Звездни Компромати- Декември'25

• 250 226
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 2 415
  • Glasgow
И пак ще има- ето, избра лесното и стана пожарникар, а не социален работник 😅

За много години, дами и господа 💥🎶💥🍀💥

# 2 416
Диана Любенова и Лора Крумова ми харесват като водещи. Гала е много далече от тях като ниво, пък ако ще и сто години да не слиза от ефир. Просто това лековато и тъповато предаване и е паснало и се чувства добре в кокошарника с превземката Патрашкова, Блажев и Ангелов.

# 2 417
  • София
Истината е, че много хора имат помощ от родителите си - било то с жилище, финансово обезпечение докато учиш, безвъзмездна помощ в гледането на деца - това също е голяма помощ и дава добър старт на младите в живота. Разбира се, някои разполагат с много повече от други, но в крайна сметка, всеки помага на децата си както може. Та в тази връзка, не разбирам критиките към Мари - тя е дъшеря на родителите си, съпруга на мъжа си и снаха на свекърите - като всичките са заможни и имотни, не е нужно тя да се бъхти от сутрин до вечер на поточната линия, че да се докаже на някого. Има си занимания момичето, не се натрапва, гледа си дететео и си живее живота. Дали е супер успешна - сигурно не е , ама то и 99% от хората не са, така че тези свръх изисквания са доста нереални.

# 2 418
Еми не знам, яв о има някакъв талант, за да е толкова време на екран. Аз На кафе съм гледала преди 20 години, докато бях в майчинство. Наблюденията ми са от интервюта и от фактът, че все още води дълго сутрешно предаване. Не се сещам за подобен водещ от последните 20 години.

Да си дълго време на екран, не означава задължително, че си много интересен, а че владееш задкулисната игра. Един Милен Цветков например беше интересен, но все имаше проблеми със задържането на екран. Да се задържиш при различни собственици, ръководства и пр., не става да си божа кравичка, много искрен и директен, а трябва да си човек, който много добре знае да си пази кокала и да се разправя с конкуренция и врагове, без да влиза в директни сблъсъци, учтивостта и лицемерието са задължителни.

# 2 419
Много поздрави от Ивайла Бакалова и семейство :

Flowers Four Leaf Clover People Baby
Първото бебе за 2026 г. е родено в Университетска акушеро-гинекологична болница "Майчин дом" 35 минути след полунощ и се казва Боян.Майката е постъпила в болницата малко преди полунощ и ражда естествено. Това е второто ѝ дете, първото също е родено в "Майчин дом" преди три години. Бебето се ражда в екипа на д-р Валери Иванов - шеф на екип на смяна, а бебето изражда д-р Борислав Георгиев, който е изродил и първото бебе на майката, като това е случайно, защото бебето е трябвало да се роди на 3 януари.

# 2 420
Това за късмета беше най-общо казано, не визирах Мари.
Мисля, че много по-важно от физика, образование, интелект, професионална реализация и т.н., е това как се чувстваш в собствената си кожа. И ми се струва, че една малка доза късмет никога не е излишна.
Нагледах се тук на нескопосани екземпляри, които с наглост и безкомпромисност избутваха встрани много кадърен, но тих и работлив народ.
Като навсякъде, но тук борбата наистина е безмилостно жестока.
Затова си мисля, че мъничко късмет в този луд живот, винаги е добре дошъл.

Видях една от последните снимки на Бардо в имението й. Народът го е казал, “Старост - нерадост!”
Скрит текст:

Снимка от визитата на неин близък, почитател.
Видях Карла да пее на италиански вместо поздрав за Новата Година:
Скрит текст:
Бекъмови поздравяват с Новата Година с общи семейни снимки през годините.
Този кадър е най-първият, дали блудния син се е завърнал или е от преди брака му с милиардерската щерка? (На останалите снимки всички са много по-млади)
Скрит текст:
Наша Лилия и тя с поздрав:
Скрит текст:

# 2 421
Бащата на Мари, не знам какъв е, но определено в арогантен. На руски паметник на пешеходна пътека съвсем наскоро, изобщо не искаше да чака и се правеше, че не вижда, че пресичат хора.

# 2 422
Помня някога Маргарита Михнева казваше, че най важното за една жена е не какво е учила или какво работи, а как ще се омъжи, ами Мари просто се е омъжила правилно.
🤣😂🤣😂😂
Това сериозно ли ?!?

Аз вярвам силно в това. Един грешен избор и може да страда човек цял живот. Обратно при избор на половинка,която я подкрепя може да живее човек щастливо и в мир, а ако е работлив и печели пари, че и двамата да сте, чудесно. Та с годините силно вярвам в това. Много е важен изборът на съпруг/съпруга

# 2 423
Аз съвсем клюкарски да попитам Мари, за която общо взето може да се каже, че научих днес, има ли някакви корекции?
След пуснатите снимки в темата потърсих и други и разликата ми се стори огромна, та се зачудих.

# 2 424
Естествено, че е важен изборът на половинка. И нямам предвид финансови възможности. Колко жени има, които живеят в златна клетка и животът им е далеч от щастлив. Най-важното, според мен, е човекът до теб да те цени и разбира. Ако разполага и със средства си е бонус, но не е това най-важното.

# 2 425
  • София
Кактусче в навечерието на новата тема, но никога не е късно, чудесен, чудесен 1-ви пост. Сега го изчетох целия с кеф. Simple Smile
Сам вкъщи си е вечна класика, която си се превърна и в Коледна такава.
Надявам се някой ден да видим и подобен 1-ви пост за 'Момчето с потника' - и той го заслужава. Simple Smile

За много години на всички агенти тук, които са превърнали тази тема в знакова за Бг мама и следена от всички в шоубизнеса и жълтите медии.

По анкетата, моят топ 3:
1. Ноември - Из живота на  Стивън Кинг
2. Юни - Том и Джери на 85
3. Март - Едно момиче на 70 - Джейн Сиймур

И в заключение ще агитирам за две неща:
1) От 5 януари, понеделник, 21:30 ч. бТВ ще излъчва чудния сериал на RAI 1 - ''Сандокан''
Каста е великолепен и вярвам, че ще се превърне в много гледан в България. Още повече, че тук Салгари е доста популярен.
Любовта между Сандокан и Мариан беше меко казано вдъхновяваща.

2) От 8 януари по БНТ 1:
''Мамник''

Аз сега чета книгата на Васил Попов и въпреки някои кусури ми върви много леко и бързо. Сигурен съм, че този сериал ще е един от най-добрите за годината.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 17:20 от Diavolo

# 2 426
Е, Дяволо, благодаря за пожеланията и ценната информация за сериалите💪Без това, пак щях да зяпам по западняшки такива, изпускайки нашенското, ценното, по географски близкото!🙌
За много години и на теб🍀

# 2 427
Това прочетохте ли го?

# 2 428
😆😆 Не е истина! Сбогом, бтв, от мен - завинаги.

# 2 429
  • софия
НЕ! Не стрина!

Общи условия

Активация на акаунт