Звездни Компромати- Декември'25

• 250 513
  • 2 618
  •   2
Отговори
# 2 250
Мила Роберт
Скрит текст:

Дедо Сано (и други видни театрали)
Скрит текст:

Койна Русева и син
Скрит текст:

# 2 251
Под двойната снимка на двете красавици, имаше текст, описващ знойната брюнетка Клаудия като борбена, въодушевена, вдъхновяваща личност докато Бардо през целия си живот била жива, отворена рана.
Това още повече ги разграничава за мен.
Никога не видях прекрасната италианка негативна или намръщена. Толкова топлина и позитивизъм струяха от нея въпреки ужасната травма в крехката й младост. Вместо да се озлоби, тя е слънчев лъч и преминава през живота като огнен лъч, наистина.
А Б.Б., живата отворена рана, е явно нещастна от началото до края. Зад широката усмивка на русата фурия от 50те и 60те, се крие така наречената “le mal de vivre”, буквално “болка от живота”, поради която се люшка между опити са самоубийство, тъга, отхвърляне на дете, отшелничество в продължение на десетилетия и т.н.
За мен двете винаги са били диаметрално противоположни във всяко едно отношение. Не само физически, а изобщо.
Приличат си само по това, че бяха неземни красавици🌹

# 2 252
Helen Flanagan
Скрит текст:

# 2 253
  • Пловдив
Някои от вас, малка част, може би помнят как едно време филмите се гледаха само на кино и като мине седмицата има да  чакаш още няколко години да го докарат пак. Тогава именно гледах "Петролотърсачките", откъс от който е боят между ББ и КК. Ходихме 3 пъти за една седмица, толкова много ни беше харесал. В интерес на истината на мен на външност ми хареса повече Клаудия и се чудех какво толкова хвалят Бриджит. Но от сегашна гледна точка и двете са наистина божествени.

Скрит текст:

# 2 254
Оттук - оттам
Семейство Клуни в пълен комплект (заедно с децата) взели френско гражданство :
Скрит текст:
[
Мъжки откровения
Скрит текст:

И още интересности🙈
Скрит текст:

Щерката на Уил Смитов за Диор
Скрит текст:

# 2 255
Rita Ora
Скрит текст:

# 2 256
  • Пловдив
От толкоз филтри щерката на Уил Смит и баща и няма да я познае.

# 2 257
  • София
Виждала съм Клаудия Кардинале съвсем отблизо. Дори и на тази си възраст (беше преди 15тина години, когато беше в БГ) си беше хубава жена с все всичките си бръчки.

# 2 258
Джуд Лоу и вчера и днес, и утре го взимам!
От мъжете е, които стареят красиво и мъжествено. Апропо, Кевин Костнър също ми хареса на предната страница, пък за Ричард Гиър да не говорим.
Абе... сърцето да е широко! 😜🥰
Ти не си ли много алчна? Stuck Out Tongue Winking Eye
Отпусни някой от тези мъже и на ближните. Нямам претенции кой. Всичките ги харесвам Smile

Точно в тази тема преди време обяснявахте колко е образована и успяла жената на Коцето. Колко аристократичен потомък е той. Колко пари дава за образованието на децата си. Сега обърнахте плочата. А той винаги е бил много кухо парче, което се занимава с непълнолетни и бЕло. Халал да са му парите. И жена му с радост да ги харчи щом това затваря очите и за всичките му простотии

# 2 259
И още интересности🙈
Скрит текст:

В първия момент прочетох преяох с месо, а не проядох месо и си викам - няма шанс! 🤣🤣🤣
За човек с хранителни проблеми от години Пепе започва да придобива хубави навици - спорт, пълноценно хранене, туко-виж вземе и си оправи дефицитите на витамини, излезе от вечната депресия и търсене на себе си и проима нормален живот извън розовия балон.

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 21:03 от ilieva_i

# 2 260
Вярно, че имаше такива възхвали към жената на Константин-колко е умна, успешна юристка и преподавателка в НБУ.

# 2 261
Какво ми излезе преди малко във Фейсбук:
https://www.facebook.com/reel/25932287163043144

Ваня Щерева, която многократно е заявявала, че дъщеря ѝ е отглеждана от баби и дядовци, защото те с баща ѝ били прекалено млади и артистични натури сега сменя плочата и разказва как отказала предложение да е много успешна ТВ водеща в телевизия RAI1 на вечерно ток шоу, но не отишла, защото детето било много малко и трябвало да учи езика. Седя и си мисля, кой ще ти предложи в такава телевизия в прайм тайм да си водеща, на всичкото отгоре и без да говориш езика?

Най ми допаднаха един коментар отдолу и отговорът към него по темата:
Скрит текст:

Някой ако се прежали да го гледа цялото, нека сподели повече детайли, аз не бих. Вбесява ме, когато някой толкова очевидно си измисля и си пренаписва биографията, а водещият седи и се хили тъпо като зелка без да постави под съмнение поне с някакъв уточняващ въпрос...

# 2 262
Teri Hatcher
Скрит текст:

# 2 263
  • Glasgow
Бащата и втората му жена я гледат, не баби и дядовци, той не е арт натура, професионален спортист е. Дори в някоя от книгите ѝ е споменавано.

# 2 264
MMTV са се “завърнали” във Фб. Малко спомени… Прави ми впечатление, колко свежи бяха младежите, в днешно време сякаш е различно от тези социални мрежи…
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт