Звездни Компромати- Декември'25

• 250 048
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 2 445
Чакам я и аз.

# 2 446
  • София
След разрива между БТВ и Междинна станция ще е доста странно ако поканят Ирина, но пък може да градят пак мостове.

# 2 447
Мисля, че някой помоли да се пусне нова тема от друг, защото Кактусче няма възможност.

# 2 448
  • София
Много странно сред толкова завършили журналистика и PR да не може да се намери едно не толкова разпознаваемо лице, без говорни дефекти, добре изглеждащо и свободно държащо се пред камера за Преди обед.
 Скоро гледах един подкаст Елизабетско за първи път. Направи ми впечатление водещата с каква лекота се държеше пред камерата.

# 2 449
Кактус помоли някой да я отмени за януари, ама май ще си остане с молбата.

Ивка Бейбе мисли, че е секси : https://www.facebook.com/100005043943418/videos/pcb.316981978652 … 8061?locale=bg_BG

А аз си мисля, че мога да си побера главата между гърдите й ... Без никакви еротични нотки от моя страна!

# 2 450
  • София
Гонят някакви измислени рейтинги и за това търсят относително известни.

# 2 451
  • Sofia
Списанието "На кафе" беше на Халваджиян и това е единственият му проект, от който излиза на загуба и който приема за най-лошата си бизнес инвестиция. Публично го е споделял. Гала можеше да е всякаква, разбира се, Будев е причината да води онова предаване в БНТ преди сто години. Но след неговите финансови неприятности и периода, в който влязоха в развод, тя опъваше каиша и работеше много. Парите и известността й харесаха, та заради други качества все още е на екран. И не бива да се сравнява с журналисти като Лора Крумова - нито има такова образование, нито има претенцията да е журналист. Мъчи се да прави нещо развлекателно, но последните десет години отиде повече в тъповато-скучно-жълтия спектър. И все пак си изгради името и си поддържа някакъв имидж за българските ширини, Опра няма да стане и го знае.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 22:23 от Child of June

# 2 452
На Петканова гърдите са също така раздалечени като на Ивка. Няма ли как да се коригира ? Много изкуствено изглежда, и каквито и тела да направят, изглеждат като Джугани.

# 2 453
  • София
Сега прочетох, че Елизабет Методиева от Елизабетско е водила Папараци, не била толкова неизвестна. Има чудесен професионален бекграунд за водеща, а е и красива. Страхотно ново лице за Преди обед, ако някой ме пита Joy
Един неин подкаст съм изгледала и й станах фен. И някак имах чувството, че има потенциал за много повече. На 37 г. точно в разцвета на силите си е тази жена.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 21:16 от bazel

# 2 454
Хикселка, настояща Елея излъчила МОЩНА енергия, която й позволила да посрещне новата година на Тайланд.
Скрит текст:

# 2 455
Какво се е случило с ръката Grinning

# 2 456
Има жени, на които са си природно по-раздалечени.
Гала може и да е имала "схеми" приз 90те и да е на ефир с подкрепата на Халваджияните , но все си мисля, че е по-рейтингова от ПО и затова устройва телевизията.  Вече личен успех явно е марката козметика.
Предпочитам нея и дъщеря и, която за.мен е мило момиче пред Николета и Ники, който също е дете на известни.
Да ви кажа честно не съм чула сестри Сиракови да работят или Валерко на Мария Гроздева . Ама пък ето Сърчеджиева, Марта Вачкова,Пипи си работат въпреки известните родители.

# 2 457
  • sofia
Голяма карикатура е Елея, какво й стана на тая женица...

# 2 458
Мисля, че някой помоли да се пусне нова тема от друг, защото Кактусче няма възможност.

Няма кой да отмени Кактус.
Да се надяваме, че ще оставят темата докато тя се върне.

# 2 459
  • София
Голяма карикатура е Елея, какво й стана на тая женица...

Наистина, докато водеше онова предаване, забравих му името, изглеждаше нормална.

Общи условия

Активация на акаунт