Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 10 092
  • 434
  •   1
Отговори
# 285
По принцип, като биологичен вид - да, за това е сексуалното привличане, за да се плодим и размножаваме. В някакъв момент при другите видове има естествено ограничаване, явно нашето е това.

# 286
  • София
И пак се връщаме към Фермата за мишки. Стотици пъти сме я обсъждали тук, много хора са казвали, че това не важи при хората, обаче ей го на - пак се повтаря. Презадоволените мишки губят сексуално желание и ги избиват на агресия. За добро или зло, имаме миграция, новите мишоци имат достатъчно сексуално желание, тъй че може да се омешаме малко, но България ще я бъде.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 11:52 от Rockstar

# 287
Имам приятели/ки в момента, които искат деца, но нямат партньори и са на 30-33. Нито кариерата, нито финансите, нито купоните и егоизмът са ги спрели. Просто за деца се искат двама. Точно това си говорим с тях, че разни колеги и роднини им казват, че работата и купоните няма да избягат, трябва да се правят деца. Разговорите "защо нямаш деца" винаги са досадни, но когато си необвързан направо са на друго ниво.

# 288
И пак се връщаме към Фермата за мишки. Стотици пъти сме я обсъждали тук, много хора са казвали, че това не важи при хората, обаче ей го на - пак се повтаря. Презадоволените мишки губят сексуално желание и ги избиват на агресия. За добро или зло, имаме миграция, новите мишоци имат достатъчно сексуално желание, тъй че може да се омешаме малко, но България ще я бъде.

Може и да я бъде, само дето няма да е България. От самоопределянето на народа, населяващ дадена територия произлиза името на страната, заемаща тази територия.
А народа се самоопределя според множеството семейства, които го съставляват.
А семейството пък, колкото и да ѝ е мъчно на бгмамата, се самоопределя от мъжа.
Семейство от българка и турчин е турско семейство, от българка и арабин е арабско семейство.
Така че за името на страната няма особена надежда да се запази още дълго. Може България да остане като име на област, регион, територия. Все е нещо. Историята е запазила доста имена на територии, и то много след като обитаващите ги народи са изчезнали.

Препоръчвам книгата на Филип де Вилие - Популицид. Най-продаваната книга за годината във Франция. Макар да става дума за там (Франция), да се направи паралел със случващото се в България е очевидно

# 289
За разлика от мишките, хората не губят сексуално желание с материалната си задоволеност. Това, което евентуално губят е желанието животът им да се развива по тертип предвидим и непроменян от хиледолетия.

Именно парите дават свобода да се занимаваш повече с това, което искаш. И докато винаги ще има характери, които се кефят на пълна къща с деца, две кучета и котка, тези другите, по-саможивите, ще предпочетат да се отнесат с някоя книга или плейстешън приключение, да катерят Мачо Пикчо или просто да съзерцават тишината на собствената си компания. Тях също винаги ги е имало, само че сега няма нужда да се чувстват виновни, да ги натиска средата с въпроси кога ще се жениш, а където все пак се случва е безкрайно по-лесно да пуснеш врящия носа си по пързалката, защото зад него не седи цялото село.

Свободата на избор между много стилове на живот плюс тази да не се водиш по закостенелите дрънканици на собственото си племе прави сегашното демографско положение най-естественото нещо предвид сегашните възможности. Какво ще става тепърва - също. Вече колко конспиративност и фатализъм ще му припишем, всеки според нуждата си да бъде утешаван, че не е на неговото.

# 290
  • София
Всъщност, мишките от експеримента са изгубили желание за размножаване (секс е имало, ама не с женските Laughing), не заради материална презадоволеност, а заради липса на физическо и съответно лично пространство. Оттам теорията, че личното пространство е жизнено необходимо за нормалното функциониране.

Колкото до свободата, аз винаги съм искала и семейството, и плейстейшъна (е, PC-то) и собствената ми компания (която обаче изобщо не предвещава тишина). Хубавото на съвремието е, че не само имаш избор от стилове, но из избор, да не се ограничаваш до само един такъв.

# 291
Все едно дали ще го наречем стил А или комбо от стилове А и Б, смисълът е, че имаш избор как да живееш, а отсъствието на социално битов натиск само помага в правенето на по-дръзките избори.
Едни се възползват, други реват по миналото, когато някоя роднина, партия, феодал и т.н. е решавал вместо тях.

Не знам подробности за експеримента с мишките, но ако е така, то това не е презадоволеност. По-скоро е танто за кукуригу. Ще ви дадем изобилие от храна, за сметка на това ще ви нагъчкаме заедно докато се изп@дер@стите. Презадоволеността изключва наличие на изконната потребност от лична територия, камо ли пък да да я експлоатира така брутално. Въобще има ли физическа неудовлетвореност постановката се обезсмисля.

# 292
Честно казано само тъжни, неудовлетворени хора осъждат изборите на другите. Кво ми дреме, че Минка е бездетна и си харчи парите за нови коли, ресторанти и почивки? Освен завист. Човешка, изконна, непреодолима завист.

# 293
Честно казано само тъжни, неудовлетворени хора осъждат изборите на другите. Кво ми дреме, че Минка е бездетна и си харчи парите за нови коли, ресторанти и почивки? Освен завист. Човешка, изконна, непреодолима завист.

Съгласна съм с всичко, вкл. за завистта. Колкото по-прекомерна е реакцията, толкова повече съмнения поражда.

# 294
# 295
  • По света и у нас
Ако мъжете нямаха сексуално привличане към жените, всички жени щяха да са като Американките. Щяха да си правят комплименти една на друга, колко са хубави и секси, да са невротични и неуверени в себе си, да търсят валидация като луди по сайтовете за запознанства без успех, докато “мъжете” се праскат едни други през това време. Честито!

# 296
Много си им набрала, Прими. Simple Smile
Сигурна съм, че има и разгонени нормални хетеро мъже И в Америка.
И тик малко по малко се провира тази тенденция. Все повече хора са сервилни и крият истинските си желания и чувства. Симпатичното е, че го смятат за нещо хай, висша форма на контрол. А истината е, че са бастуни. Провокирай, смей се, бъди естествена и залагам по чийз кейкче, че ще се включат верните мъже. Wink

# 297
  • По света и у нас
А моля ти се, нека не търсим маймунки на северния полюс. Няма смисъл.
Не се притеснявай за мен, аз съм късметлийка, че съм виждала нормални мъже и знам какво да гледам. Между другото - към края на май ще съм в Бг с теб имаме кафе да пием Simple Smile

# 298
Той и Тръмп е чалга.
Като цяло хората са едни и същи навсякъде. Само термините и банковите им сметки са различни.

# 299
  • По света и у нас
Тръм е единствения дето да спаси лицето на нацията.

Общи условия

Активация на акаунт