Звездни Компромати- Декември'25

• 250 275
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 105
Никога не съм разбирала ластик на панталон, освен спортен или пижама, нооо коя съм аз да казвам на Марчето какво да носи Grinning

# 106
До днес си мислех, че Маколи Кълкин е този, който печели Оскар, то било брат му.
Мисля, че съм един от петте човека на тази земя, които никога не са гледали Сам вкъщи.

Разбирам те.
Аз съм така с Междузвездни войни- не съм гледала никой от безбройните им епизоди.
А братята доста си приличат визуално, не само еднаквата фамилия.

Междузвездни войни - оригиналните имат само 6 епизода. Всичко останало е след придобиването на Лукас филм от Дисни.

# 107
Марчето от филтри е докарала Тюдор на Волдемор, ама какво да се прави. Харесвам Мария без тези пирги.
Той изглежда леко ментално ограничен на някои снимки. И да купи на Мара други чепици, че от тия лошо ми става вече.

Мен ме дразни шъшкането на Марая, което се чува и в пеенето ѝ.

# 108
Харесва ми, че Мара чете тук и ето - махна гадните проскубани кичури, сега е с хубава прическа. Браво!
После и казахме да поизлъска малко Тодор 4 и тя го барна малко.
Чанти и писахме да покаже - показва, днес е с хубава чанта, пък макар и с пижама.
В смисъл, има някаква градация, не пишем тук напразно.

На Марая роклето от полиестер изобщо не ми харесва, независимо цената. Такова хубаво момиче, все едно парцал е метнала с този полиестерен тоалет.

# 109
  • Glasgow
Валерко на протест
Скрит текст:

# 110
Благодаря, Кактус!
Беше ми много интересно инфото от първия пост. Имам чувството, че е написан за човек, който срещам за първи път, а той колко Коледи ни е правил компания...
Освен с този филм и Марая Кери за мен Коледата има и друго звученe- Last Christmas. Wink

# 111
Трябва повече известни личности да покажат, че подкрепят протестите Heart
Примерно Гала, Рачков, известни певци, актьори и спортисти. Вече са почнали да заглушават излъчванията от протеста.

И Чери е там с шапка с череп.

# 112
Най-любимият ми филм - “Наистина Любов” . Той е Коледа, уют, топлина, най-хубавите споделени моменти с мама, защото и тя го обожава и го свързам също с мъжът ми и първият ни дом заедно.Плача на него всеки път, когато го гледам, поне няколко пъти на година се случва. Невероятен е!

# 113
Мис Снежна кралица 2025 (снимки на Хайлайф)
Скрит текст:

# 114
Милица Гладнишка и тя е била на протеста. Сега ми излезе нейна публикация.
Проблемът е, че не се вижда нищо свястно на хоризонта, което да замени тия. Свестните не се бутаме в политиката.

# 115
  • Glasgow
Снежна кралица 🤣🤦🏻‍♀️каква е тази титла
България има една снежна кралица 👑

# 116
Кактус, благодаря за темата! Моята отплата за къртовската ти работа е уважение и признателност! Имаш талант на много, ама много добър журналист, от каквито има нужда в обществото. Неотложна при това.
Асоциирам Кълкин с Джъстин Бийбър. И ми жал за тях, за ненормалното им детство. Искрено вярвам, че ще бъдат добри бащи.
Мими Иванова се е сляла с тапицерията.

# 117
Чудя се, защо няма нови отговори; а то декември настъпиД
Обожавам Сам вкъщи, никога не ми омръзва ♥ , Благофаря, прекрасна Кактус!

# 118
  • До морето
Сашо Кадиев е на протеста, Капитана, Айде.бг, Цветелина Цекова също. Доста известни лица има. Нека!!!

# 119
Нова Тв нарочно снимка където са пратените провокатори на Левски и Дондуков.
Защо не отидат на триъгълника на властта където хиляди нормални хора и няма огньове, маски и агресия?
Защото трябва да се отразява какви са лоши тези протестиращи, колко е лошо и опасно на протест!
Да, ама хората не са тъпи. Абсолютен компромат за НОВА и плитките й репортери, част от които даже с говорни дефекти.

Общи условия

Активация на акаунт