Звездни Компромати- Декември'25

• 255 317
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 720
Не знам от какво се изпира Сиромахов.

# 721
Сиромахов без всякакво място за съмнение и недомлъква твърди, че Слави играе заедно с Борисов и Пеевски...
Е, то се знаеше....

# 722
Блу Айви си прилича на мама според мен. И изглежда наистина много зряла за възрастта си.
Скрит текст:

Според мен е съща бащичка. Имаше снимки от някаква премиера, Блуто с една огромна, тортена рокля и цялата фамилия, има типичния нос на тата си.
Дъщеря ми ѝ е наборка, моята е като взета от ДГ, в сравнение с Блу Айвито.

# 723
На 10 декември шведските кралски особи присъстваха на годишната церемония за Нобелова награда.
И трите дами - кралица Силвия и нейните дъщери, принцеса Виктория и принцеса Мадлен, използваха стари рокли. Като принцеса Виктория избра 31-годишната рокля на майка си, бяла Zibeline по дизайн на Jacques Zehnder, за първи път носена от кралица Силвия на банкета за Нобеловата награда през 1994 г.
Скрит текст:

Принцеса София Шведска, херцогиня Вермландска, съпруга на принц Карл Филип Шведски на 41
Скрит текст:
Принцеса София получава тази красива тиара като сватбен подарък от своите свекъри, крал Карл XVI Густав Шведски и кралица Силвия, през юни 2015 г., изработена според сведенията от тайландски бижутер. На сватбата ѝ с принц Карл Филип Шведски тиарата е била украсена с крушовидни изумруди.

В по-късните години многофункционалната тиара е носена с различни скъпоценни камъни, сякаш е различна тиара за всеки повод. Шиповете могат да бъдат украсени с изумруди, перли, диаманти, цитрин, топази, тюркоаз или могат да се носят без скъпоценни камъни.

Принцеса София, херцогиня на Вермланд, е родена на 6 декември 1984 г. като София Кристина Хелквист. Преди да се срещне с принц Карл Филип през 2010 г., София е била бляскав модел и участничка в риалити предавания.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 18:20 от DiaMia

# 724
  • До морето
Нели от Безопасна красота е пуснала стори и разказва, че на много от известните инфлуенсъри вчера им е платено по 10 хиляди лева, за да не пускат нищо за протестите. "Докато земята се тресе, вие пускате рецепти за баница " - кой вчера е пускал баници??? Във фб върви призив за масов unfollow на платените инфлуенсъри.

# 725
Нели от Безопасна красота е пуснала стори и разказва, че на много от известните инфлуенсъри вчера им е платено по 10 хиляди лева, за да не пускат нищо за протестите. "Докато земята се тресе, вие пускате рецепти за баница " - кой вчера е пускал баници??? Във фб върви призив за масов unfollow на платените инфлуенсъри.

Капитонова го пусна преди дни.
Платено им да не говорят, да не ходят и да пускат постове за да не увличат хората. Joy

Всички "инфлуенсъри", които следя бяха на протестите и пускаха сторита постоянно.

# 726
За бачорски има коментари, че също е платен и не е публикувал нищо.

Андреа за сметка на това

# 727
  • на село
Хех, те на тия пари ли допряха? Или са по приятелска линия нещо?

# 728
КОЙ дава по 10 000?

# 729
Шакира и синове :

Прекрасни Heart Колко нежност и обич показах в един жест, в един поглед.

# 730
  • До морето
60 коментара има под поста й. Половината от тях много хора махнали, а като ги питаш за конкретни имена, само на Бачорски казват.

# 731
Утрешният брой на сп. “Figaro”, празнуващо 200 годишнина 🙌, ще изглежда така :
Скрит текст:
Изабел Юпер в кринолин

# 732
Шакира не харесвам, но обожавам като я видя с децата. То кое дете не обича майка си, но толкова любов показват тези дечица към нея....Последно на грамитата ли ги гледах таз годишните, пак я бяха гушнали, пак я гледаха с такова обожание. Страхотни, прекрасни тримата. Дано винаги са до нея, дори и като пораснат. Сладури.

# 733
И аз не знам коя е тази адвокатка зад профила на Данчо Полицая. Не съм и знаела, че е адвокат. Много странно. Мислех, че е някой мъж, не особено интелигентен. Учудихте ме. 😀
Колкото до Кубрат, то едва ли някоя толкова я влече на външен вид, колкото, че е известен и ще се похвали, а може и да го залъже да му стане официална жена.
Кой друг, освен Капитонова, е пускал рецепти за баници, че аз май никой не следя, та изпускам драмата? 😀

# 734
  • Glasgow
Наистина ли раздават такива суми, за да НЕ публикуваш нещо🙄

Общи условия

Активация на акаунт