Звездни Компромати- Декември'25

• 256 099
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 525
Не знам дали са точно за тази тема, но варненските пожарникари и тази година издават "горещ" календар.
Заглавната снимка:
Скрит текст:

Рекламното видео с кадри бекстейдж: https://www.youtube.com/watch?v=YkCGqqaXVCk

# 526
Минаха по реда си пожарникарите,преди няколко страници. Grinning

# 527
  • София
Джулия Робъртс и Шон Пен
Скрит текст:

Луси Лиу със сина си
Скрит текст:
Нина Добрев
Скрит текст:
Аня Тейлър-Джой
Скрит текст:
Алиша Силвърстоун за The Italian Rêve
Скрит текст:

# 528
Тия нашенски пожарникари - достойна конкуренция на австралийските си колеги. Машалла! Simple Smile

# 529
Zoe Saldana и Sigourney Weaver на европейската премиера на  "Avatar: Fire And Ash" в Boulogne-Billancourt, Франция

Скрит текст:

# 530
  • Пловдив
Мария Илиева и Прея имат обща песен...промо е това явно. Мария вече ми прилича на Галена...
https://www.facebook.com/share/r/1JgvbtitUy/

# 531
  • София
Има мнения, че и тя е отслабнала с Оз...к https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Kakvo-tochno-se-krie-z … ya-Ilieva-2806795. Не знам до колко е достоверно, но разликата е видима. Самата тя твърди, че е отслабнала 40кг със спорт и режим. Rolling Eyes

# 532
Е, то нормално да каже спорт и режим, няма да си признае, я… 😆

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 14:51 от Rimmona

# 533
Мара не е толкова глупава, че да каже като ДесиСлава и други разни... Ясно е с какво е свалила. Толкова години не отслабва и сега - бам, 40 кила! Ние да не ядем доматите с колците?!

# 534
Защо пък Десислава да е глупава?!
По-скоро е честна с хората и си казва нещата каквито са, за разлика от някои които се правят на голямата работа
Десислава си има автоимунни заболявания при това три на брой..

# 535
Мария Илиева даже ще прави подкаст, за да сподели опита си с нас🤣 Ще кани лекари, диетолози, треньори... Ако е ползвала лекарството и си спести  да го сподели, ще е съвсем недостойно . Но няма да се учудя.

# 536
Тя е и над 45 г., а както знаем след тази възраст много лесно се отслабва🤪
  Но кариерата трябва да се поддържа, защото младите изпълнители настъпват с гръм и трясък. По горнище е в новото клипче😁

# 537
Защо пък Десислава да е глупава?!
По-скоро е честна с хората и си казва нещата каквито са, за разлика от някои които се правят на голямата работа
Десислава си има автоимунни заболявания при това три на брой..
Е, аз не съм ѝ медицински довереник на Десислава, та да знам какви заболявания има. Освен това, която и да каже какво има, пак няма гаранция, че наистина го има.
Факт е, че тези всичките не можаха години наред да отслабнат, но се появи онова нещо и всичките станаха на солети.

# 538
За Нешка, била е голям лихвар. Познайте кого е пращала да и събира лихвите!? Трактора
Това кой ти го каза? Доказателства ще дадеш ли?
Така се пишеше .

Не само се пише. Това си е вярно. Доказателства бяха представени в съда.  Става въпрос за делото Октопод.
Нешка Робева и Трактора са се подкрепяли. Имаше даже части от показания публикувани в интернет. Преди около 10 години. Тогава имаше доста свидетели, че Нешка Робева е била лихварка и то на доста крупни суми.
Така че тя е последната, която може да ни чете морал по каквито и да е теми.

# 539
След като хора от моя приятелски кръг, които години наред си бяха дундести, посегнаха към подобни лекарства и отслабват с инжекции, дето са далеч от популярни, представям си Мими, Деси и всякакви там певачки да не се изкушат.

Общи условия

Активация на акаунт