Звездни Компромати- Декември'25

• 249 821
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 30
  • Враца
До днес си мислех, че Маколи Кълкин е този, който печели Оскар, то било брат му.
Мисля, че съм един от петте човека на тази земя, които никога не са гледали Сам вкъщи.

Разбирам те.
Аз съм така с Междузвездни войни- не съм гледала никой от безбройните им епизоди.
А братята доста си приличат визуално, не само еднаквата фамилия.

# 31
Благодаря за темата!
Есил Дюран на гости при Благо Георгиев

# 32
Ох, и тоя с подкаст.
Но сигурно след Есил е трябвало да реанимира. Едва ли мога да си представя по-умАлен събеседник от нея.

# 33
  • Пловдив
Есил е навсякъде с тия каубойски шапки Close

Марая по бих изтърпяла(по-кратка е песента), ама филма пак не Grin

# 34
  • Glasgow
Аз го гледам веднъж на 3-4 години, то няма как съвсем без😅а ние сме почти набори с Маколи , аз вече гледам опции за ранно пенсиониране 🤣

# 35
  • До морето
Всяка година си го гледаме вкъщи, уж заради децата 😀 А като малка съм го гледала хиляди пъти, имахме на видеокасети трите части. Третата също е готина - други герои, друго семейство, но пак много сполучливо.
После другите продължения са тъпи - пак са Макалистър, но актьорите са различни, родителите се развеждат, има зла мащеха....всяка следваща част е от тъпа,  по-тъпа.

Кактусче, благодаря за труда! 🍀

# 36
Кактусче, нямаш равна, благодаря! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Обичам ''Сам вкъщи'' - всички сцени, от голямата им уютна къща, през всички перипетии после, създава ми страхотен уют! Приела съм филма като част от Коледното настроение. Песента на Марая Кери също харесвам, макар че знам, че за повечето хора е ужас, мен си ме кефи. Simple Smile

Такива филми, които си гледам до откат са и първите две серии на Бриджит Джоунс, *Четири сватби и едно погребение, Нотинг Хил и въобще този тип романтични комедии от края на 90-те и началото на 2000 г. супер много ги обичам! Съчетават хумор, романтика и една човечност, която ми липсва.  Heart

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 12:58 от Tess d`Urberville

# 37
Спрях да гледам Сам вкъщи отдавна, наизустила съм го;)
Благодаря за темата!
Не знаех за трудностите в живота на Маколи. Хубаво е, че се е взел в ръце.

# 38
Тес, кой е този филм Две сватби и едно погребение? Някакъв римейк на 4-те сватби ли е? За мен Сватбите е един от най-великите филми на всички времена и аз също го гледам сегиз-тогиз.
Коледни песни заслушах с удоволствие наскоро, на Марая също я слушам с кеф, явно остарявам (с няколко месеца съм по-дРЪта от Маколи), а миналата или по-миналата година не спрях да въртя песента на Елтън Джон и Ед Шиърън:

https://music.youtube.com/watch?v=cjqrX3Ibbpk&si=EUXc2pXqaBq8BIsk

# 39
На мен такъв филм е Love Actually! Гледам го всяка година и не ми омръзва❤ липсват такъв тип човешки филми днес, всичко е само ефекти..

# 40
И аз обичам коледните филми и музика. Не си ги пускам ритуално в конкретен ред до откат, но ми е приятен този период от годината, включително Марая Кери и Маколи. А и ми се струва, че вече Марая не е толкова натрапчива.

# 41
Принцът и принцесата на Монако - Жак и Габриела с майка им Шарлийн на церемонията по запалването на светлините на коледната елха. И с принц Албер II
Скрит текст:

# 42
  • Glasgow
Има едно забавно видео дето дори децата на Марая са отегчени от тази песен 🤣 харесва ми как се иронизира
https://www.instagram.com/reel/C1V9a4jNzJR/

# 43
Шарлийн се възстанови психически очевидно, и децата им изглеждат по-добре, че преди известно време всички имаха страшно унил и стреснат вид. И стилиста й смениха, вече е по-добре. Пак изглежда сякаш не знае къде е, но очевидно се справя.

Каролина ли е до нея???

# 44
Ето затова харесвам Дженифър Лопес  Simple Smile
Непукист,земна,обичаща се,добра майка !
С клечка за зъби пробва кекса дали е готов и тя като всички обикновени домакини,това ми харесва!

Общи условия

Активация на акаунт