Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 10 009
  • 434
  •   1
Отговори
# 390
Тука малко изплиска легена.
А ти кога ще се научиш да правиш хубав масаж на стъпалата или да ми правиш маникюра? :>

# 391
  • До хладилника, който обичам
Принципно да, но на практика така и не стана ясно защо трябва да го правят жените. Те привлечени ли са сексуално от мъжете в твоята фантазия, че да трябва да купуват услуги срещу мусака, трябват им за нещо или как. Условията не са зададени акуратно. В общия случай приемаме, че и двата пола не са привлечени един от друг, размножаването ще се реши по друг начин, с отпадането на желанието и секса и нужда/желание от партньор за семейство не виждам ни мъже, ни жени защо ще се търсят едни други. Ще си ядем мусаката сами.

# 392
В чудесния бъдещ свят да му мислят мъжете, които не могат да готвят. Хем без секс, хем без манджа. Дано да им оставят поне форума на бг мама.

# 393
  • Обран бостан ;)
Да не би да закриват топлите щандове или ресторантите ?

Секс и манджа = жена. Ужас ! Trollface

Тука малко изплиска легена.
А ти кога ще се научиш да правиш хубав масаж на стъпалата или да ми правиш маникюра? :>

Откъде знаеш, че не мога. Wink

# 394
Логично е да стане "=мъж", все пак в твоя филм мъжете няма да имат сексуално влечение само към жени, а не никакво.

# 395

Секс и манджа = жена. Ужас

Къде е ужаса? Сексът с жена ли, Бънде? ? ?

# 396
  • Обран бостан ;)

Секс и манджа = жена. Ужас

Къде е ужаса? Сексът с жена ли, Бънде? ? ?

Гладна мечка - знаеш. Trollface

# 397
  • France
Бънди явно яко го тресе андропаузата

# 398
Или гладът.Joy
//
Бънди:
Цитат
Откъде знаеш, че не мога. Wink
Не си ми доказал, как да знам.Joy

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 18:29 от BasilA

# 399
  • София
Много смешно да се търсят опции за бартер в свят, в който отдавна са измислени парите Joy

# 400
Бънди ако по някакъв начин не го хване липсата (на сексуален интерес, все пак е с админски права в собствената си фантазия) то... пари няма да му трябват.

# 401
  • Обран бостан ;)
Бънди ако по някакъв начин не го хване липсата (на сексуален интерес, все пак е с админски права в собствената си фантазия) то... пари няма да му трябват.

Относно секса, аз и сега съм на бартер. Wink

Въртите сучете потребителките, все към секса ви влече.
Защо трябва да масажирам краката на някоя към която нямам сексуален интерес ?

Все едно да масажирам табаните (опазил бог) на ББ. Trollface

# 402
Освен ако не ти носят армагани срещу сексуален интерес въобще не е същия бартер Simple Smile

# 403
  • Обран бостан ;)
Освен ако не ти носят армагани срещу сексуален интерес въобще не е същия бартер Simple Smile

Ц. Нищо не носят. Идват голи и боси. Trollface

# 404
Бе аз имах предвид в постановката от темата конкретен сюжет...ама ся щом и така идват готови няма да издребняваме

Общи условия

Активация на акаунт