Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 10 120
  • 434
  •   1
Отговори
# 240
Аз пък не разбрах защо въобще пита в този форум, където пишат жени, които той нито уважава…
Няма на коя да го каже в реала.

# 241
Радвайте се, че мъжете ви ви уважават. Моето уважение не ви трябва.

Апропо: така и не разбрах какво друго освен сексапил можете да предложите на мъжете.

Скрит текст:
Сигурно го пазите в тайна, за да не разберат другите жени и да ви отнемат желания мъж. Sunglasses

Аман вече, във всяка тема искаш пари.

# 242
Бази, ти пък... Желание?!
Човекът говори за нагон просто - инстинкт за възпроизвеждане.
Да желаеш да спиш с някоя/го е нещо тотално непонятно за него...

Така е, но е така защото като решиш да подтиснеш нагона Wink и пожелаеш да спиш с някоя, ми тя не те оставя да затвориш очи, бе!
Да ви видя вас в това положение и сутринта в 7ч на работа...

Да, наистина освен тук, другаде не могат да бъдат наблюдавани. Ръководството на бг мама може да направи нещо като зоологическа градина за счупени човеци и да къса билетчета.

Няма нужда нищо да прави. То си е вече зоопарк.

Мене детето ме пита:
- Тате, тате, ако избяга някоя тигрица от клетката и те изяде, аз с кой рейс да се прибера у дома?

# 243
  • София
Ааа, ако не правя секс, много обичам да си говоря с мъжа до посред нощите.

# 244
Ааа, ако не правя секс, много обичам да си говоря с мъжа до посред нощите.
Или секс, или тормоз.

# 245
Да, наистина освен тук, другаде не могат да бъдат наблюдавани. Ръководството на бг мама може да направи нещо като зоологическа градина за счупени човеци и да къса билетчета.

Мене детето ме пита:
- Тате, тате, ако избяга някоя тигрица от клетката и те изяде, аз с кой рейс да се прибера у дома?

Най-много някоя потребителка да подхвърли пържен картоф или билетчето за вход зад ограниченията, колкото да види дали зоообитателите са достатъчно изгладнели.

# 246
  • Somewhere far away

Мене детето ме пита:
И децата си ли учите на женомразие? Доста долно и ниско сте паднали.
Ако те нападне  каквото и да животно, повярвай ми последното което ще  знаеш или ще те интересува е дали е от мъжки или от женски пол. Ама някакси ви е по -удобно да и тигрица, а не тигър, А ?

# 247
Българският фолклор е велика работа!

Скрит текст:
Гузен - негонен бяга...

# 248
  • Обран бостан ;)

По-скоро е нещо като заешката дупка на Алиса, където жените са такива, каквито никога няма да са в реалния свят.

Защо съм пуснал темата ?

Исках да видя гледната ви точка. За жалост 90% от мненията са или обида, или ехидни вметки към моята личност, нещо, което се тълкува като женомразие ("мизогиния" за незнаещите тази дума) ако е проявено от мъж.

Не съм изненадан.

Двойните стандарти са закон в този форум, което не променя нищо извън него.

# 249
  • France
Имам чувството, че не четем една и съща тема. В 90% от мненията прочетох, че и без сексуалното влечение на мъжете ще си живеем живота.
Ако толкова искаш да имаш някакви статистически резултати, направи анкета

# 250
  • Обран бостан ;)
Имам чувството, че не четем една и съща тема. В 90% от мненията прочетох, че и без сексуалното влечение на мъжете ще си живеем живота.
Ако толкова искаш да имаш някакви статистически резултати, направи анкета

Така ли ?

Малко, малко, колко да е малко Simple Smile за мен хубавият секс е едно от най-големите удоволствия, които ти доставя живота. Blush

Laughing

# 251
  • Далечният изток
Ти обаче имаш някакви ментални отклонения май?!
Няма никакъв смисъл да се говори/пише с теб. Ти му говориш, то ти приказва... Четене - не, няма нужда.

# 252
  • София
Моят пръв коментар беше напълно сериозен и по темата, но авторът не му обърна внимание.

Иначе няма как да няма двоен стандарт... На нас тук ни се налага да нищим някакви дистопични сценарии, пък при някои мъже явно няма нужда от въображение какво би станало, ако жените нямат сексуално привличане към тях, тe този сценарий го живеят Joy

# 253
  • France

О, това ми звучи като някакъв рай. Стига ММ да не е засегнат, подписвам се веднага за такъв свят.
Прозяв 🥱 нищо ново не казвам вече n-та страница.

# 254
  • До хладилника, който обичам
Много хора отговориха сериозно и по темата, но не съвпада с наратива на Ал, затова и не се взима под внимание.

Общи условия

Активация на акаунт