Звездни Компромати- Декември'25

• 250 588
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 2 400
  • София
Че е негледаема телевизията съм съгласна. За това и не гледам, но очевидно не малко хора гледат.

# 2 401
Дискусията е тук, всеки да си каже мнението.
Приемам напълно, че за някои хора Мари нито е хубава, нито има харизма.
На мен ми е харизматична. Ако беше станала популярна не като дете на майка си, а като инфлуенсър например бих я последвала, защото ми харесва не само визуално, но и като държание, има една премереност, финес, стил. Така, че в това съвремие, дето всичко е хванало микрофон и прави подкасти, но не просто подкасти, ами тъпи подкасти... дето всичко е в истаграм и се е самоназовало инфлуенсър, човек като Мари определено би се откроил и без популярна майка. Един балон я споменаваме, която може да има деца, но покритие 0, а харизма под нулата... Една Теа Шопова, която освен хубаво тяло, друго заслужаващо внимание няма кой знае какво... Та Мари... Да, Богданска и Мари са хора, които за мен имат покритие. Богданска си го постигна с труд, Мари с личността, която показва.

Гала за мен е красива и поддържана жена. Има премереност и възпитание. Но за мен няма грам умение като водещ и човек, който прави интервюта. Да, тя е на екран десетки години, изисква се дисциплина, но като способности за мен е посредствена. Но Мунди я нарича "Кралица"... Защото е толкова години на екран. Добре, но освен дисциплината и възпитанието, тя не е умее да прави интересни интервюта. Винаги й личи, когато не е заинтересувана от госта, прекъсва,"ъъъ-ка" и "ааа-ка", сменя темата рязко, реакциите и в много случаи са откровено тъпи и пр. и пр. .

# 2 402
  • Sofia
Мари е възпитана, по-скоро добронамерена и уважителна. За много умна и можеща.. по-скоро не е, но пък е достатъчно наясно със себе си, че нобелов лауреат няма да стане. Както е казвала Гала публично - не се е сблъсквала с някакви житейски несгоди, не е лишавана от средства и внимание. Болестта е първото й сериозно предизвикателство. За мен интервюто й при Мондьо уж да даде кураж на други онкоболни, беше гаф. Ненужен, напудрен и донякъде основателно предизвикващ гняв сред хора по един или друг начин видели отблизо рака. Защото колко хора могат да си позволят операция в Германия от днес за вчера, да получат отлична грижа и да не им се налага с години да провеждат дарителски кампании? Половината от успеха на лечението е да не мислиш кое колко струва. Да си спокоен, че цялото семейство е достатъчно обезпечено с най-добрите връзки. И тук не става въпрос да й се завижда или да й се търси вина за това. Всеки нормален човек и човек живял винаги добре обезпечен ще приеме това за даденост, колкото й да си дава сметка, че е късметлия. Можеше да се спестят тези подробности, да я посъветват да бъде по-обрана къде и колко бързо се е случило лечението й, защото "имаме човек".
Константин е много грижовен с нея и така трябва. Но и двамата са деца на популярни родители с финансови възможности и родени с късмет. И те добре го знаят това.

# 2 403
Е ...Гала си е селф-мейд отвсякъде ...започна от нищото и направи безспорна кариера в една от най-големитв телевизии.Задържа се на екран толкова много години ,това е  безмилостен бизнес при който само рейтинга е  важен и това не е лесно ,100 процента е хвърлила много труд и жертви.
Освен това жената се разведе с тоя муньо първия и мъж и си намери истинска любов.

# 2 404
Child of June, кой/коя от публичното пространство би нарекла умен/а и можещ/а?
Не се заяждам, стана ми любопитно.

Само да кажа, че аз съм от хората, които са гледали "На кафе" (не преди 20г.) и оттам са и впечатленията ми.

Какво значи селф-мейд? По-скоро е имала страхотен късмет, възпитана и адаптивна и имаща приятна визия. Комбинацията от това я е направило, това което е днес.

Попада в "Невада" като отива на кастинг да придружи приятелка, която ще се явява. Когато я видели и казали и тя да влезне. Тя си признава, че не е била амбициозна и не се е бутала. Попада в "Невада" и става разпознаваемо лице. Между другото е едно от най-симпатичните момичета там.
След като шоуто приключва, в "На кафе" попада след кастинг, лично е ходила в Гърция при шефовете на "Нова" и те са я одобрили, защото е приличала на гръцката водеща на предаването, на което "На кафе" е прототип.
Те са търсили да бъде леко предаване, неангажиращо, все едно са седнали да си пият кафето.
Ако беше някоя Венета, щеше да ги направи луди. Гала поне има такт, дисциплина и да се опитва да направи това, което й е поставено като задача. Но талант няма.

# 2 405
Баща й на Мари също има с какво да помогне.Тя всъщност какво е завършила, че не ги следя отблизо.
   Мисля , че цялото семейство на Йоана Темелкова напускат България. Мъжът й, Гяуров, също пусна пост на сбогуване. Хората констатираха като коментари, че се измъкват оттук навреме.

Аз по-скоро като им четох постовете, напускат актьорската професия, не държавата.
Но двама актьори с не много роли си е трудно финансово, не им знам случаят.

# 2 406
Селф -мейд е да дойдеш от някъде без нищо и само разчитайки на собствените си качества да постигнеш нещо.
Това с таланта не го разбирам ...талант за водещ на сутрешо шоу за домакини? Има ли човек роден с такъв талант ...май не
Друга водеща задържала се толкова време в ефир -също май не ...

# 2 407
Гала няма нищо общо с момичето, което беше преди и началото на Невада. Имаме обща близка, та знам някои неща. Нито е красавица, нито умница, а е нагаждачка. Бяха я свалили заради нисък рейтинг, но приятелството и с Кремена я върна отново в ефир.
Бившият и мъж явно има таланти невидими с просто око, защото сега е женен за доста заможна и успяла.

Една истинска звезда е станал на 88г вчера

# 2 408
Честита Нова Година, клюкарки!
Пожелавам ви да сте здрави, щастливи, успешни и винаги добре осведомени.
Новогодишните програми на телевизиите бяха пълна трагедия. Прескакахме от една на друга и се чудехме коя по не става. Все пак БТВ убедително печелят с чалгата тамън преди Нова година.
После гледахме концерта на Take That по БНТ1. И друг път са го давали, но доста орязан. Този път излъчиха пълното шоу.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 14:43 от Дидичка

# 2 409
По тази логика всички водещи на предавания, които не са нечии деца са селф-мейд.
Този израз по-скоро бих го използвала за Богданска, която сама се направи вървежна инфлуенсърка и с много труд  и постоянство започна да работи за големи марки и кампании.

Има талант за водещ, това е когато човекът поставен да води го прави интересно Grinning
Владее разговора, владее госта, а понякога интервютата се получават толкова сполучливи, че казаното в тях може да остане в историята. Е, от Гала просто очаквам да не чувствам колко й е тъпо на нея самата. И паузите да ги махне, за по-интересни въпроси вече няма да я мъча.

Наистина беше свалена от ефир и след това се изявяваше в "Имаш поща", където й подаде ръка Халваджиян. Той даже си го е казвал, че е знаел, че Гала е без работа е търсел къде може да я намести.

# 2 410
  • Sofia
За мен Гала е успешна жена. Какво й се е налагало и й се налага да прави, за да е успешна - тя си знае. Но й личи, че е перфекционист, дейна, изискваща, бих казала с добра обща култура, има самочувствие, но на база личен опит, а не защото е дете на популярни родители. Мари е успешна, защото е дете на Гала. И Мари го знае. Даже мисля, че в голяма степен публичните й изяви преди години винаги бяха много премерени, за да не изложи неволно майка си. От позицията на млада жена, майка и любима на Константин фокусът й се измести другаде. Опитва се да се еманципира от етикета дъщерята на Гала. Той много помогна за нейното разчупване и за това да не се влияе толкова какво ще кажат другите. Аз им се радвам, млади хора, семейство, правят си каквото там им идва отвътре.
Успешна може би е Диана Алексиева. Има хубав проект, който продължава да движи успешно. Гери Турийска също. За по-младите не се сещам на прима виста някой да ме е впечатлил, за инфлуенсъри пък съвсем не ги знам. Не се сещам и за дете на популярни родители, за което да кажа, че е успешно и ги е надминало.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 14:46 от Child of June

# 2 411
Не се сещам и за дете на популярни родители, за което да кажа, че е успешно и ги е надминало.
Сашето Кадиев  😆 е в пъти по-добър актьор от майка си ,а и като водещ на сутрешния блок беше топ за мен.
И тази самоирония  да го играе цял живот мамино синче ,глезан и грам да не му пука е мега яка.

# 2 412
  • София
Не бих казала, че Мари е най-голямата късметлийка. Бих предпочела средни доходи пред диагнозата рак на такава млада възраст и години наред човек да не знае ще има ли разсейки или е успял. Да, това, че има пари и връзки ѝ помогна да я оперират по-бързо в чужбина, ама то остава и да не ги използват.

Не мисля, че някой има Мари за много успешна, тя също няма такива претенции. Нормално момиче, което не гони някаква голяма кариера на този етап от живота си.

# 2 413
Честито на Мари за хубавата новина! Аз лично се радвам, когато виждам, че такива млади, добри, разумни хора имат помощ от родители и са обезпечени, радват се на живота и използват тези ресурси по смея да кажа смислен начин. Момичето не е залитнало в някаква лоша посока  и предполагам ще възпита и отгледа  две добри деца.

# 2 414
Значи ....родителите ти и тези на мъжа ти ,ако имат пари трябва да станеш пожарникар или социален работник !?! Ахаххааа ...😂🤣😂

Общи условия

Активация на акаунт