Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Декември'25

• 92 588
  • 963
  •   2
Отговори
# 900
Честита Коледа, дами! Честито на всички празнуващи. Бъдете здрави!
Засилих се да поръчвам от yoox до България, но ми дава някаква такса за връщане. Това е нещо ново, някой със скорошен опит със сайта, ако има ще съм благодарна да сподели.

# 901
Честити да са порасналите момичета на Родива и Рокси! Да, времето наистина отлита за съжаление. Да им пожелаем здраве и слънчеви дни!
Аз отново функционирам. ММ се прибра снощи час след полунощ и днес ще съм във вихъра на пазарене и приготвяне за престоящата новогодишна нощ. Имаме и две организирани вечери с приятели, абе усмихнах се пак.
Мими снимката по мръкнало е невероятна. Чакам да видя теб в празничната нощ, Пепеляшке. Kissing Heart
Получих си и чантата. Да, красива е, мекичка, цветът ми харесва - нито много тъмен, нито прекалено светъл. Но с извинение към марката и нейните почитатели, никога не бих дала пълната цена за нея. Но ми е подарък и ѝ се зарадвах. Заради липсата на цип не ми върши работа в ежедневието, което пък ще е плюс за по-дълго ползване.
Вчера минах през Зара и видях бялата рокля, много скапана материя и вероятно дори няма да я пробвам. Ще я оставя още докато пристигне. Едното сако пък поръчах в S и L защото само тези размери имаше и подозирам, че ще е малко и голямо, вероятно и идеята за пълен сет ще отпадне. Татко е пратил парички за всички ни за празниците  и все нещо ще си харесам от физическите магазини.
Засега хубав ден мацки!

# 902
  • Бургас
Честита коледа Красиви!
Да сте здрави!
В Зара има намаление.

# 903
Магни, пак си жива!!! 🥰
Галавечерята мина...на 24.12., след цял ден мотане в Неа Ираклица закъсняхме с половин час, Ричард се пообиди и нямаше време за снимка. А косата, раздухана на морския бряг не беше за показване...😅

# 904
  • Пловдив
Честита Коледа, Прекрасни!

Честити да са и всички с лични празници - рождени и именни!  Да бъдат здрави, уверени и смели и да следват мечтите си!

Ще допълня, че мислех одеве да го напиша, ноооо се отнесох някъде: най- прекрасните ни и незабравими вечери, празнични обяди или въобще  преживявания винаги са били съпроводени с много бързане поради пътуване, разходка, неприготвен навреме  подарък, тоалет или пък прическа. Закъснявали сме достатъчно пъти, защото съм забравяла нещо и сме се връщали на стотици километри, но пък после сякаш празника ни се отблагодарява и ни компенсира и сме си изкарвали незабравимо. Така че, Мими, рошавата коса и липсата на снимки да са проблема. Вярвам, че настроението е било на макс. Чудесни гръцки кадри!

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 13:22 от AlexaS

# 905
  • София
И аз оцелях. Изпратих си повечето гости.
Днес вече тръгваме с германеца към Спа-то. Той ми донесе подарък за следващия Октобърфест.

Пинко, и моя братовчедка имаше такъв случай по островите преди доста години. Не им дадоха кола под наем заради по-малко от 21 години.

# 906
Алекса, разбира се...никога не може да ми развали такова нещо празника, че съм нодоизкусурена...както казваше баба ми: "Сто гледали, двама разбрали...!" Ако не е всичко под конец...та ще ме върнат ли! 🤣
Роди, приятно СПА! Шапката е много хубава! 😍

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 10:05 от mimi.7299

# 907
Мими, ще трябва още една гала, че да те видим с роклята !

# 908
Мими, ще трябва още една гала, че да те видим с роклята !
Е, все ще дойде ред пак да я сложа...живот и здраве! 😃

# 909
  • тук-там
Мими, обличай я отново за нас Simple Smile
Поздрави от моята сърничка-катеричка:

# 910
  • София
Голям студ е днес! Хората готвят и пазаруват, а аз редя багаж.

# 911
Майкооо и при нас е клинч...и аз съм се разготвила...в глинения съд спретнах супер гювеч с прясно свинско...и салата дзадзики с гъсто гръцко мляко...тамън се захванах да мия печката и ме поканиха на мол! 😅 Как да откажеш...😉

# 912
  • тук-там
Утре при нас максимални -7

# 913
  • В заешката дупка
При нас е +6.

Чакам зимата да дойде, но тя нещо се бави. Simple Smile

Първият сняг падна в началото на ноември и натрупа доста за един ден, но после бързо се стопи. И оттогава са по-скоро все есенни  температурите. Дава следващата седмица, че има шанс пак да вали сняг. А дано!

# 914
Мими, ти в гръцко ли се разготви? 🙄
Само една огромна купа със салата руска направих. От два дни анцуг стайл и филмов маратон с пуканки. Размазах се от нищо правене. 😊
Скрит текст:
...

Снощи и довечера навън с приятели по дънки. Тук е 15+ слънчево и тихо, това са ми най-лежерните празници от поне 20 години насам.

Редактираме се, защото забравих да покажа как ми се мачна цветово чантето. Щото с дънки, ама на токчета 😜

И за довечера.

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 10:17 от MagniМ

Общи условия

Активация на акаунт