Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 10 083
  • 434
  •   1
Отговори
# 150
  • До хладилника, който обичам
И за жените външният вид е водещ в началото. Не съм срещала жена, която да каже, о, той е грозен, фасон като галош, плешив, кривоглед, но от първия миг ми хареса богатата му душевност. Не изключвам да има, но не съм срещала. Но като цяло да, жените са по-склонни да прощават физически несъвършенства.

# 151
Да не те отчайвам, но в стандартните ферми за животни има един мъжки за разплод и няколко десетки женски. Само най-елитни мъжки оставят, останалите са под ножа.  Някои даже и нямат мъжки, а използват семенен материал, закупен от развъдчик.

Тук явно си представяте някаква утопия. Липсва привличане към жените, но има редовна ерекция и ако много му се помоли някоя жена на някой мъж и направи каквото се иска от нея, той може да се прежали да я обслужи сексуално или да ѝ даде една епруветка със сперма. Та така, жените прислужват и се молят за къшей хляб или някоя пишка на мъжете, защото са и безпарични, нали вече не се издигат и кариерно и не могат да се прехранват. Само че пропускате факта, че жените пак ще подбират, няма да се молят на всеки Сульо да ги оплоди, задоволи и да им купи нещо, а на по-качествените екземпляри, с парите, интелекта, визията, здравето и големите работливи пишки, и сексуалната власт пак няма да е в ръцете и гащите на тези, които по принцип ги пренебрегват и не ги желаят.

# 152
  • Обран бостан ;)
Цитат
Да не те отчайвам, но в стандартните ферми за животни има един мъжки за разплод и няколко десетки женски. Само най-елитни мъжки оставят, останалите са под ножа.  Някои даже и нямат мъжки, а използват семенен материал, закупен от развъдчик.

Това ли ви е мечтата ?

Да влезете в харема на Мъск, а всички други мъже да се пържат в собствен сос ?

Пожелавам ти го !

И за жените външният вид е водещ в началото. Не съм срещала жена, която да каже, о, той е грозен, фасон като галош, плешив, кривоглед, но от първия миг ми хареса богатата му душевност. Не изключвам да има, но не съм срещала. Но като цяло да, жените са по-склонни да прощават физически несъвършенства.

Цветелина Певска хареса този коментар. Wink

# 153
Не е тайна, природа е, че мъжът замисли ли се с долната глава, горната остава без кръв и мисъл всяка оставете. Joy
//
Скрит текст:
Хереюаре Wink

Бази, няма да съм достатъчно убедителен за другите мъже в темата, ако кажа, че мъжете харесваме вътрешна красота.
Жените сигурно ще повярват, но мъжете не.
Не крия, че характера, интелекта и културата на една жена избиват в един момент,  но в началото е външния вид.
Мерси.
Е, в началото ясно външността. Но тя достатъчна ли е да се влюбиш? Или е достатъчна да си сексуално привлечен и дотам. Ако е само за кекс, бива.
Те тези с най-многото пари са най-извратени и луди. Грам не ми трябват.

# 154
  • Обран бостан ;)
Е, в началото ясно външността. Но тя достатъчна ли е да се влюбиш? Или е достатъчна да си сексуално привлечен и дотам. Ако е само за кекс, бива.
Те тези с най-многото пари са най-извратени и луди. Грам не ми трябват.

Напълно.

# 155
  • София
Относно Адам и Ева, интересното е, че в началото всички ембриони са женски. Та от биологична гледна точка, жената е първа Joy

Бебешкият раздел се увеличава, наборните теми вървят стремглаво, нашата тема за стила също набира нови участници.... Не ми се вижда Форумът да е намалял.

Мен много ме радва какъв бебешки бум има във форума, много съфорумки родиха, други са бременни. В моята женска компания имаме няколко бебета в последните две години. Кипи живот Relaxed

# 156
  • Обран бостан ;)
Относно Адам и Ева, интересното е, че в началото всички ембриони са женски. Та от биологична гледна точка, жената е първа Joy

Всяка програма има "Бета версия". Sunglasses

# 157
  • София
Каквото те успокоява Relieved

# 158
Технически не е точно така, по-скоро всички ембриони започват като полово неопределени, безполови.

Не мисля, че някой истински се влюбва само по външен вид. Бъркат се хормони и феромони и нагони с дълготрайни чувства, като основа на партньорство и т.н.

# 159
Но тя достатъчна ли е да се влюбиш?

Напълно.
Е, ти пък. После се чудиш защо жените те разочароват.
Увлечение – да, но влюбване... ти голямо доверие им оказваш. Smile

# 160
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Но тя достатъчна ли е да се влюбиш?

Напълно.
Е, ти пък. После се чудиш защо жените те разочароват.
Увлечение – да, но влюбване... ти голямо доверие им оказваш. Smile

Е, аз го казах - в един момент, когато се поопознаете, се включва характера.
Ако е по-чепат, сексуалното привличане избледнява, ама ако не е, стой та гледай. Wink

# 161
  • София
После се чудим на дикпик от непознати.
То, любов било, бе!

# 162
Е, аз го казах - в един момент, когато се поопознаете, се включва характера.
Ако е по-чепат, сексуалното привличане избледнява, ама ако не е, стой та гледай. Wink

# 163
  • Обран бостан ;)
То, реално и ние доста изглупяваме, ама нали написаха в темата, че кръвта ни била малко и отивала в другата глава. Wink

Майтапа настрана - учудвам се колко не се цени мъжкото влюбване.
Влюбения мъж е готов, буквално, на всичко за теб, независимо дали се е влюбил в за'ника ти или в краката ти.
Нямали били жените нужда от сексуална валидация, секса не бил всичко за тях.
И като не бил всичко, трябва и мъжете да сме така.
Не, не сме, ако и да не ви харесва.

п.п. Много нежни ръце.

# 164
Напротив, много е силно влюбването, но не съм съгласна, че е възможно да се води изцяло от физическо привличане, давам много повече кредит на мъжете от прост нагон. Етапът на силно привличане и лудост е факт, но той се ръководи от хормони и пр., а след това при опознаването на другия вече идва и влюбване.

Общи условия

Активация на акаунт