Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Декември'25

• 92 577
  • 963
  •   1
Отговори
# 945
Скоро не сте ми виждали тези екипчета 🙃.

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 18:40 от ДХ3

# 946
Ох, бе Десииии като статуетка си! 😍
За много години прекрасни! 😘

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 21:12 от mimi.7299

# 947

Финес, къде е тази снежна красота? Много си стилна.

NadyaT,  мерси. Снежните снимки са от Semmering, Австрия.

А твоята снимка във Варна ми навява много хубави спомени🥰

# 948
За много години! Бъдете здрави и стилни Simple Smile
Всички,които видях сте чудесни!

# 949
Честита да ни е 2026-та,  дами!

Финес, това е прекрсна, бяла, зимна приказка! Hearts

Е, Наде, страхотна! Heart Exl

Деси, впечатляваща визия Open Mouth

Ани, тортата ти е изкушаваща! Майстор си! Напомняш ми за една дама, майстор- сладкар, прави интерсни торти, автор е и на кулинарни книги (чудя се, как се поддържа талия с такива изкушения... между другото тя е спортна натура, като теб, Ани.)
https://www.instagram.com/violetcakeslondon/reel/CH-1xc-DZUh/

https://www.instagram.com/reel/CxlDvz5os1W/

Празничните ми тоалети бяха спортни, основно бяхме навън, в студа Blue Heart

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 11:07 от Elirost

# 950
  • Бургас
Честита Нова Година! Да е здрава, успешна и благодатна!

Не усетих как мина декември покрай моето гостенче, което днес вече става истински пълнолетен мъж.Това приготвих
Скрит текст:

да духнем свещите, когато стане.Не знам докога ще спазваме традицията,  но все още се вълнуваме така, както когато беше малък.

# 951
Да ти е жив и здрав Гале, как до кога ще спазвате традицията...винаги, рождените дни се празнуват за здраве и дълъг живот и се духат свещички! 🥰

# 952
  • София/Севлиево
Щастлива нова година, момичета!Продължавайте да блестите все така!Бъдете здрави, успешни, усмихнати и спокойни(спокойствието е нещото, към което се стремях през 2025-та,и сега пак към същото ще е, всичко друго имам).
Галчудо,щастливо и честито да е твоето гостенче! Добре дошъл официално в света на "възрастните"(ох,и моят юни ще стане на 18,ама само по документи,но все пак съм благодарна,че го имам и не губя надежда,че и при него всичко ще се нареди един ден).

# 953
Ели, ще се нареди! Обграден е с твоята обич и позитивна нагласа...вярвам! 🥰

# 954
Ели,😍❤
Гале, честит рожденик!Желая му здраве и късмет!

# 955
  • Бургас
Благодаря ви! Той вече е на 21г., ще отлети някой ден в негов дом и няма да се събужда в детската си стая, а ние да го чакаме с торта и свещи, но дотогава... ще се вълнувам Blush

Ели, не губи надежда, майките сме тези, които даваме сила! Ще ти пиша нещо на ЛС.

# 956
Честита 2026! Да е мирна и здрава!
На всички рожденици - честито!
Днес си взех нови слънчеви очила и като се похвалих вкъщи ми казаха, че те са същите като старите. Ще цитирам Мими - оммммммм!

# 957
Честита 2026! Да е мирна и здрава!
На всички рожденици - честито!
Днес си взех нови слънчеви очила и като се похвалих вкъщи ми казаха, че те са същите като старите. Ще цитирам Мими - оммммммм!
Дай да ги видим...ние старите не ти ги знаем! 😉

# 958
Joy Представям ви новите си слънчеви очила

# 959
Марджи,много ми харесаха очилата ти! Това е любимия ми модел очила- със широки дръжки,да не влиза светлина отстрани.Имам подобен модел,който нося най често отпреди 15 години.Би ли казала от къде са?

Общи условия

Активация на акаунт