Звездни Компромати- Декември'25

• 250 806
  • 2 618
  •   3
Отговори
# 2 055
Просто Бардо не е искала деца. По стечение на обстоятелствата се е сдобила с такова. Не е била готова и никога не е станала. Да, кофти е да се говориш така за собственото си дете, но...

# 2 056
  • sofia
Омг! Ху дъ фак си Здравка???
Абе да си правят някакви партита, да се излагат, нормално....ама да не се показват, брррр.
ММ май от преди 20 години клипчета пускат.
Здравка Тотева, PR експерт, но явно личният й  PR куца😂

# 2 057
И как е пораснал този син, някой го е отгледал. Чела съм на Роже  Вадим книга за нея ,друго не знам, освен че се грижи за животни.

# 2 058
Гледахте ли сутринта по Нова ТВ Любо Киров и Константин (фолк певеца)?Напълнили са си лицата като хамстери, а Коцето и устнички май е правил. Мъже на има-няма 50 г. Бляк!

# 2 059
  • sofia
И как е пораснал този син, някой го е отгледал. Чела съм на Роже  Вадим книга за нея ,друго не знам, освен че се грижи за животни.
Твърди се, че е отгледан от сестрата на бащата.

# 2 060
  • Sofia
Какво значи - "не е искала деца, но по стечение на обстоятелствата се е сдобила с тях"? Дори и в онези времена е можело да "стечеш" обстоятелствата така, че да не се "получават" деца. Говорите все едно без нейно активно участие е станало това, че и още х аборта.

# 2 061
Мисля че пишеше че мъжът и е имал голямо влияние май и той актьор беше и не е позволил да се направи аборт.
Това е без значение тъй като тя в крайна сметка не е била майка като изобщо не е имала връзка с него, само го е родила.
Ама да напишеш че е тумор..
Направо нямам думи.
Аз бих се чувствала като бреме и това би довело до много психологически бъдещи травми, можело е да го спести.
Детето няма вина за нищо…

# 2 062
Нямам думи за това нейно поведение при вече родено дете. Кел файда като после помагала на животните като собствения си син определя като тумор.

# 2 063
Понеже Бардо ни напусна днес, още малко за нея:
Скрит текст:

Великолепна снимка с Мастрояни🙌

Тук с една от любовите й, Гюнтер Сакс

Неземно красива, съвършена🌹
Скрит текст:

Какво казаха за нея след кончината й?
Скрит текст:

Клод Льолуш, почти набор на Бардо, споделя: “Тя беше повече от актриса, беше Франция.” В последните години погреба Жан-Луи Трентинян, Анук Еме…Отиват си любими артисти от неговото поколение, амин🙏

За Макрон, Бардо е “легенда на века” и “олицетворение на свободолюбив живот”.
20 корици на сп. ELLE, започва още като непълнолетна тийнейджърка
Скрит текст:

Крилати фрази на Б.Б.
Определено не си е поплювала…
Скрит текст:

« Аз имам по-големи т*пки от повечето мъже.”

“Хората са животни, но дори и животните се държат по-добре от тях.”

“Нищо не е по-малко вълнуващо от това, да правиш любов пред камера. Все едно да се опиташ да си легнеш с полицай, регулиращ движението Плас де ла Конкорд насред Париж.”

“Бях много щастлива, много богата, много красива, много обожавана, много известна и много нещастна.”
Амин.
Франсетата даже направиха глупостта да си представят (в снимки), какво би било Брижит Бардо да прибегне до пластични операции.
Ето нагледно :
Скрит текст:

Преди

След

Преди

След

Преди

След

Преди

Преди

След

Преди

След
Бардо с лифтинг?
Абсурд.
И Бардо пред Фондацията си
Скрит текст:
Това беше от мен за Бардо. И за днес (тук още не е полунощ)!
Спокойна нощ!

# 2 064
В уикипедия четох че Бриджит и сестра й счупили някаква ваза вкъщи, и баща й казал от тук нататък да се обръщат към него и майка й на Вие. Отнасяли се със собствените си деца като с непознати. На френски има разлика май. Пише че тази случка е оставила травма в живота й завинаги. Горското дете се е чувствало като нещо непотребно явно... Останалото е ясно.
Жертва на външността си и корените си, може би. Искала е да бъде свободна. Чувствителна душа, която е видяла повече любов в животинския свят отколкото около себе си.

# 2 065
Има и такива жени като Бардо, които не искат деца и отговорността да стават майки - въпреки че на една от снимките много нежно е прегърнала детенцето си...
Ние не знаем как се е чувствала, когато се е борила да приеме детето си, но не е успявала. Нормално е една толкова нежелана и непланирана бременност да я отвращава. Детенцето не е виновно и за съжаление сякаш то е най-потърпевшо. И аз не съм майка и не се чувствам достатъчно смела и отговорна да отгледам друг живот в този свят - в това напълно разбирам хората, които не желаят да са родители, но не мога да разбера как е успяла пред невинността на малкото бебенце да не трепне. То е имало нужда единствено от нея... Имала е средства, имала е добър живот, тялото й не се е развалило от бременността, какво толкова е сторило едно детенце, че да не му даде вниманието и времето си?

# 2 066
  • София
Гледахте ли сутринта по Нова ТВ Любо Киров и Константин (фолк певеца)?Напълнили са си лицата като хамстери, а Коцето и устнички май е правил. Мъже на има-няма 50 г. Бляк!

Константин го гледах в Кой да знае, миналата седмица. И аз това си помислих, че май има хиалурон в устните, много смешно цупеше устни, като кифла. Естествено беше и друсан, отвратително държание имаше. Съжалих Христо Пъдев.

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 07:38 от Аглея

# 2 067
Монди много ниско е паднал, за да изпълни процедурата изчистване на имидж на безразсъдно шофиращия наркопласьор Константин. И това по време на празници, най-гледан ефир.
Скоро да очакваме и онова нагло леке на Стораро синчето.

# 2 068
Приемете, че има хора, които просто не са родени да бъдат родители. Самодостатъчни са си. Не сме в правото си да ги съдим, живота си е техен.
За мен тя е легенда, да й е свтло на душата.

# 2 069
Heidi Klum и Tom Kaulitz
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт