Звездни Компромати- Декември'25

• 255 322
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 645
Явно не е за алерголог, а за друг специалист 😂

# 646
То беше ясно,че преиграва,но игра и печеливши... няма нищо сериозно в положението ѝ.Да се заиграваш със здравето,че да имаш последователи и  коментари ,ОМГ.

# 647
  • Враца
А какво стана с дълбоката конспирация около нея и семейството й, има ли някакви новини. Останах с впечатление, че е доста сериозно положението-шофьора на автобуса и стюардесата, които се криеха; лаборатории, които отказват да изследват храната; ДАНС и те бяха в играта. Rolling Eyes

Ама моля ти се!
Не задавай ТАКИВА въпроси на всеослушание!
Щом ДАНС е замесена, не е шега работа!
За национална сигурност става въпрос, все пак!!!

Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 648
Не знам коя е тази жена, но хем е на режим, назначен от лекар, хем пита непознати хора в мрежите какво да яде... Нещо не е както трябва.
Предполагам, че популяризира страницата си, щом задава въпроси и след това тегли печеливши.

# 649
Тази жена изпя с мъжа си един хит преди сто години и настана пълна тишина около тях.
 Сега намеси ДАНС, остава Мосад.

# 650
Ема,не може да не си чувала старата песен "Сине,сине",то аз друга нейна не знам.Севделина и Валентин Спасови.

# 651
Не съм чувала тази песен. Проверих името на жената в гугъл и видях снимка от болница, която някой беше пуснал тук преди 1-2 седмици.
Мнението ми е, че популяризира някаква дейност с тези обещания за награди, ако отговорите на въпрос "какво да ям".

# 652
Есил Дюран на студентската снимка е като близначка на съдия Деса. Бях готова да се обзаложа, че е Деситу.

# 653
Оф, тоя Петър Дочев е такава лигня, ужасно ме дразни колко е недодялан и как всичко оправдава с идиотски смешки. Има някакви тъпи включвания и дебилни коментари. Как пък някой не му каза да не се държи като идиот. Ако си мисли, че хуморът му е интересен - не, дебилен е. Емо Йюджи направо в чудо се вижда с тоя.

# 654
Ема,не може да не си чувала старата песен "Сине,сине",то аз друга нейна не съм чувала...
Веднага да се поправиш с песента им Моя дъще!

# 655
Оф, тоя Петър Дочев е такава лигня, ужасно ме дразни колко е недодялан и как всичко оправдава с идиотски смешки. Има някакви тъпи включвания и дебилни коментари. Как пък някой не му каза да не се държи като идиот. Ако си мисли, че хуморът му е интересен - не, дебилен е. Емо Йюджи направо в чудо се вижда с тоя.

Аз пък много го харесвам Петър Дочев и хуморът и позитивизмът му.. всичко...да си остане такъв какъвто е!

# 656
Вчера в Преди обед имаше един мъж коментатор, със страхотен глас. Някой знае ли кой е? Имам чувството, че дублира филми, много ми е познат гласът му.

# 657

Аз пък много го харесвам Петър Дочев и хуморът и позитивизмът му.. всичко...да си остане такъв какъвто е!

Така е, глътка свеж въздух на фона на останалите

# 658
  • София
Вчера в Преди обед имаше един мъж коментатор, със страхотен глас. Някой знае ли кой е? Имам чувството, че дублира филми, много ми е познат гласът му.
Деси Бакърджиева и Спас Кьосев са гост-коментаторите
Скрит текст:
Спас Кьосев беше водещ по БНТ
https://bntnews.bg/news/bnt-se-razdelya-s-dalgogodishniya-vodesh … -1185604news.html

# 659
Другите са много пó адекватни и се държат много пó телевизионно, все тая дали са ви симпатични. Коментарът е за телевизионно поведение. Дочев е като пубер.

Общи условия

Активация на акаунт