Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Декември'25

• 92 816
  • 963
  •   1
Отговори
# 300
Малее…вие сте феноменални и изумителни, аз нямам търпение “нещото” да дойде, като децата съм 🤣

# 301
Роклята и обувките на Карен много ми харесаха.
Обаче не бих споменала думата "секси".
По-скоро женствена, елегантна, шармантна, ефирна.

# 302
Малее…вие сте феноменални и изумителни, аз нямам търпение “нещото” да дойде, като децата съм 🤣
Имам неразопакован парфюм, подарен ми преди няколко години и още един купен лично от мен преди 2 месеца. Grinning

# 303
Брех такава воля..аз съм
безволева и обувам още в магазина придобивката 🤣

# 304
Истината е, че на мен рядко нещо ми харесва толкова много, че да нямам търпение да го отворя..😀 Парфюм пък ептен...от всичко, което имам най ще ми е жал за любимите ми цайси на Д&Г

# 305
Същата съм. Затова се ядосвам, че Зара ми забавиха чернопетъчната поръчка, а фурлата ще пристигне на 10ти когато транспорта към Малта тръгва.
mariat, с черно стилето, класически модел.
Само дето се оказва обедно парти и не знам дали няма да е прекалено.
Утре съм на традиционната коледна разходка във Валета и ще купя чорапогащника пък дори и да съм с него и черната рокля в новогодишната нощ у дома.

# 306
Брех такава воля..аз съм
безволева и обувам още в магазина придобивката 🤣
ДХЗ завиждам ти за волята за номер надолу !!!
как го правиш…

# 307
О, Мариетке, бая време ми отне да напълня резервоара с решителност и да го направя.Не беше лесно, а всъщност бе лесно като ми дойде моментът.Явно наистина всяко нещо с времето си идва.Аз 20г мечтаех да стана под 60кг, ту ги наближавах, ту се отдалечавах.Сега съм малко над 58, с лекота ги поддържам, но минах на друго ментално ниво, освен че
всеки ден се качвам на кантара 🤣.Старая се да  не забравям, че вече не съм на 20 и не свалям с щракане на пръсти.Килограмите винаги дебнат зад ъгъла.
Но сега сериозно- свалих 6кг с калориен дефицит, тренировка и сега внимавам какво и по колко ям, без да меря калории.Не съм на стриктен режим, просто през 80% от времето се старая да ям режимно, не много, да правя фаст, да ям 3 пъти на ден без междинни похапвания.Вечерям между 19-20ч , после ям на другия ден около обяд чак.Чувствам се добре , което е изходното за мен, не как изглеждам.

# 308
Ти си ми мотивация направо. 
Никога не съм имала нужда от ограничаване. Но в последните няколко години минах 60.

Все едно моята цел чувам. Дори 58-60 би ми било достатъчно. От тези 63-64 дето нося.

# 309
Мариетка и аз в твоя отбор с 65 оки! Винаги като стигнех 60 светваше лампата и с малко ограничаване се връщах...сега нямам ни воля, а и с малко ограничаване вече не става...трябва с много, а воля няма!

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 07:33 от mimi.7299

# 310
Години наред бях на ВМНВХ и смъкнах няколко излишни килца.
От април тази година и аз съм на КД и промяната се видя много бързо. Особено, когато става въпрос за 2-3 килограма. Не чаках месеци, за да видя резултат на кантара. Моето "друго ниво" са упражненията, които започнах да правя. Е, единствено с цел да си заякна мускулите за предтоящите години, но съм много доволна от себе си.
Пратките ги отварям моментално, но дрехи с етикети доста съм събрала.

# 311
Боже, 20 секунди се блещих и се чудех какво е това животно КД и накрая ми светна Grinning Пусто перимено, пак не спах!

Видях Магни и ужасно ми хареса с показаната дълга рокля! Секси е по много елегантен начин (а има и cut outs, та нито е скучна, нито е скромна)

Дрехи с етикети нямам! Понякога се позалежава нещо новичко, че чакам "повод" да го облека, но освен 2 рокли никога не носени, но без етикети друго нямам.

PS Купих за коледен подарък на ММ робот за миене на прозорци, че да помни кога се тръшкаше, че искал къща с много джамове!

# 312
Агент, ужас,😄 ако на мен някой ми даде такъв подарък....не знам какво ще го направя...🤣🤣🤣

# 313
Агент, и с роботите сме с еднакви подаръци. 😂
Мими, приеми го като грижа. Спестява време и усилия.
Ох днес се влюбих в едни обеци. Не с винтчета и не с морганит. Малки елегантни с диамант висулка. Розово злато. Досрамя ме да попитам да ги снимам. Ама много се влюбих. 😍 Ще трябва да минавам на ФД ако ги купя. ММ вече ми направи подарък и не искам да искам от него.
Коледна Валета 🎄

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 09:03 от MagniМ

# 314
Момичета, помощ. Искат да ми подаряват парфюм, но да е нещо, което не съм ползвала и да е нещо, което те да изберат. Тоест, аз да пратя няколко варианта и те да ме изненадат. Дайте идеи за парфюмни води от типа на Lady million примерно (като тежест и нотки), но без да са суууупер сладки.

Общи условия

Активация на акаунт