Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 9 994
  • 434
  •   1
Отговори
# 405
Айде сега, не щете на ресторанти да ходим, на спа, барем едни крачка да се масажират.
Тези жени нали трябва да ги предразположите с нещо. ИЛи на Бънди скачат директно – от вратата за краката. По същество.

# 406
  • Далечният изток
Аз се чудих, гледам опашка от някакви голи и боси жени, те за секс с Бънди се наредили... Бият се и се скубят коя по-напред да го оп*не...

# 407
  • Обран бостан ;)
Бе аз имах предвид в постановката от темата конкретен сюжет...ама ся щом и така идват готови няма да издребняваме

Е да де.

Кажи на теб какво ти носят, че да си сверя тарифата. Wink

Айде сега, не щете на ресторанти да ходим, на спа, барем едни крачка да се масажират.
Тези жени нали трябва да ги предразположите с нещо. ИЛи на Бънди скачат директно – от вратата за краката. По същество.

Ако платиш ресторанта и спа-то ....хм .... ай ше се прежаля за едно масажче. Wink

# 408
Щооо, ще се жениш ли за мен, че да плащам спа и ресторант? Wink
То и така, и така има кандидати да ми масажират стъпалата, няма нужда да си плащам. Губи ми се стимула нещо.

# 409
  • Обран бостан ;)
Е, ти пък са.

Масажче само.

За женене повече трЕба да се изръсиш. Trollface

# 410
Ти стигнеш ли до "масажче" сам ще поискаш повече. Нямам зор аз. Wink

# 411
Много смешно да се търсят опции за бартер в свят, в който отдавна са измислени парите Joy

Е, очевидно няма нищо революционно и сексуално в идеята да платиш на някакви хора да ти сготвят и да ти изчистят. И сега има такива хора, които готвят и чистят на желаещите с пари. Но 21 век сме, технологичен свят, в който авторът си представя една утопия как жените са толкова зажаднели за секс, че няма да подминат и тези мъже, които нямат пари и по принцип не се радват на сексуално привличане от страна на женския пол, и са готови да предоставят всякакви блага срещу секс дори и на посредствените мъже, които иначе не ги огрява. Та с един куршум три заека - хем натаковани, хем обгрижени битово, хем безплатно.

Нетолкова отдавна мечтата на мъжете беше да попаднат на незнаен остров, пълен с жени без мъже, които да ги използват сексуално и да ги обгрижват. Ама сега нали сме технологични и няма бели петна на географската карта...

# 412
  • Обран бостан ;)
Ти стигнеш ли до "масажче" сам ще поискаш повече. Нямам зор аз. Wink

Разбира се.
Една шопска за начало.
Може и кърначенца, за гарнитура. Sunglasses

# 413
Не знам какъв би бил, но определено ще е само сред жени, кучета и котки Grinning

# 414
БъндЕ, ама ти ги правиш, нали? Докато аз си опъвам крачката на дивана и почивам с чаша винце, наливайки и за теб.
Живейте го този живот, що за препирни кой да готви и мие.

# 415
  • Обран бостан ;)
БъндЕ, ама ти ги правиш, нали? Докато аз си опъвам крачката на дивана и почивам с чаша винце, наливайки и за теб.
Живейте го този живот, що за препирни кой да готви и мие.

Ако ще ги правя аз, за какво ми е да ги деля с друг ? Wink

# 416
Такива нива на "делене" не ми се е налагало досега да разбирам. Та, няма да си блъскам симпатичната главица. Ще си карам по моята метода на сгодни мъже.Joy

# 417
Скрит текст:
Много смешно да се търсят опции за бартер в свят, в който отдавна са измислени парите Joy

Е, очевидно няма нищо революционно и сексуално в идеята да платиш на някакви хора да ти сготвят и да ти изчистят. И сега има такива хора, които готвят и чистят на желаещите с пари. Но 21 век сме, технологичен свят, в който авторът си представя една утопия как жените са толкова зажаднели за секс, че няма да подминат и тези мъже, които нямат пари и по принцип не се радват на сексуално привличане от страна на женския пол, и са готови да предоставят всякакви блага срещу секс дори и на посредствените мъже, които иначе не ги огрява. Та с един куршум три заека - хем натаковани, хем обгрижени битово, хем безплатно.

Нетолкова отдавна мечтата на мъжете беше да попаднат на незнаен остров, пълен с жени без мъже, които да ги използват сексуално и да ги обгрижват. Ама сега нали сме технологични и няма бели петна на географската карта...

Пълни глупости. От Одисей насам мъжете знаят отлично, че остров само със жени е остров с вещици.
Това са едно 2800 години. А предполагам, че и преди са го знаели, само че гo е нямало Омир, за да опише този факт достатъчно нагледно и изразително.
Trollface

# 418
Тоест бгмамата е виртуален остров пълен с вещици и мераклии. Според Омир, де.

# 419
  • София
И котки към вещиците.

Общи условия

Активация на акаунт