Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 12 194
  • 595
  •   3
Отговори
# 570
Май мъжката теза е, че неомъжените жени ходят зле облечени, понеже нямат мъж да им плаща облеклото Simple Smile

Ми, зависи от мъжа - ако е злобна стисня......

# 571
Не, просто на някои мъже определени нива са им недостъпни и тук имат шанс да комуникират с тип жени които на живо няма да ги отразят никога.
Играйкат си. Stuck Out Tongue Winking Eye
//
Търде, това ти се каза. Пенка от Костадиново и още милиони може да са сърчнали рокля от тему, която е спонсорирана и е за 100 кинта. Това не означава, че е най-красивото, а най-евтиното търсено за оборот. Това, че ти не можеш да прецениш кое е красиво и да си го позволиш, не е проблем на жената, а твой.
Затова и на такива жени ще попадаш - от тему. Това ти се обясни тук.

# 572
Колкото до гласенето - която иска да бъде привлекателна, тя се грижи за себе си и си налага дисциплина.
Която е мързелива, ще си остане непривлекателна.
Въпросът е защо/за кого иска да бъде привлекателна?

За себе си.
Вижда една естествено красива жена и си казва "Искам и аз така. Как да го постигна?" И започва да действа.
Започва да действа, ама го вижда у друга. И вижда също как тази, която подчертава красотата си, се разполага социално, отношението на околните. И иска и тя.
Преди да тръгвате да ме оборвате да си припомним 100%-ия хоумофис по време на ковид. Нещо ново и непознато за повечето хора. Какво стана? Първо се обличахме в удобни, но офисни дрехи. След това удобни домашни, накрая повечето не излизаха от пижамите. Защото нямаше "зрители".

# 573
Елиф, ще те оборя.
Аз съм работила без последните 3 години, предишните 8 само хоум офис.
Ставам, душ, гимнастика, грим, сядам на лаптопа да работя. Всичко е да самодисциплина и мотивация.

# 574
Глупости. И по време на хоум офиса съм се обличала така, както когато ходех в офиса. За да съм в кондиция и да не се отпускам. Не би ми хрумнало да седя по пижама цял ден, така или иначе.

# 575
Колкото до гласенето - която иска да бъде привлекателна, тя се грижи за себе си и си налага дисциплина.
Която е мързелива, ще си остане непривлекателна.
Въпросът е защо/за кого иска да бъде привлекателна?

За себе си.
Вижда една естествено красива жена и си казва "Искам и аз така. Как да го постигна?" И започва да действа.
Започва да действа, ама го вижда у друга. И вижда също как тази, която подчертава красотата си, се разполага социално, отношението на околните. И иска и тя.
Преди да тръгвате да ме оборвате да си припомним 100%-ия хоумофис по време на ковид. Нещо ново и непознато за повечето хора. Какво стана? Първо се обличахме в удобни, но офисни дрехи. След това удобни домашни, накрая повечето не излизаха от пижамите. Защото нямаше "зрители".

Ааа, говорете за себе си.
Аз и тогава си се кипрех и поддържах.
Въпреки, че точно тогава се наложи да съжителстваме с БНД, който дори не ме поглеждаше.
Тъй като дори и като се водех "обвързана" пак си бях сама, покрай отговорностите с детето и гардеробът ми се смени. А, с приближаването към менопаузата ми става все по-трудно да поддържам репутацията си на привлекателна жена - въпреки почти ежедневната изтощителна гимнастика, здравословно хранене и пр.
Не ме разбирайте погрешно - не търся и не искам мъж в живота си. Искам да оставам доволна като се погледна в огледалото - считам го за личен успех, наред с успешната ми кариера.

# 576
Въпросът е ако една елегантна, изискана жена си купи собствена планета, на която освен къщичка по нейн вкус има само детелини и малки магаренца (плюс тук таме някое глухарче) като се оттегли там да си почине, на сигурно, уютно и без никакъв шанс за други двуноги в радиус от светлинни години,  изрязаното бельо от сатен и коприна ли ще се окаже върху нея или удобното памучно и въобще ще си запази ли дори бегло земния стил или ще надене супер удобният мъжки анцуг на баща си (отде се е взел и той там историята мълчи), маратонки и ще се изкефи като Кейт Уинслет слязла в трета класа на Титаник. Ако въобще облече нещо (климатът е скучно хубав като в рая).

Вяско, общо взето сценариите са няколко
- с цвета на дъгата
- пълно сдухване, тъй като просто нищо няма да ги влече.
- ще си живеят с мама
Мчи то горе доле кат сега тва.

# 577
  • Далечният изток
Оффф кви са тия удобни памучни гащи бе хора? Thinking
Мъжки анцуг никога в живота си не съм обличала... Не може ли дамски анцуг?

# 578
Какъвто капацитета, такъв и вкуса.

# 579
Бе може, илюстративно е, за нещо, което е възможно най-далечно естетически.
Цитат
Какъвто капацитета, такъв и вкуса.
That's deep. Да не си женена за Конфуций?

# 580
  • Далечният изток
Не знам какво имаш предвид... Примерно някакви парцали ли?
Няма начин...

# 581
При ковид световният БВП падна с около 3%. Ако финансовият поток от мъже към жени пресъхне, спадът ще е няколко пъти по-голям и за разлика от ковид, ще бъде траен.

Вчера гледах видео за гастролите на разни инфлуенсърки в Дубай. Канят ги да „инфлуенсват“ за 50 000 за 5 дни -платено основно в подаръци, за да се избегнат данъци. Повечето подаръци са мода, козметика и други луксозни стоки, които после се показват онлайн. Една такава инфлуенсърка „помпа“ световното потребление на тези продукти колкото няколко офиса с обикновени жени. А колко милиона такива има в световен мащаб? Какво ще стане, когато този поток изведнъж изчезне?

# 582
Еее, ма съм и аз. Как забравям важното уточнение, като излагам тезите си: потребителките от СО правят изключение. Те са засядали сутрин пред лаптопите си фризирани, нагримирани, костюмирани и с токчета. Останалите го докарахме до през просото. Аз лично стигнах до пижама етапа и тогава разбрах, че истинският ми проблем не е пижамата, а социалната изолация, която в един момент изби в апатия, а оттам и апатия към облеклото. Добре, че скоро след това почнахме по малко да се връщаме по офисите сред хора.

# 583
  • Пловдив
Ами не, някои не сме спирали да работим от офиса по време на ковид. Исках - не исках всяка сутрин се надигах, обличах, пишех декларация и се завличах на работа.

# 584
Много ясно, че работейки от вкъщи, едва ли някой става час и половина по- рано за да се натока и излъска за да се разплуе на дивана.

Общи условия

Активация на акаунт