Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 689
  • 44
  •   10
Отговори
# 30
Здравейте! И аз ще се включа в темата с един въпрос. Търся универсален лазерен водач за шевна машина. Откакто гледах един клип колко хубава работа върши, се зарибих да си сложа такова нещо на шевната машина, но онлайн магазина в България, който предлага такива, го дава за 80 лв. Аз машината я взех за сто и ми се виждат много, а съм почти сигурна, че в Тему трябва да им такава джаджа. Та, някоя от вас, която обича да шие, дали не е попадала на такова нещо в Тему. Чудя се как да го търся, пробвах с някои ключови думи, но не ми излиза и това е.

# 31
Хриси, тази завеса как се закача? Светлинната имам предвид.

# 32
  • В Града на липите
Хриси, тази завеса как се закача? Светлинната имам предвид.
Има кукички, които се захващат за пердето. Играчка е после равномерното разпределяне на жичките Grinning

# 33
  • София
Здравейте! И аз ще се включа в темата с един въпрос. Търся универсален лазерен водач за шевна машина. Откакто гледах един клип колко хубава работа върши, се зарибих да си сложа такова нещо на шевната машина, но онлайн магазина в България, който предлага такива, го дава за 80 лв. Аз машината я взех за сто и ми се виждат много, а съм почти сигурна, че в Тему трябва да им такава джаджа. Та, някоя от вас, която обича да шие, дали не е попадала на такова нещо в Тему. Чудя се как да го търся, пробвах с някои ключови думи, но не ми излиза и това е.
Няма такъв, но пък има други джажджи, които може да са полезни, например магнитни ограничители, разни крачета и добавки за тях.

# 34
Внимавайте, някои от лед завесите не включват кукички. Моите дойдоха без. Четете добре описанието.

# 35
  • В Града на липите
Явно съм ги нацелила. Купувала съм 4 или 5 завеси досега и всичките са с кукички. Grinning

# 36

Интересно съобщение ми написа бота при заявка за връщане!

# 37
Да, точно това ме притеснява и мен - дали ще има кукички и цялата играчка по поставянето Stuck Out Tongue Ще си карам на другите лампички.

# 38
Не знам как не можете да си изберете какво да поръчате - аз направих много малки поръчки Simple Smile Надявам се коледните свещи да пристигнат преди Коледа и да миришат добре...

Сега сайтът ми препоръчва разни шарени восъци за топене (като свещ имам предвид - тези, които приличат на шоколад, не за печати или епилация) и ме изкушава - сигурно ще взема и от тях.

Днес получих малко дреболии, разни материали за рисуване - утре чакам още подобни неща... Не помня дали съм препоръчвала хартията Баохонг - страхотна акварелна хартия, която е на нивото на много скъпи марки (сравнима с професионалните хартии на Фабриано, Ханемюле и т.н.). Ако можете да я вземете с отстъпка и ви трябва акварелна хартия - това е марката. А дори и без отстъпка (въпреки че не е съвсем евтина) - пак си струва, защото е значително по-бюджетна от други професионални хартии. Вече дори западни художници я препоръчват - има много видеа в Ю туб, във връзка с това.

# 39
Моите лампички ги взех миналата година и докато дойдат, то не остана за кога да ги слагам. И тази ги извадих и вчера ги окачих. Нямах кукички в комплекта. Много хубаво стана. Обаче не стигах кукичките на пердето и лепих с тиксо 😂 Тази сутрин бяха умрели на пода 😂 Сега се чудя с какво да ги закача? Безопасни игли горе в пердето 😂 Или някакви кукички да търся и аз. Толкова се занимавах вчера. Иначе ги лепнах също долу на перваза с тиксо защото малко се закачаха едно с друго. Много красиво се получи. Ето и снимка

# 40
  • В Града на липите
Сега се чудя с какво да ги закача? Безопасни игли горе в пердето 😂 Или някакви кукички да търся и аз.
Например с кламери, които могат да се оформят, като кукички Simple Smile Има едни гумирани.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 16:19 от hrissi_sz

# 41
Точно това писах на мъжа ми 😂

# 42
С кламери няма ли да се накъса пердето?

# 43
Ще ги закача отгоре на пердето. То пак играе ролята на кукичка.

# 44
  • В Града на липите
С кламери няма ли да се накъса пердето?
Няма да се пробива, само ще се ползват, като кукички. Тези гумираните дори не са толкова остри.

Общи условия

Активация на акаунт