Аз не съм водила Румен на подобни "масовки" и се притеснявам малко как ще реагира. Че той е малко на себе си прилича...
Утре на място ли се купуват билетите или ще ги вземете предварително?

Lexy не ходя в Бургас на лекар там просто няма лекар който да ми хареса все претупва нещата.Аз сега съм в Стара Загора и тук ще раждам , дори с лекаря вече съм се договорила , нещо което ме беше срам да направя , лекаря се казва Николай Христов и е завеждащ Аг в Стара Загора.Много съм доволна от него.Да отговоря и на всички останали девойки
за съжаление той не казва пола да не става такава обърквация и да ви кажа за мен е по - добре , че бях се настроила за момиченце , след това Ризова каза момченце , за мен най - важното да е живо и здраво и все така да се развива.За него е важно бебчето и дали се развива , дали всичко е наред:) дори майка ми за първи път го видя , тя милата се притесняваше , че няма да може да разбере , но доктора обърна към нея ехографа и започна най - спокойно да и обяснява , после разбира се и на мен.Изживяването беше страхотно , тъй като бях спокойна ,а и той всичко обяснява и показва , мога да задам всякакви въпроси без да се притеснявам , че ще ме пришпори да си тръгвам , нищо че отвън чакат други пациенти.Така , че аз съм щастлива , че намерих такъв добър лекар.