БУРГАСКОТО море, много е добре...

• 15 424
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
А, мислите ли, че децата ще стоят мирни?
Аз не съм водила Румен на подобни "масовки" и се притеснявам малко как ще реагира. Че той е малко на себе си прилича...
Утре на място ли се купуват билетите или ще ги вземете предварително?

# 271
За билетите не знам, още не съм го мислила.  Laughing
Иначе Маги се надявам да седи, ще видим.

# 272
  • На морето!
Благодаря ви много за милите пожелания,сладурани!Почерпете се виртуално! Hug

# 273
Аз ще помисля малко за цирка. Ако идваме ще пиша на кю, или направо ще звънна Simple Smile
Райна, мерси за почерпката Wink

# 274
  • Бургас
Вери, утре ще дойда с вас на 100%. Само да питам с Милен с колата ли сте? Ако да може ли да се уговорим нещо с малкия да ни вземете, че нашия татко пак ще е на работа? Теди вземи Дeби и вие елате да се видим. Ще бъде забавно, само се притеснявам Иван дали ще изтрае, ама ще видим.

ЧЕСТИТО НА РОЖДННИЧКАТА, да е жива и здрава, много щастлива. ОТ сърце ти пожелавам много здраво и палаво дете.

# 275
ok,идвамееее Mr. Green
дано кротуват бясовете,че не ми се раздават шамари пред сумати народ. #Cussing out

ми айде в 17:15ч на Велека Peace
оки?

# 276
17.15ч там става. Sesana, Милен е без кола, когато почива.

# 277
  • Бургас / Славейков
Да вземем и ние да дойдем на цирка, ама и аз се притеснявам че Мария няма да стои .Знам ли то 2 часа. newsm78

# 278
Честит Рожден ден на Райна!!! newsm51  
Да е много здрава и щаслива и скоро да я радва най сладкото бебе   ::baby106: Охааа и с тази почерпка подаръка си е заслужила   Gift  ura

# 279
Да вземем и ние да дойдем на цирка, ама и аз се притеснявам че Мария няма да стои .Знам ли то 2 часа. newsm78
Аааа няма да е 2ч. Сигурно 1-1 1/2ч. Simple Smile

Забравих да ви напиша к'во ми се мота из главата. Може някой почивен ден да си направим пикник с децата, семейно тъй да се каже. Само дето не знам де ще се пльоснем. Simple Smile

# 280
Здравейте , Момичета Simple Smile
Благодаря за милите думи Simple Smile Lexy не ходя в Бургас на лекар там просто няма лекар който да ми хареса все претупва нещата.Аз сега съм в Стара Загора и тук ще раждам , дори с лекаря вече съм се договорила , нещо което ме беше срам да направя , лекаря се казва Николай Христов и е завеждащ Аг в Стара Загора.Много съм доволна от него.Да отговоря и на всички останали девойки Simple Smile за съжаление той не казва пола да не става такава обърквация и да ви кажа за мен е по - добре , че бях се настроила за момиченце , след това Ризова каза момченце , за мен най - важното да е живо и здраво и все така да се развива.За него е важно бебчето и дали се развива , дали всичко е наред:) дори майка ми за първи път го видя , тя милата се притесняваше , че няма да може да разбере , но доктора обърна към нея ехографа и започна най - спокойно да и обяснява , после разбира се и на мен.Изживяването беше страхотно , тъй като бях спокойна ,а и той всичко обяснява и показва , мога да задам всякакви въпроси без да се притеснявам , че ще ме пришпори да си тръгвам , нищо че отвън чакат други пациенти.Така , че аз съм щастлива , че намерих такъв добър лекар.
Честит Рожден ден на Райна ! С пожелание за много здраве , щастие и най - голямото щастие да бъде в най - скоро време !

# 281
Вери, на мен идеята ми допада Simple Smile
Две идеи за място: по-близкото - около аязмото до меден рудник; по-далечното - в парка до минералните бани. Само трябва да се организираме. Ако превозът е проблем, може и из морската, само дето не се сещам за подходящо място.

ПС Давайте идеи за име на новата тема. Че ако не днес, утре трябва да се пусне Simple Smile

# 282
Лято идва и дупетата ни пощипва!!!
 Joy  Joy  Joy
Днес нещо ми става.

# 283
РАЙНИЧКА ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ  И НАЙ-ХУБАВИЯ БЕБОК!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
 Познавам други две невероятни жени с твоето име и затова имам специално отношение към него.Още веднъж -ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И ДА ПОЛУЧИШ ХУБАВИ ПОДАРЪЦИ!.
Шушанче ти при кой доктор ходи във Варна ,че май и аз натам съм се запътила ,но не съм решила при кой .
Весел и слънчев ден ви пожелавам и приятни почивни дни  Hug

# 284
Лято идва и дупетата ни пощипва!!!
 Joy  Joy  Joy
Днес нещо ми става.
hahaha
 Айде сега, става ти нещо, пощипва те тебе май някой по дупето ама .... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт