Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 10 087
  • 434
  •   1
Отговори
# 120
  • Обран бостан ;)
"Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?" - Щяхме да сме извънземни.

Тази тема е неуспешен опит мъдростта да надделее над култа към фалоса. Докато има активни мъже, ще има и щастливи жени, а пък Ал да си мъдрува.

Единствения пост, що годе по темата.

Активни мъже винаги ще има, докато сте секси. Wink

Апропо:
Явно не можете да кажете какви са положителните страни на сексуалното привличане, така че ще ви дам няколко жокера:
- ухажването
- кавалерството (може да се сметне и за вид ухажване)
- затварането на очите за недостатъците на жените (уточнявам, че вие нямате такива Wink )

Странно, че никоя не се сети за това, но явно или не ви се е случвало или сте го забравили.

# 121
Малко тъпо да принизяваш мъжете до осеменители, щом според теб нямат друга функция в живота на жените, щом няма сексуално привличане. Тъжно е, че се възприемаш само като еманация на собствената си сексуалност и не виждаш да имаш роля в живота на семейството си, ако тя не е свързана със секса.

Не аз, а ти ги принизи.

С останалите два отговора съм съгласен, но някак си не виждам как ще се случат нещата ако сексуалното привличане изчезне.

Иначе казано, трябва да ги привлечете като личности, а това, съдейки по написаното до тук, не е много вероятно.

Тоест, ти изхождаш от презумпцията, че някак би се случило така, че мъжете да загубят сексуално привличане към жените, но жените все още имат нужда и трябва да привличат мъже по някаква причина? Звучи ми крайно невероятно само единият пол да загуби привличане към другия.

# 122
  • Обран бостан ;)
Тоест, ти изхождаш от презумпцията, че някак би се случило така, че мъжете да загубят сексуално привличане към жените, но жените все още имат нужда и трябва да привличат мъже по някаква причина? Звучи ми крайно невероятно само единият пол да загуби привличане към другия.

Като цяло е невероятно, но не са малко темите в които жени казват, че са загубили привличане към някой мъж, както и теми в които жени казват, че мъжете не ги забелязват.
Реших да поставя въпроса общо, но за потребителките е по-лесно да ме обвинят в женомразие, отколкото да си представят, че мъжете не са привлечени от тях.

# 123
  • София
Някой не значи всички.

# 124
  • София
Щеше да загине човешкия род.
Предполагаме, че и жените нямаше да имат сексуално привличане към мъжете. Или сме на ниво само мъжете имат сексуално привличане...

# 125
Активни мъже има и без жените да са “секси”. Ако всички жени станат несекси нагонът на мъжете няма да изчезне.

# 126
  • София
Ааа, загрях! В смисъл на всички мъже да им падне завинаги. Амиии, науката и медицината ще трябва да се развият малко повече, това е.

# 127
  • Обран бостан ;)
Активни мъже има и без жените да са “секси”. Ако всички жени станат несекси нагонът на мъжете няма да изчезне.

Така е.
След 10 години на самотен остров Робинзон казал " Няма грозни жени".
След още 10 казал "Няма и грозни мъже". Wink

Щеше да загине човешкия род.
Предполагаме, че и жените нямаше да имат сексуално привличане към мъжете. Или сме на ниво само мъжете имат сексуално привличане...

Темата е, ако мъжете загубят по някаква причина сексуалното привличане.

Толкова ли е сложно ?

Но все пак - ако жените загубят чисто сексуалното си привличане, ще остане финансовото, та човечеството няма да отиде зян. Simple Smile

Не ми казвайте, че няма такова.

# 128
  • София

Темата е, ако мъжете загубят по някаква причина сексуалното привличане.

Толкова ли е сложно ?

Но все пак - ако жените загубят чисто сексуалното си привличане, ще остане финансовото, та човечеството няма да отиде зян. Simple Smile

Не ми казвайте, че няма такова.
Не знам, аз си имам пари и не ми се е случвало да ме привличат чужди, но пък познавам мъже, които кълват на пари. Дори не знам дали не са повече от жените.

А по темата, която с твоя помощ разбрах колко е проста, какво ще стане – сигурно ще се удвоят потребителите в бг мама.

# 129
Joy За безпаричните мъже какво ще се промени? Или те сега са привлечени от женските пари, а в светлото асексуално бъдеще вече ще са се отървали И от финансовия си нагон?
Тогава вече СО ще остане чисто женска територия Satisfied

# 130
  • София
Значи, вари го, печи го, жената я има нужда от мъжка валидация, я от парите му и човечеството няма да иде зян, защото тези ни низки страсти бутат еволюцията.

Мизогинист PRO.

# 131
  • София
Лоши мръсници и златотърсачки преследват Бънди, ама той е много по-бърз и никоя не може да го стигне!

# 132
  • Обран бостан ;)
Не бери грижа за мен Рокстар. Бъндьо е гърмян заек. С всичко може да се справи.

Не знам, аз си имам пари и не ми се е случвало да ме привличат чужди, но пък познавам мъже, които кълват на пари. Дори не знам дали не са повече от жените.

А по темата, която с твоя помощ разбрах колко е проста, какво ще стане – сигурно ще се удвоят потребителите в бг мама.

Тук всички сте такива - знам.

Относно потребителите - полагат се много услилия, главно от потребителки и администрацията, форумът да се обезлюди. Това вече е факт в някои раздели, така че мисията ще е успешна.

Joy За безпаричните мъже какво ще се промени? Или те сега са привлечени от женските пари, а в светлото асексуално бъдеще вече ще са се отървали И от финансовия си нагон?

Не знам.

Не познавам лично мъж привлчен от пари в някоя жена. Ако вашия приятелски кръг включва такива, значи сте милионерки. Wink

# 133
Като цяло е невероятно, но не са малко темите в които жени казват, че са загубили привличане към някой мъж, както и теми в които жени казват, че мъжете не ги забелязват.
Реших да поставя въпроса общо, но за потребителките е по-лесно да ме обвинят в женомразие, отколкото да си представят, че мъжете не са привлечени от тях.
Вече се писа, че с възрастта привличането на мъже от жени и обратното намалява. Освен това, има мъже и жени, които даже и в млада възраст не са привлекателни за другия пол или другият пол изначално не е привлекателен за тях.
Но ти наблягаш на един конкретен аспект на такава непривлекателност: една власт на жените над мъжете (чрез секс или възможност за секс) да изчезне. Какво прочетох ти да виждаш като последствие:
Козметичната индустрия да изчезне - което няма да стане, защото жените ползват козметика за себе си, а и мъжете я ползват.
Кавалерството (аз чета доброто възпитание) да изчезне - не ми се вярва, мисля, че възпитани хора ще останат.
Кариерното развитие на жените да изчезне. Тоест, жените вече няма да са успешни, например в бизнеса, и пак тоест - те според теб са успешни заради секс или възможност за секс.
Срещала съм такава гледна точка и винаги ми е била много смешна, защото очевидно е противоречала на фактите. Някакъв мъж, който не си върши добре и качествено работата, да търси обяснение, защо друг е успешен - в това, че другият бил физически привлекателен за някого. Не вземе да подобри качеството на работната си сила, да си направи изводи са себе си, а търси обяснение в някакви странични неща, без отношение към работата.
Не знам защо обаче, когато ти изказваш такава теза, не ми е смешно. Наистина, съжалявам, че така разсъждаваш. Ще ми се да можеше да видиш нещата по другия начин, където и мъжете, и жените са стойностни хора и еднакво заслужават респект като човешки същества. Доброто самочувствие не е навредило на никого, това ти пожелавам.

# 134
Липсва ти абстрактно мислене? Кой да предположи.

Не знам.

Не познавам лично мъж привлчен от пари в някоя жена. Ако вашия приятелски кръг включва такива, значи сте милионерки. Wink

Общи условия

Активация на акаунт