Звездни Компромати- Декември'25

• 250 316
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 2 385
  • софия
Върнахме си концерта на Take That от Манчестър, сега гледаме Виенската филхармония. Не съм имала очаквания към новогодишни "програми", но със сигурност можеха да спестят поне сръбската чалга. Хубаво е, че имаме дистанционно, you tube.

Здрава и мирна 2026!

# 2 386
И аз харесвам Джан Яман. Гледах го в едно италианско криминале. А сега ще бъде Сандокан в нова продукция, която ще се излъчва по btv. В Италия са луднали по него.

# 2 387
Дори и най-заможните родители не осигуряват вечен доход и комфорт. Огледайте се колко съвсем "безработни" деца има на селебритита например. Даже Парис Хилтън нещо прави, и другите като нея също Simple Smile

Не знам защо темата се върти около лекия живот на Мари. Още съвсем млада тя е минала през травматично раждане и май някакво заболяване. Това не е леко ми се струва. Тя си има своите предизвикателства, като всеки човек. Преодоляла ги е и даже се осмелила за ново бебе, което е едно хубаво и смело решение.

# 2 388
  • София
Ама тя и Мари прави нещо, не е като да не прави, а дори и само с детето да се занимава на вас какво ви пречи?
И аз като Жаки смятам, че ви е кисело гроздето.

# 2 389
  • sofia
Баща й на Мари също има с какво да помогне.Тя всъщност какво е завършила, че не ги следя отблизо.
   Мисля , че цялото семейство на Йоана Темелкова напускат България. Мъжът й, Гяуров, също пусна пост на сбогуване. Хората констатираха като коментари, че се измъкват оттук навреме.

# 2 390
  • Пловдив
Поантата не беше за "боренето" децата ти да имат всичко, а за това, какво ще правиш, ако вземе, че неволно ти се падне да си осигурен от семейството, както на Мари. Не може да бъде цел на живота ти като родител, за която да се "бориш" със зъби и нокти, но е яко и никой не би отказал. Освен разни известни богаташи мъдреци от мемета. Flushed
За нея самата нямам мнение, но и аз в лице я харесвам повече от майка и.

# 2 391
  • София
Никой не е казвал, че е велика. Напълно нормално, хубаво, образовано и възпитано момиче от заможно семейство.
Вие скачате да изисквате от нея нещо.
Гала например, няма този старт и до сега работи денонощно.
Не гледам На кафе, но е факт, че всяка сутрин от десетилетия е на екран. Едно дете има, естествено е да му осугури комфорт.
Чудно вие защо плащате уроци и драпате децата да са в хубава гимназия, може би, за да станат шивачки или шпакловчаджии.

# 2 392
  • Пловдив
Аз не разбрах само кой я познава лично тази Мари, та била добро и възпитано момиче???

Дони и Нети в лайф на Коледа ...https://www.facebook.com/share/v/1ADcvKe1yy/
Ужас. Не издържах да чуя кой е фалшивия...

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 16:32 от mystic woman

# 2 393
Всъщност по това, което е споделяла Гала, Мари е била много спокойно,кротко и послушно дете.
Учила е в частно немско училище заедно с дъщерята на Марта Вачкова. От 1ви до 12ти клас. Малко, затворено, добре познаващо се общество. В ученическите си години не е имала склонност да излиза, да пуши, да пие, камо ли да се друса. Когато завърши е започнала да излиза до малко по-късно и Гала коментира, че й е било търсене, но трябвало да приеме, че малкото й момиченце вече е пораснало.
Така определеният богат съпруг - сина на Джуджи - Константин е първото й гадже, въобще.
Влюбва се в него като мъничка на 12-13 г. на някакъв рожден и от тогава е тайната й любов. Но така се завъртват нещата, че наистина стават двойка. Той е по-голям от нея, беше известен в пространството като синът на Джуджи, който падна от висок етаж и се спаси, като никога не е уточнявано, дали става въпрос за инцидент или посягане на живота.
Той оцеля, събра се с прекрасно момиче като Мари, тя го обича, той я обича,щастливи са, градят заедно, създават деца, живеят.

Много повече ми харесват такива житейски истории и примери, отколкото на богати наследници, които прекарват живота си в безмислено харчене на пари по коли, дрога, купони и прости жени, примери бол.

# 2 394
Синът на Джуджи не беше ли правил опит за самоубийство заради нещастна любов? Не знаех, че Мари е била тайно влюбена в него.
Всъщност тя ми е абсолютно безлична, защото няма и грам харизма, нито живец и ако не беше дъщеря на майка си никой никога нямаше да я спомене в тази тема. Но явно няма нищо интересно и дъвчем наличното

# 2 395
Аз пък винаги съм се чудела дали е възможно да има по-скучен човек от тая Гала. 100 години едно и също от екрана без грам развитие. Сменят се сезони, сменят се епохи, системи - Гала си е все така на диванчето и задава същите блудкави въпроси на различни хора. Напълно способна е да направи и най-колоритната личност да изглежда скучна и безинтересна. Иначе е възпитана, да. Както и дъщеря й. До там са им "талантите". Да са живи и здрави и двете, особено внучката е голям сладур. Не се съмнявам, че ще я възпитат и нея, както и второто детенце.

# 2 396
  • София
Еми не знам, яв о има някакъв талант, за да е толкова време на екран. Аз На кафе съм гледала преди 20 години, докато бях в майчинство. Наблюденията ми са от интервюта и от фактът, че все още води дълго сутрешно предаване. Не се сещам за подобен водещ от последните 20 години.

# 2 397
Аз сигурно съм от малкото които не харесват гала и не гледат на кафе
Жената явно и се получава щом толкова години е на екран, но не я понасям и нея и панела и и не я намирам за страхотна.
Мари просто е била кротко дете с добър старт в живота. Но не мисля че е толкова успяла, а вие си го тълкувайте както искате!

# 2 398
  • София
Ама Мари няма претенции да е успяла. Появява се от време на време, според мен заради майка си.
Гала е успяла, и аз не гледам предаването, но е успяла. Това няма как да и се отрече.
Аз и Лили Иванова не харесвам, но не мога да си изкривя душата и да кажа, че не е успяла.

# 2 399
Не се сещам за подобен водещ от последните 20 години.

Сакън, моля те. Представи си още една такава да ни пробутват за още 20 години. То и сега е негледаема БГ телевизията, пък тогава - съсвем!

Общи условия

Активация на акаунт