Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 10 125
  • 434
  •   1
Отговори
# 300
Е, то американците са си чалга отвсякъде, нормално. Simple Smile
Но не сме по темата.
Имат си мъжете привличане, макар и доста разконцентрирани. Но и тук работи естествения подбор. Читавите ще оцелеят и правят разлика. Всичко е наред.

# 301
  • По света и у нас

Може и да я бъде, само дето няма да е България. От самоопределянето на народа, населяващ дадена територия произлиза името на страната, заемаща тази територия.
А народа се самоопределя според множеството семейства, които го съставляват.
А семейството пък, колкото и да ѝ е мъчно на бгмамата, се самоопределя от мъжа.
Семейство от българка и турчин е турско семейство, от българка и арабин е арабско семейство.
Така че за името на страната няма особена надежда да се запази още дълго. Може България да остане като име на област, регион, територия. Все е нещо. Историята е запазила доста имена на територии, и то много след като обитаващите ги народи са изчезнали.

Определяло се от таткото, определяло... обаче това което виждам в браковете с българки е , че децата говорят български или поне разбират. Децата имат спонеми с български мотиви, ходят по български неделни училища и пеят български песни и играят хора.  Мамата ти слага оперативна програма в мозъка като вирус, защото ние дуднем и настройваме мозъците им нон стоп, докато таковците блеят и фантазират глупости.

От личен опит - баща ми винаги е бил авторитета и съм го слушала най-много като тийн, докато не пораснах, изградих си собствени виждания и започнах да оперирам според душата ми. А душата ми я е възпитавала майка ми.

# 302
....

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 09:00 от happy doc

# 303
  • Обран бостан ;)
И пак се връщаме към Фермата за мишки. Стотици пъти сме я обсъждали тук, много хора са казвали, че това не важи при хората, обаче ей го на - пак се повтаря. Презадоволените мишки губят сексуално желание и ги избиват на агресия. За добро или зло, имаме миграция, новите мишоци имат достатъчно сексуално желание, тъй че може да се омешаме малко, но България ще я бъде.

И са точно такива, каквито ги искате - умни, богати, угаждащи за всичко.
И въпросът не е ако бг-мачовците загубят интерес, а ако мъжете като цяло, тост вкл. мигрантите.

Пак стигнахте до парите. Само на мен ли ми се струва, че Индийците се плодят като зайци, а 90% от тях са едни от най-бедните в света ?

Относно размножаването:

Ако настъпи подобна хипотетична ситуацуия може да се въведе нещо като задължителна "сексуална повинност", тоест, вид казарма, но вместо да бичиш наряди, "бичиш" мацки.
Ферми за деца един вид.

# 304
Да, те някои на това се надяват. Толкова да закъсат жените, че и тях да ги огрее Simple Smile) Но това никога няма да стане, отново ще има селекция, ще избират най-добрите мъжки екземпляри за възпроизводство. Все пак за възпроизводство и за необходимото генетично разнообразие са нужни далеч по-малко мъже, отколкото жени.

# 305
Точно за размножаването и в момента има съвсем достъпни начини, какво остава за светлото бъдеще. В мечтата на Алчо просто много по-малък брой мъже ще възпроизвеждат гените си, тъй като в каталога ще влизат само такива с гарантирани параметри. Много по-голям брой ще останат извън възпроизводството.

# 306
  • Обран бостан ;)
Точно за размножаването и в момента има съвсем достъпни начини, какво остава за светлото бъдеще. В мечтата на Алчо просто много по-малък брой мъже ще възпроизвеждат гените си, тъй като в каталога ще влизат само такива с гарантирани параметри. Много по-голям брой ще останат извън възпроизводството.
И всички деца ще са братовчеди. Joy

# 307
  • София
Ал, защо не вземеш да напишеш една книга по въпроса? Имаш идея, сюжет, дар слово...

Но фикцията си е фикция, все пак.

# 308
Такива са ти мечтите, Алчо.

# 309
  • София
Това е наистина извратено - да се контролира личният живот на хората. Нещо като контрол върху правото на аборт, а?

# 310
И всички деца ще са братовчеди. Joy

Ахъм, дори в пресата пишеше скоро за някакъв донор на сперма с ракови гени.
Забременяли са жени в цяла Европа. Почти всички деца са развили рак, някои са починали в ранна детска възраст.
Ама нали това е по-лесният вариант.
Или като оня доктор дето правил инсменации само със своята сперма на пациентките си и се оказал баща на наистина хиляди деца. И докато това са само единични случаи, аз ще кажа че това са само случаите които са стигнали до медиите.

Ама продължавайте да си вярвате как нямате нужда от мъже.

# 311
Ариел, не следиш темата.
Мъжете нямало да имат нужда от жени. Щели да надмогнат сексуалните си нужди.
Не се казва как ще се размножават тези мъже, явно никак.

# 312
  • Далечният изток
Ариел, ти някаква друга тема ли четеш?!
Кой и кога е казал/писал, че нямаМЕ нужда от мъже?
Само мъжът, задал темата, влиза в някакви размишления, най-вероятно породени от личните му преживявания, за свят без мъжки нагон...

# 313
Ариел, не следиш темата.
Мъжете нямало да имат нужда от жени. Щели да надмогнат сексуалните си нужди.
Не се казва как ще се размножават тези мъже.

Те и сега нямат нужда. За това е пълно със сексуални посегателства срещу жени защото 90 процента от мъжете не знаят как да свалят една жена. По-лесно е направо да отидат да я изнасилят. Да не говорим, че това в някои култури и религии дори се толерира.

Между другото хомосексуалните мъже стават главоломно много и си плащат, за да им се износи детето от сурогатна майка (но и тези хора прибягват към изкуствено оплождане и не се знае какви последици може да има).

# 314
  • Далечният изток
Може ли официално инфо за тази статистика за 90-те % изнасилвачи?

Общи условия

Активация на акаунт