Звездни Компромати- Декември'25

• 249 842
  • 2 618
  •   4
Отговори
# 45
Баш при JLo всичко е поза, нищо земно няма при нея.

# 46
Тес, кой е този филм Две сватби и едно погребение? Някакъв римейк на 4-те сватби ли е? За мен Сватбите е един от най-великите филми на всички времена и аз също го гледам сегиз-тогиз.
Коледни песни заслушах с удоволствие наскоро, на Марая също я слушам с кеф, явно остарявам (с няколко месеца съм по-дРЪта от Маколи), а миналата или по-миналата година не спрях да въртя песента на Елтън Джон и Ед Шиърън:

https://music.youtube.com/watch?v=cjqrX3Ibbpk&si=EUXc2pXqaBq8BIsk
Никакъв римейк, не знам защо ги съкратих до две! Stuck Out Tongue Closed Eyes Поправих се!
Love actually също ми е в любимата класация! Simple Smile

# 47
  • Bayern
Ето затова харесвам Дженифър Лопес  Simple Smile
Непукист,земна,обичаща се,добра майка !
С клечка за зъби пробва кекса дали е готов и тя като всички обикновени домакини,това ми харесва!
Скрит текст:
Това , ако беше Дженифър Гарнър щях да повярвам, че домакинства като нас простосмъртните. При Лопес си е поза

# 48
  • Glasgow
Love actually и аз го гледам много и всеки път нещо ново откривам и различни сюжетни линии са ми интересни, все пак 20+ години го гледаме 😀преди ми бяха интересни тези с хепи енд-а, последните години се разстройвам на историята на Ема Томпсън или на момичето с психично болния брат.
Историята на героинята на Ема Томпсън е близка до нейната лична и дори са избрали актрисата, с която мъжът изневерява да има визуална прилика с Хелена Бонъм Картър,  която е съперницата в личния ѝ живот (с бившия и съпруг Кенет Брана.)

# 49
  • София
Не ѝ е работа на Лопес да е земна, разбира се. Но и да ѝ беше, името ѝ и "земна" в едно изречение, стои извън реалността.
Много мътилка има там, много смачкани хора и провалени кариери по пътя от гетото до световната слава.

# 50
Ох тази нишка с психично болния брат винаги ме натъжава, но ако има нещо, което вече ме разревава, е историята с Джулиет (Кийра Найтли) иии не мога да си спомня името на момчето 😢😢😢

# 51
  • Glasgow
Много детайли съм чела през годините, те самите актьори, които играят момичето с психично болния брат и колегата са били много разстроени, сценаристите са мислили дали все пак да не ги оставят да бъдат двойка.
И тази да 😓първият път като гледах до последно мислех, че той е гей и си пада по мъжа на Кийра, а то какво било😓

# 52
А аз най много обичам историята на Колин Фърт с португалското момиче:-)

# 53
Всички истории от филма са много трогателни. Обожавам го и никога няма да ми дотегне.

# 54
Чуден заглавен пост!
Пожелавам си тема с по-малко клонинги: Марийки, Галенки и сие.

# 55
Ох като видя Колин Фърт и Хю Грант в един филм и веднага ми се оправя настроението 😁

# 56
  • Пловдив
Не ѝ е работа на Лопес да е земна, разбира се. Но и да ѝ беше, името ѝ и "земна" в едно изречение, стои извън реалността.
Много мътилка има там, много смачкани хора и провалени кариери по пътя от гетото до световната слава.
м да...от кал видях в един от клиповете на индийската сватба как грозно и нагло бута един от гардовете не и симпатизирам.

# 57
  • Glasgow
А аз най много обичам историята на Колин Фърт с португалското момиче:-)
Да, тя е много готина. От кофти начало и повод да отиде- най готин край.
В орязаните сцени има и други, има една хомо възрастна двойка дами, директорката на училището, където преподава Ема Томпсън и друга учителка, тя умира от рак, но са орязали тези сюжети. Сестра ми има дискове с тези сцени, много са силни.

# 58
Благодаря ня Летящ кактус за труда и новата тема. Глътка свеж въздух е тя в сивото ми ежедневие.
А сега по същество:
Сбирщайн от стари снимки:
Скрит текст:
Кийра Найтли&Джейми Дорнан (не съм знаела че са били двойка):
Скрит текст:
Пенелопе&Хавиер
Скрит текст:

# 59
Винаги го гледам докрая за да видя Клаудия Simple Smile. Не че тя ми е най-голямата любимка, просто никога не знаеш откъде в живота ти ще се появи някой като ъъ… като Клаудия! 😂

Общи условия

Активация на акаунт