Звездни Компромати- Декември'25

• 250 200
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 2 430
За сбогом загледах бтв 😁, Десислава Минчева така се е рециклирала, че чаках да чуя име, за да съм сигурна, че е тя.

# 2 431
Как Стрина, сутрешният блок е за събуждане, не за приспиване!

# 2 432
Беше въпрос на време да се пръкне и тя

# 2 433
  • Sofia
Ваня Ч.
Скрит текст:

# 2 434
Тоест Мари не е купила терена, а го е получила даром. Теглила кредит с обезпечение от кого? Чии контакти ползва, за да подсигури наематели на пространството? Дали и цялата идея е нейна изобщо? На тази възраст е много оптимистично да се смята, че сама е постигнала всичко.
Не мога да повярвам. Не че ми е кой знае каква любимка Мари, но поне се бори да направи нещо с това, което има. И ползва пълноценно, това което и се предоставя.
Като сравнение вземете Гущерчето, и какво постигна той с даром дадените му възможности.
Едно време мен са ме учили да се сравнявам с по-добрите, не с лошите примери. В този смисъл трябва да посочите друго дете на известни родители и тогава пак да говорим кой какво е направил и докъде е стигнал.
Писах, но ще повторя, ако трябва потретя: нищо против Мари, млада, красива жена, омъжила се повече от добре. Но категорично не е инвеститор, нито е предприемач, нито успяла сама, както някои внушават.

# 2 435
Ами, някак си е логично за Стрина....Само тя не се е упражнявала в Преди обед.

# 2 436
Червенкова вече не прилича на себе си.

Днес рожден ден имал Миле Китич, дето вчера ни пя по една от националните телевизии.

И Ричард Гибсън, който изигра Хер Ото Флик (Хер Флик) в „Ало, ало!", става на 72 г
Скрит текст:

# 2 437
Ваня Ч. се докарала на Дара.
Гала е била партньорка на актьор от пловдивския театър Димитър Горанов, когато попада в Невада. Димитър Станчев я лансира, тя си беше само една зъбла, дето се увиваше по едни Форд мондео, които рекламираха тогава. Дим Дуков също има пръст в нейното кариерно израстване. После се прилепва към Константин Будев, който по това време е семеен с дете, но за сметка на това доста заможен и нелицеприятен. Когато фалира Галка си събира чантата. Сега е омотана с Халвата и ще продължи и след пенсия да ни се озъбва по телевизора. Иначе снощи като я гледах ми приличаше на злата мащеха.  Та, жената е приспособима, бивша бръмчалка. Сегашните могат само да се учат от нея как се изкарват пари.

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 00:46 от Medika

# 2 438
Няма да в зле Стрина да е водеща, слушам подкаста й и винаги разговорите са смислени, откровени и се засягат по-дълбоки женски теми, които рядко хората си позволяват да споделят открито. Така че нека не бъдем предубедени, Ирина умее да изслушва събеседниците си и да засяга интересни теми.

Водеща "На кафе" можеше да бъде всяко момипче от Невада или което и да е било, което с лекота навремето е влизало в колите на бизнесмените на 90-те. На Гала кариерата тръгва точно в момента, в който се запознава с бизнесмена Будинов. И изобщо не е на екран заради качества, а точно заради драпане и неща, които е направила и само тя си знае. Помня времето, в което беше свалена от ефир, някакво списание се опитваше да прави и беше много жалка и тогава явно е разбрала, че за нищо не става. И да, интересно как успя да се върне отново е ефир и да получава пари за предаване, което никой не гледа. Само тя си знае истината.

# 2 439
  • Sofia
Как стрина? Абсолютен абсурд е!

# 2 440
  • sofia
На ИТ просто тембъра и интонацията ме дразнят, нищо друго. Сравнено с Венета си е класа.

# 2 441
Александра показва цици и нокти.
За мен точно това видео е too much🙈
Скрит текст:

# 2 442
  • София
Съгласна съм за подкаста на Ирина, има доста интересни епизоди и разговорите са доста увлекателни.
За това че всяко момиче на Невада може да е на мястото на Гала бих поспорила. Например, Ива Екимова ми е крайно антипатична и с цялото си бутане навсякъде не е особено успяла в която и да е сфера, та не мисля, че да се намери заместник на Гала е толкова лесно.

# 2 443
  • Пловдив
Недейте да намесвате Венета, че давате идеи и ... да не се появи.

# 2 444
Ще има ли нова тема?

Общи условия

Активация на акаунт