Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Декември'25

• 92 757
  • 963
  •   1
Отговори
# 825
  • тук-там
Деси, и ти като мен с тънко яке джиткаш. Много си стилна и в дневната, и във вечерната визия.
Света, аз с такова яке изкарвам зимата. Ако трябва да облека нещо отгоре, ще припадна от вълните моментално Wink
Видях Сиска и Мариетка. Първата прекрасна и вярна на стила си, втората в страхотна рокля на Елизабет.

# 826
Като съм с колата и на закрито- с тънко яке, маkар че вчера се смениха плановете и привечер се прибрах с градския транспорт, като 20мин чаках автобус и 7-8мин вървях пеша, и не ми беше студено- О, чудо!
 Широките панталони са все едно си с пола, но пуловерът е вълнен, якето кожено, но подплатено.Дано в този. ми живот спра да умирам от студ постоянно.😅

# 827
А аз от горещина. Вчера бях с пола, риза и мечето. Сварих се. Така запарват тез изкуственяци!

# 828
На мен също все ми е студено....И възрастта не помага...ама аз нали съм по ГТ и повече съм на открито....Аз също чакам и това дето ще се събудя в 6 ч. сутринта наспана и целия ден ще е пред мен, ама на....така добре все още си поспивам до късно в почивни дни...
От добавките пия само витамин Д и Б12, че съм доста под норма, ама сега съм ги вкарала в ред...а и селен през зимата заради ЩЗ....
Успях да видя хубави визии и доста коледни хванах и лайкнах....Аз коледното парти в работата го пропуснах, но пък за сметка на това си спретнахме малко френско бягство с идея за коледен пазар, но по на топло....Върнахме се на Лазурния бряг да разгледаме всичко онова, за което предния път не остана време...Получи се много добре - коледен дух, съчетан с красиви гледки, лукс, аристократизъм и ...високи температури, идеални за обиколки....
Хубави празнични дни на всички от темата с много стил и красота!

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 18:36 от kativita

# 829
Оф, ето с таз огромна кафява чанта се сдобих, за мечката ми трябваше нещо в кафяво! Ричард каза тва ще ти е подаръка 😃

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 09:27 от mimi.7299

# 830
Мими, хич не е голяма чантата, но ти харесваш по-малки и затова така ти се струва.
Днес колежките са малко шокирани от външния ми вид.
Не че ми е зор!

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 14:44 от mardji1

# 831
Марджи обичам ярки цветове зимата.
Събирам багажа, За малко да забравя ластичните гащи 🤣🤣🤣

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 17:36 от mimi.7299

# 832
Деси,супер си! С удоволствие бих носила ежедневната визия. Винаги си със страхотни баретки. И тази е много красива. Би ли казала от къде ги купуваш?

# 833
Sasi6, 🥰, някои са ми от Ризърв, от Уайкики и от Шийн, като последните  са с ангора или кашмир, ще те излъжа какви бяха.Има изобилие от цветове.

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 21:38 от ДХ3

# 834
Изтървах ви, момичета. Детето е пак болно и не съм влизала да чета дори. Мернах няколко прекрасни дами, на Сиска много харесах панталона и сакото, видях новата чанта на Адаша и самата нея - слънчице, както винаги. Видях и Деси как е излизала с приятелки - много готина.

ММ решил да ми прави коледен подарък- изненада, бях убедена, че не е негов този ентусиазъм и изплю камъчето - имат едно 25 годишно момиче в екипа, което го скастрило как не правел подаръци за жена си Grinning (трябва да го черпя това дете като го видя някъде)

# 835
Ех, адаш, баш по коледа, да се оправя малкото човече. Гушкам го! 🥰

# 836
Благодаря, благодаря, Адаш HeartТази година се съсипахме от боледувания - и той, и аз..Сега беше коремен вирус, бързо премина, но пък започна кашлица.

# 837
  • тук-там
Мими, много си сладка Simple Smile С мечето особено. За чантата не знам. Аз не харесвам такива големи, а и мачканото ми идва вповече. Но не ми се бие с твоята визия.
И мен ме запарват изкуственяците. Нетърпими са. А то все по-трудно и скъпо става да си облечен в естествени материи.

# 838
  • София
Супер си Мими.
Дъщерята получи тази, която ми е разрешено и аз да нося.
Бяхме на последен /или предпоследен/ шопинг и аз си взех палто.

# 839
Рокси аз съм харесала подобно. Ако го взема ще се похваля

Общи условия

Активация на акаунт