Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 412
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 930
Честита Коледа! Christmas Tree
Аз взех два пъти от купоните от 50 процента в евровата версия със закупуване на 2 артикула. Изтичат на 09.02 и на 13.02. После пак пробвах и вече ми даваше същите, но да закупя 15 артикула. Ще гледам до НГ да изхарча още два купона, че не знам дали след това ще ги имам. Надявам се и на някакво положително развитие от към оферти, особено след гласените допълнителни такси от лятото.

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 10:30 от FreakOnALeash

# 931

Чакам с нетърпение една ъглова етажерка, перяща прахосмукачка и този масажор за врат, много се надявам да върши някаква работа, имам нужда сериозна. Ако някой има изпитан масажор, приемам препоръки
https://share.temu.com/7pEyiZLqp9B

Имаме масажна седалка за гръб(Casada), която е чудесна, но не може да масажира врата, затова бях взела яката на силвъркрест (лидл, която върнах в последствие) и на уилнео - определено уилнео е много по-добра, можете да я местите на рамена/плешка.. и я препоръчвам (в този линк не е налична, давам го за да видите коя е..):
https://www.technomarket.bg/masajori/wellneo-3d-shiatsu-massager-09175749

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 12:05 от MTV

# 932
FreakOnALeash, купоните се превалутират от едната версия на другата и в момента. Аз си взех същите 50% купони от евровата версия, но като обърна на лева ми излизат същите превалутирани в лева. И обратното - левовите купони като мина на евро ги превалутира в евро.

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 13:13 от Mama Ru

# 933
Аз ще приключа през юли, ако не намерят начин да прескочат правилото. Тези дни поръчах толкова неща по 2-3 лв, че е смешно.
Днес получих карта за отстъпки, така че не са ме забравили съвсем.

# 934
  • софия
Имах добри купони през приложението, където избрах евро. Пуснах през десктоп в лв. последна поръчка.
Постоянно чета едни и същи потребители, които месеци наред обясняват как повече няма да поръчват и все продължават. "Спряха" да поръчват като промениха офертите, "спряха" да поръчват като махнаха хубавите купони, "спряха" да поръчват като си изхабят кредита, щели да спрат да поръчват като се въведе такса. Ми добре.
Да се отчета, не че някой го интересува: ще продължа да поръчвам. Поръчвах преди да се науча да ползвам купони, благодарение на темата, ще го правя и при 3 евро пакет. Удобно ми е, имам добри попадения. Както е навсякъде, трябва да се чете и "всеки сам си преценя".

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 13:23 от zvаnchе

# 935
  • На изток от Ада
Ххаха аз няма да спирам ако е 3евро на поръчка.

# 936
С купони от 50% или връщане на кредит тези 3 евро на пакет се избиват. При малките купони - 30% и по-малки дребните поръчки стават неизгодни, при мен това са химикали, ръкохватки за топло и подобни.
Понеже до сега не ми се е случвало да пазарувам и да плащам мито, как на практика ще се случва - ще го има калкулирано в цената или ще трябва да освобождаваме от митница всяка пратка?

# 937
  • На изток от Ада
То и аз нз,  но мисля че ще се отчита в сайта.

# 938
  • Асеновград
В момента всичко е на предположение. Както няколко пъти се писа досега, никой няма ясна информация всичко са журналистически интерпретации. И самата директива която се постна няколко пъти, може да се интерпретира всякак.
Който не желае да плаща да не поръчва, но реално това никой тук в темата не го интересува, само се пълни с безполезни постове.
Който иска пак ще си пазарува, преценяйки дали му е изгодно или не.

# 939
  • На изток от Ада
Е то не се знае колко ще е за да преценим.  Но и аз казах че няма смисъл от дискусии.

# 940
Мен ме интересува как става заплащането на мито при пазаруване от чуждестранен сайт. Нямам опит и не знам. В случая имаме митница в града, защото сме граница, но нали доставките са от куриер, а и не всеки град или село имат митница на разположение 🤔?
И, за да не е спам - днес влизам в сайта на Тему, чакам 3 пратки, и  за телефона, който пътува от Германия пише, че ако не дойде до 7 януари на следващия ден мога да искам пълно възстановяване на цената. Той е от местен склад, поръчката е от 19.12. от дни виси на германската митница, след обработка и няма актуализация, но  пък са и празници. Срокът за доставка ми е 5-7 януари.

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 12:48 от Mama Ru

# 941
3 евро пакет е ок, но последната ми поръчка е от 10 артикула - това са 30 евро.
На мен ми харесва да поръчвам, но това ми е скъпо и е повече от стойността на самата поръчка.
Тези дни ще ми доставят още неща, като светкавици са 😊

# 942
Така като гледам, нещата ми от 19-20 декември ще са тук на 29-30 декември - вече са минали митница, едната пратка е и освободена, но пък са с бокса, което ще работят от 29.12. Нормално, за 12-14 дена.

# 943
  • Somewhere far away
Поръчах този клин:

https://share.temu.com/Jq5uQcSarPB

и още няколко дреболии, които няма смисъл да показвам /антиплъзгащи подложки, органайзери за кабели  /.  дано да ми хареса клина, че все ми е студено , много зиморничава съм.

# 944
Поръчах този клин:

https://share.temu.com/Jq5uQcSarPB

и още няколко дреболии, които няма смисъл да показвам /антиплъзгащи подложки, органайзери за кабели  /.  дано да ми хареса клина, че все ми е студено , много зиморничава съм.

Клина го имам от миналата зима и е супер. Не е мръднал. Беше около 14-15 лв. Поръчах Л, понеже съм между М и Л и ми е идеален, по-дълбок идва и топли.

Общи условия

Активация на акаунт