Звездни Компромати- Декември'25

• 250 322
  • 2 618
  •   2
Отговори
# 2 535
Мария Бакалова е фаворит за ролята на Лили Иванова в новия филм на Иваниандрей.

# 2 536
Филип Буков се опитва да е еротичен Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

# 2 537
Е, не..., много гейска снимка! 🙄

# 2 538
Хубавец е, но май е късокрак.
Гледам СиГ в момента(никога няма да ми омръзне) първият филм и май съм казвала, но ще повторя Кристин Дейвис е много слаба актриса. Такова лигаво и фалшиво поведение и мимики. А Ким все едно играе себе си. Знам че в реала не е такава, но толкова добре ѝ се получава.

# 2 539
  • Glasgow
Филип Буков се опитва да е еротичен Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
и на мен ми е много Grindr тази снимка

# 2 540
Киану и Александра прекарали новогодишно в пъб в Ню Йорк, на концерт на приятелка. Сладури🍀
Скрит текст:
Анджелина
Скрит текст:
Новогодишно от Ким Уайлд
Скрит текст:

Вера Фармига
Скрит текст:

Шакира и синове
Скрит текст:
Килиан Мбапе за Christian Dior
Скрит текст:
Скрит текст:
Кристияно Роналдо в аутфит на Гучи до ново Ферари

(Елтън Джон си чистеше фурната предколедно в същия аутфит💪)
Скрит текст:

Петъчната бомба - 66 набор, а изглежда като 20 годишен

# 2 541
Сингапурецът е Чуандо Тан, няма такъв човек просто!... Онзи лудият, Брайън Джонсън, дето искал да живее вечно и си налива венозно някакви вълшебства, не може да му стъпи на малкия пръст на този!

# 2 542
За 1ви път го виждам, изглежда невероятно за възрастта си.
Мисля, че е и ген, освен желязна дисциплина.

# 2 543
Mark Wahlberg и Rhea Durham
Скрит текст:

# 2 544
  • Пловдив
И ген, и дисциплина, и не на последно място (това пак е към "гена" в широк смисъл) младежки са самите му черти на лицето, и все пак искам да го видя отблизо на живо.

# 2 545
И ген, и дисциплина, и не на последно място (това пак е към "гена" в широк смисъл) младежки са самите му черти на лицето, и все пак искам да го видя отблизо на живо.

Ами, младее, но д никакъв случай не изглежда на 25. Личи си даже и обработените снимки, около очите липсва мазнина каъо на по-възрастни човек, в челото нещо има, в самия тургур на кожата.

# 2 546
Животът на Брижит Бардо в снимки от списание ELLE - Редки снимки на иконата на френския стил.

https://www.elle.com/culture/celebrities/g26974/brigitte-bardot/ … A13G403opXB6BRoLQ

# 2 547
Попаднах на едно много хубаво интервю на ББ, в което я питат какъв би бил животът й, ако не е толкова красива. Тя казва, че не знае дали е красива, но външността й отговаря на духа на епохата. Никоя жена не започва като наистина грозна, но някои не знаят как да извикат красотата си.

# 2 548
  • Glasgow

Анджелина
Скрит текст:

Гледах видео, много странно стои, сякаш има някакви протези в бузите, нещо гротескно, както например бяха загрозили Чарлийз Терон за филма Чудовище, хем е тя, хем различно

# 2 549
И аз се учудих на вида на Джоли, дали много замазват  предните снимки или тази са  "размазали" направо, сякаш няма нищо общо.
 Ако толкова може да се преобразява към красиво, то и мен могат да докарат .

Общи условия

Активация на акаунт