Звездни Компромати- Декември'25

• 250 773
  • 2 618
  •   2
Отговори
# 2 175
По-скоро никоя не иска да има шанс до този Падингтън.😁  Нищо не знам за тази новата звездЪ до него. Той пари няма, така че сигурно е любов. 😄

# 2 176
Само в тази тема може да се направи паралел между Николета Лозанова и Бриджит Бардо Joy
Бардо е световна звезда, може да си позволи цял живот да се храни по ресторанти и някак е разбираемо.
Николета иска да е голяма звезда, но има покритие да е регионална плеймейтка. Притежава хубав силиконов бюст и не лош фейс и дотам.

# 2 177
Не знам защо отидохте към сравнения с Мерилин Монро. Най-голямата конкурентка на Бардо е била Клаудия Кардинале. Съперничеството между тях е било толкова популярно, че в един филм, в който играят и двете, има сцена, в която се бият, яко се пердашат. Задоволили са мераците и фантазиите на публиката с тази сцена.

https://www.youtube.com/watch?v=BV5p4ERHx2E

# 2 178
Бардо и Кардинале са толкова различни!
Съперничка на Бардо е била по-скоро тази руса красавица :
Скрит текст:

Казва се Mylène Demongeot, родена през 1935, почина през 2022 на 87г.

# 2 179
Бардо и Кардинале са легендарни съпернички! Това е всеизвестен факт!
Тази Mylène Demongeot не съм я чувала. Красива е била, но по-скоро е копирала Бардо, физическа прилика. Нещо като Мерилин Монро и Джейн Мейнсфилд. Приличат си визуално, но до там.

# 2 180
  • Glasgow
Disco, кой побеждава в този бой, Клаудия много технична 😅💪🏻💪🏻💪🏻

# 2 181
хаха...да, ступва я здраво Клаудия Laughing. Не помня коя побеждаваше - май реми правеха. Едва ли някоя от тях е щяла да се съгласи да падне на тепиха - равностойни!

# 2 182
  • София
Не знам защо отидохте към сравнения с Мерилин Монро. Най-голямата конкурентка на Бардо е била Клаудия Кардинале. Съперничеството между тях е било толкова популярно, че в един филм, в който играят и двете, има сцена, в която се бият, яко се пердашат. Задоволили са мераците и фантазиите на публиката с тази сцена.

https://www.youtube.com/watch?v=BV5p4ERHx2E

Много са красиви и двете. Клаудия Кардинале каква талия има 🙃

# 2 183
Безспорни красавици, но не бих сравнявала блондинка с брюнетка.
Всяка е била уникална, не бих ги уеднаквявала.
Сбили са се за сензация.
В Имало едно време на Запад, Клаудия е божествена!

# 2 184
Милен Демонжо я имаше в албумите на майка ми, трудно я познах от тези цветни снимки, също много хубава блондинка, но за разлика от Бардо, с повече момичешка невинност, не чак така сластна и фатална. Според мен и Демонжо и Кардинале са били конкурентки на Бриджит, едната също блондинка и на местно ниво, а другата - знойна брюнетка, италианският отговор за най-красива жена на света.
Жана Моро, Катрин Деньов (следващата вълна), също ги помня от снимки, съвсем млади, трябва да издиря албумите.

# 2 185
Жана Моро е по-голяма от Бриджит с 6 години, няма как да е "следващата вълна".

# 2 186
Наистина са много красиви и естествени... Това се казва красота

# 2 187
  • Пловдив
Гала...така ли няма кво да.сават по тия ТВ-та Confounded
https://www.facebook.com/share/r/14VeC5Govz6/
Мноого грозна ми е тук.

# 2 188
Snoop Dogg
Скрит текст:

# 2 189
Жана Моро е по-голяма от Бриджит с 6 години, няма как да е "следващата вълна".
Говорех само за Деньов, не съм се изразила добре. Деньов е следващата върховна блондинка на екрана.

Общи условия

Активация на акаунт