Звездни Компромати- Декември'25

• 249 778
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 15
Кактус,благодаря за темата! Както винаги на ниво!
  Мислех, че Хърсев е по-голям.Бог да го прости!

# 16
Каквото и да си говорим, филмът е вече завинаги част от коледното настроение, и продължава да е забавен дори и след толкова години. Песента на Марая Кери също Smiley
Страхотно оформление на темата Hands Thumbsup

Много харесвам брат му на Маколи Кълкин. Има по-здравословно излъчване, и е по-добър актьор (според мен). Хем си приличат много, хем са различни. И Киърън е сякаш по-добрата версия.

# 17
  • София
Благодаря за темата!Много интересен пост 🥰

# 18
  • София
Благодаря за новата тема Flowers Hibiscus
Много ми беше интересна историята на живота на Маколи и се радвам, че е намерил щастието и смисъла!
Няма Коледа без филма "Сам вкъщи". Продължава да е харесван от много поколения.

# 19
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Благодаря за темата Кактусче Nature Snowman, както винаги прекрасно оформена и много интересна. Не знаех почти нищо за Маколи и филмите, толкова съм свикнала да свързвам празника със Сам вкъщи, че си е станало направо традиция.

# 20
Къде съм бляла, въобще не знаех, че Маколи има брат, който е спечелил "Оскар".
Наистина е силно, че е успял да се изтласка от дъното. Казва, че не е опирал до професионална помощ, но с тази свръхдоза през 2012г. и нивото на което е бил, определено не е като да не е имал нужда. Малко чудо си е, че е останал жив и се е закрепил. Че и семейство и дечица. Когато чета за любовта му към децата си спомням една мисъл - Бъди възрастният, от когото се нуждаеше като дете!

# 21
  • Пловдив
Супер пост!
И да добавя меме с майката на Кевин, която е във филма е било прието че е 36 годишна

Скрит текст:

И линк към супер яка реклама с Маколи/Кевин -ако филма беше сниман в днешно време - https://www.instagram.com/reel/DRrt4iijZXP/?igsh=NnV6aWNtcnM2bjk1

Всъщност актрисата е на 36, когато се снима филмът. Още едно доказателство, че модата от онези години добавя годинки.

# 22
Благодаря за темата, Кактус! 🪻
Нека властва празничното настроение през този месец! 🌟🎄

Симпатични са ми Маколи и "майка му" Катрин О'Хара.

# 23
Много ми хареса информацията в първия пост, защото съм от феновете на Сам вкъщи. Филмът си е наистина традиция.
Обичам и песента на Марая Кери, както и коледното настроение.

# 24
Благодаря за темата! 🌵😀
Вече съм на вълна коледни филмчета и вчера по обяд изгледах два по Нова (мисля).
Харесвам "Сам вкъщи", той ми е като "Приятели", "Двама мъже и половина", "Всички обичат Реймънд"... Мога да го гледам безброй пъти и пак ще ми е хубаво. Знам историята на Маколи Кълкин, но прочетох отново с удоволствие.
И една Гуен Стефани за начало
Скрит текст:

# 25
  • Враца
И аз харесвам песента на Марая!
Wink

Едни динозаври.
Но и великани!
Мерил Стрийп била на премиера на пиеса с участието на Том Ханкс.
Била в компанията на Мартин Шорт, като слуховете за връзка между двама им се засилват.
https://life.dir.bg/zvezdi/oshte-edno-dokazatelstvo-che-meril-st … ka-s-martin-short

# 26
# 27
  • Пловдив
Кевин и майка му след години:

Скрит текст:

Благодаря за темата! Flowers Sunflower

# 28
  • Враца
Отдавна има слухове, но няма потвърждение от тях.
А факта, че са приятели от много време, подсказва на зрителите, че може да не са партньори, а да си правят компания по събития.

Както и да е, акцентът ми беше върху събитието и хубавите актьори, които са се събрали да се позабавляват заедно. Wink

# 29
  • на село
До днес си мислех, че Маколи Кълкин е този, който печели Оскар, то било брат му.
Мисля, че съм един от петте човека на тази земя, които никога не са гледали Сам вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт