Звездни Компромати- Декември'25

• 250 525
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 2 235
Това не го знаех. Тук със сигурност тъщата е повлияла да не се стига до по-сериозни отношения. 😀 Представям си да имаш такъв зетко вкъщи, да те е срам да се покажеш.

# 2 236
  • До морето
Тия мурафети "Знаеш кого си взела, тъй че ще търпиш!" не минават на всяка. Той си я избра Константин такава - малка, красива като кукла, образована, от добро семейство, не много умна и много послушна.
Таман му беше писнало от постоянните панаири с Райна, дето го дебнеше като хрътка и му засичаше изговорените минути и изпратените смс-и по месечната разпечатка. Та баш си падна на пъпа Коцко с Надето-обратното-на-острото.

# 2 237
Портрет на Бриджит Бардо от 1963 година. Авторът е Христо Явашев, напълно забранен от комунистите по това време. Чудя се дали тя е успяла да го види.
Скрит текст:

# 2 238
  • Glasgow
Българските кандидати за Евровизия, някои изобщо не съм ги чувала, Dia и Елизабет например, известни ли са? Фики и Роксана и те там
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/22000216?fbclid=IwT01F … RaUkRsEgAzYGCpytQ

# 2 239
Неземно красиви❤
За мен не е имало истинска конкуренция.
Просто всяка е имала своите път и кариера. Били са толкова различни като темперамент, цели, ценности.
Напуснаха ни и двете тази година.
Светла им памет🙏
Скрит текст:

# 2 240
Медиите са ги противопоставяли, доколкото четох, те двете са се уважавали и харесвали.
За портрета на Явашев - изобщо не е уловил излъчването й, а нея толкова са я рисували и  снимали, че не знам дали точно него го е отразила. Той тъй или иначе не е искал и да чува за България, та и да не беше забранен, все тая.

# 2 241
Джуд Лоу

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 17:54 от Moderator3

# 2 242
Demi Moore семейно по пижами

Скрит текст:

# 2 243
  • София
Българските кандидати за Евровизия, някои изобщо не съм ги чувала, Dia и Елизабет например, известни ли са? Фики и Роксана и те там
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/22000216?fbclid=IwT01F … RaUkRsEgAzYGCpytQ
Елизабет е гадже на Вениамин и двамата са певци.
От изброените мисля, че само Дара, Мона и Прея могат да направят песен като за Евровизия.

# 2 244
Джуд Лоу и вчера и днес, и утре го взимам!
От мъжете е, които стареят красиво и мъжествено. Апропо, Кевин Костнър също ми хареса на предната страница, пък за Ричард Гиър да не говорим.
Абе... сърцето да е широко! 😜🥰

# 2 245
Ох, и аз съм така с Джъд Лоу - прекрасен мъж!
Кевин Костнър също, ех Simple Smile

# 2 246
  • Пловдив

Скрит текст:

С тези еднакви пижами ми напомнят някое болнично отделение.

# 2 247
  • sofia
На мен тези снимки с еднакви пижами по принцип са ми неприятни. С коледни пуловери ми е по-приемливо, а най-много харесвам със спретнати красиви дрехи пред светеща елха😊

# 2 248

Скрит текст:

Май й резнаха достъпа да се снима с Брус Уилис по празници, и сега май само със щерките/част от тях (?) и разни неизвестни роднини/познати се снима.

# 2 249
Готин е Джъд Лоу. Точно вчера гледах откъс от участието му в телевизионно предаване (нямам идея кога в било), в който разказваше как бил на концерт на Пол Маккартни в Австралия и той му посветил изпълнението на Hey Jude.

Общи условия

Активация на акаунт