Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 12 096
  • 589
  •   4
Отговори
# 555
Нямам претенции да разбирам от мода, но мога да различавам кое е красиво. Например стилът на съвременните булчински рокли клони към естетиката на викторианската епоха, а не към безформените „чували“. Вероятно има защо да е така.

# 556
  • София
Само дето булчинска рокля се носи веднъж, а не всеки ден.

# 557
Ами аз за какво говоря досега? Заради външните условия красивото се заменя с удобното и практичното.

# 558
Ти не щеш да схванеш, че практичното може да е и красиво. Или представите ни за красиво, тотално се различават.

# 559
  • София
Ама мъжете пак са си привлечени.

# 560
Каква булчинска рокля, господине?
Има хиляди модели на булчински рокли. Че и само до бюстие и по жартиер до триъгълник клош от брадичката до пръстите на краката.
Нямам идея дали търсите внимание, но пляскате тотални безумици на тема неща, които не разбирате – и модата, тенденциите, вкуса за естетика очевидно не са сред тях.
Мога да ви изрежа и създам супер креативно бельо и от торбичка на лидъл. С торбеста или прибрана форма. Това нищо не означава.
Има значение кой го право, кой го носи, за кого.
Придържайте се към гащите от тему, които на вас ви допадат и жените, които ги носят.
Другите оставете да се оправят и без тему.

# 561
  • По света и у нас
На мен модата на 1900-ната и 1920- та ми харесва, и като не са си правили железни задници и кринолини - кво? Да не мислите, че не са си живяли живота, много по- отдръстени са били от новите поколения

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 19:21 от PriMadonna

# 562
Каква булчинска рокля, господине?
Има хиляди модели на булчински рокли. Че и само до бюстие и по жартиер до триъгълник клош от брадичката до пръстите на краката.
Нямам идея дали търсите внимание, но пляскате тотални безумици на тема неща, които не разбирате – и модата, тенденциите, вкуса за естетика очевидно не са сред тях.
Мога да ви изрежа и създам супер креативно бельо и от торбичка на лидъл. С торбеста или прибрана форма. Това нищо не означава.
Има значение кой го право, кой го носи, за кого.
Придържайте се към гащите от тему, които на вас ви допадат и жените, които ги носят.
Другите оставете да се оправят и без тему.
Има хиляди модели булчински рокли, ама при едно просто тъсене в Гугъл излиза този стил, което потвърждава точно това което казвам.

А за гащите от тему, ако обичаш не ми слагай думи в устата.

# 563
Бъди малко по-интелигентен – търсачката ти предлага спонсорирани и SEO публикации и изображения.
И така да е – какво доказва тезата ти?
Булчинските рокли са красиви. И скъпи.

# 564
  • По света и у нас
От Али експрес никак не са скъпи…

# 565
Спорът за какво е - че без мъже жените ще се обличат грозно и удобно вместо красиво и неудобно ли. Или, че без мъже жените няма да имат пари за гащи не от Тему. Обърках се...

# 566
То и аз се обърках.
Имало евтини гащи и не ни трябвали скъпи (между другото кажи на приятелката си, че микрофибър или вискоза - найлон с процент памук на гащите, води до гъбички - има си хубаво и подходящо памучно бельо).
Че трябвало да се носи грозно, евтино и практично, но сме дотам залупени да не сме наясно, че има красиво практично.
Та такива небивалици.

# 567
Май мъжката теза е, че неомъжените жени ходят зле облечени, понеже нямат мъж да им плаща облеклото Simple Smile

# 568
  • Далечният изток
Другата теза беше, че се гримират и контят, за да привличат мъжете.
Вече и аз се обърках.

# 569
Бъди малко по-интелигентен – търсачката ти предлага спонсорирани и SEO публикации и изображения.
И така да е – какво доказва тезата ти?
Булчинските рокли са красиви. И скъпи.

Търсачката ми предлага това което е най-предпочитано, а е най-предпочитано, защото се възприема като най-красиво и не се възприема като най-красиво, защото е спонсорирано.
А се объркваш, защото се опитваш да ми вкарваш думи в устата. Като това, че трябвало да се носи нещо си. Аз такова нещо никъде не съм казвал.

Общи условия

Активация на акаунт