Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Декември'25

• 92 755
  • 963
  •   1
Отговори
# 285
При мен етикети не остават. Махам ги, пера дрехата и търпеливо ѝ чакам подходящия момент за обличане.
Карън, тази черна мечта защо си я пазила толкова дълго?

Една безумна идея ми се върти в главата. То вярно, че на дърти години е най-лесно да станеш за резил.
Ей тази рокля ( чието деколте запълвам за разлика от моделката, но пък ми е по-дълга )

С този чорапогащник.

За ММ партито. 🙄

# 286
  • Sofia
От няколко месеца е. На бюста малко ми опъва,  но до лятото се надявам да спаднат малко. Не я върнах, защото малкия много я хареса и той пожела да я нося на бала му. Мъжете вкъщи са консервативни (ревниви) и силно ме одобряват с покрити крака и високо деколте. Joy

# 287
Обратно на ММ, грам чувство за естетика няма. Или трябва да съм с дънки, или с мини.
Тази я отхвърли категорично. Била скучна. Пък аз много си я харесвам.
Скрит текст:
...

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 10:28 от MagniМ

# 288
Карен, У нас пък обратното, на всичките ми телеса да сложа златната рокля за Коледа, не Пепеляшка....боже дай ми сили! 🤣
Магни, идеална идея, с тез крака можеш да си го позволиш! Heart Eyes И с дългата си хубава..
Ти всякак си хубава! Heart Eyes

# 289
  • Бургас/Пз
Магни, много ми хареса идеята с този чорап на Черна рокля. Искам и аз такъв. Сега ще търся 😘

# 290
Не можах да се сдържа.  Уау, Магни, ако трябва смени мъжа /шегувам се/, но си убийствена с тази рокля!  Идеята ти за партито също е добра, ако не искаш да го сменяш.

# 291
Ани

Фенси 😘
Аз много я нося. Дори на работа с боди да не показвам кожа и маратонки. Любима ми е защото е многолика.

# 292
  • В морето
Karen - роклята е прекрасна, но деколтето на обувките е Heart Eyes
MagniМ - разкошна, както винаги! Идеята ти за партито също е чудесна и не е за резил.
37°C ON - аз съм по същия начин, кашмирен пуловер/жилетка ми е любима дреха.

А Мими и Диа мен ще уморите, но от смях! JoyJoy За чанта и червило и аз съм на линия! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 293
МаКакТакаСетикетиИнещоНеползвано?!!!🤣
Нямам такива аз, кое нося често, кое не, но всичко влиза в употреба.
Чудесни жени видях, но имам много работа и малко време за писане.
Обаче и аз напълних една торба с дрехи за даване.То не си е работа и да сменяш номерацията…В случая надолу, но доста неща от леко широки са ми големи и се разделям с тях, поне не са ценни.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 21:12 от ДХ3

# 294
Оо, Магни, разкошна си с тази дълга рокля, ама и с мини си разкошна, според мен можеш да си позволиш, това което го мислиш и до ре ще ти се получи.

Аз нямам дрехи с етикет, ако преценя че ще нося нещо режа етикета и от Кумова срама поне веднъж го обличам, а след това подарявам.

Къде са тези мъже, които готвят??? ММ може единствено яйца да прави, а аз яйца не ям и ако трбва да разчитаме на него, гладни ще си заминем, или от холестерол..

Адаш, Диа, развеселихте ме, момичета!

# 295
И аз имам дрехи с етикети,основно дънки и кожени якета,палта,но и други.Че и неразопаковани интернет покупки.Но по голям проблем са ми необуваните обувки и шанса им все повече намалява...И аз често гледам и купувам пуловери,пък не нося...

# 296
Лошото е, че аз не помня вече какво имам и понякога се изненадвам. Да не говорим, че като реша че ми трябва точно това нещо и го купя, се оказва, че имам почти същото. Случвало се е с козметика да купувам нещо и после да открия съвсем същото вкъщи - и марка, и цвят.

# 297
Направо ме смайвате, 🤨мацки с дрехи с етикети.
Аз моментално подносвам.
Магни мятай се на партито така, както се чувстваш на момента.
Каквото и да сложиш всичко ти отива.

# 298
Karen - роклята е прекрасна, но деколтето на обувките е Heart Eyes
+1! Страхотна комбинация, ще бъдеш много секси.
Магни, късата черна рокля и винен чорапогащник с какви обувки ще ги съчетаеш? Имам подоба дилема.

# 299
А, неразопаковани интернет покупки и аз имам 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт