара😂 А то милото и в частен университет ще ходи.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 19:26 от ADENA

# 102
Много известни хора имат камео роли. Много е забавен Антъни Робинс в Свалячът Хал, много съм се смяла.

Доналд Тръмп по онова време беше собственик на Плаза и се появяваше във всички филми, чието действие се развива в Плаза, например "Коледата на Елоиз".

# 103
Моите любими коледни филми са "Наистина любов" и "Докато ти спеше". И двата са страхотни. В първият всички нишки са брилянтни.
Харесвам Маколи, но филмът не бих си го причинила. Марая обаче, мога да я слушам до безкрай.

# 104
Ние заедно с Марая почти избутахме училището, сега дай боже и университета Laughing

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 21:11 от ItsAnabelle

Общи условия

Активация на акаунт