Звездни Компромати- Декември'25

• 256 099
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 465
Снощи избраха Мис Франс 2026 - това е Мис Таити, горда представителка на Polynésie Française 🇵🇫 и с това приключва темата за фр. Миски :
Скрит текст:

# 466
Juliette Binoche
Скрит текст:

Прекрасна актриса е Жюлиет, но тази тъмна коса - твърдо не. Много я състарява.

# 467
  • Наблизо
Много е красива,прилича на предишната мода от Таити Ваймала.Страхотни зелени очи.

Сега като се замисля,с изключение на Карла Бруни,не се сещам за жена-държанка във Франция,по балкански тертип.

# 468
Снощи избраха Мис Франс 2026 - това е Мис Таити, горда представителка на Polynésie Française 🇵🇫 и с това приключва темата за фр. Миски :
Скрит текст:

Много красива мис Франция! Браво за избора!
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 16:28 от SHE_IS

# 469
  • София
Прекрасна е новата мис Франция. Изглежда много естествена и чаровна.  💕

# 470
Много е хубава миската.

# 471
И аз харесах миската. Чудна е!

# 472
Не мога да изслушам 2 часа Нешка, с две думи- ко каза?

# 473
Е та какво да каже, тя от години дъвче едно и също Simple Smile)

# 474
Не се отваря. Симеон две JoyJoyJoy кой го беше казал това?

https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/21838665

Лили с цял пост благодаряла все едно не знам какво отличие е получила, много намазано ми изглежда.

# 475
Не мога да изслушам 2 часа Нешка, с две думи- ко каза?
И аз не знам "ко каза",но ми е гадно и мъчно ,че хора ,които харесвам се оказаха повърхностни ,за да осмислят един човешки живот и да млъкнат,ако не знаят какво да кажат.
         ,

# 476
За Нешка, била е голям лихвар. Познайте кого е пращала да и събира лихвите!? Трактора
Това кой ти го каза? Доказателства ще дадеш ли?

# 477
Относно френските миски - ами обикновени момичета. Симпатични и до там. Само една руса имаше, която горе-долу става, но както каза някой по-горе няма да се обърнеш след тях.
Напоследък забелязвам, че много се отдава значение на цветните актьори, което супер не одобрявам, както и последната мис Франция.
В САЩ едно 10-15 процента са черни, а по филмите не минава без поне 50% цветни, като латинките са ми много дразнещи.
Няма вече и такива супрер красиви и омагьосващи актриси като Рита Хейуърд, Джоан Крауфорд, Мей Уест. Последните красавици ца мен са Елизабет Тейлър, Ракел Уелч, Бо Дерек и от днешните Мишел Пфайфър, Чарлийз Терон.

# 478
За Нешка, била е голям лихвар. Познайте кого е пращала да и събира лихвите!? Трактора
Това кой ти го каза? Доказателства ще дадеш ли?
Така се пишеше .

# 479
Прекрасна е новата Мис Франция.

Общи условия

Активация на акаунт