БУРГАСКОТО море, много е добре...

• 15 489
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Включвам се само да честитя 2-та месеца на Пламенчо и отивам да обгрижвам моя;че ме вика Joy !
 Да е живо  и здраво Пламъчето; да радва мама и тати! Цун-цун-цун от нас:love: Hug

# 151
Момичета оня ден писах ,че Тошко ми е с температура.
Имаме шарка...май и малкия се накачи Thinking гледам ,че му избили и на него пъпчици.

# 152
О, дано бързо се оправите, че една приятелка ми се оплаква, че малките по-трудно ги изкарвали тези болести от по-големите си братчета и сестричета. Успех

# 153
О, дано бързо се оправите, че една приятелка ми се оплаква, че малките по-трудно ги изкарвали тези болести от по-големите си братчета и сестричета. Успех
Благодаря...и аз това се моля ,по бързичко да отмине и по леко.
Ами Тошко е целия в пъпки ....като го гледам и малкия мисля ,че прихваща...
Да ти кажа за няколко часа избиха .Направо се шашнах.
Понеже съм карала шарка като малка...но не си спомням всичко толкова бързо ли стана при мен.

# 154
  • Бургас
При нас положението е вече доста добре,да чукна на дърво надутото спадна,сега само трябва да го пазя, че заради компресите си мисля че съм го изнежила,а и от няколко дена не е излизал,нали сме под карантина,че ще бъдем и до петък де, правят се компреси предимно от риванол,  а вечер като лягаше му слагах от маслини
Снежи и аз съм чела че при момченцата е по-опасно, да не говорим за по-големите мъже,нашия татко го командировах при свекърва преди три дена,не искаше ама кой го пита,че не е карал заушка и е много опасно за него

Дими  каква шарка,ходихте ли на лекар, дано да се оправяте бързо и аз съм чувала че този който прехване от друг  изкарва болестта много по-трудно

# 155

Дими  каква шарка,ходихте ли на лекар, дано да се оправяте бързо и аз съм чувала че този който прехване от друг  изкарва болестта много по-трудно

Да днес ходихме.
Варицела.

# 156
От заушка мъжете оставали безплодни съм чувала от лекарки преди години

# 157

Няма гаранция. Моят съпруг е карал заушка на 17-18г. и си имаме прекрасно момиченце. Тъй че, нали знаеш от всяко правило има изключения. А казват, че колкото е по-голямо детето, толкова е по-опасно, но всичко е Божа работа Peace

Момичета оня ден писах ,че Тошко ми е с температура.
Имаме шарка...май и малкия се накачи Thinking гледам ,че му избили и на него пъпчици.

Дими дано по-скоро се оправят юнаците Peace

# 158
  • Бургас
Болничките да се лекуват и бързо да оздравяват, че в това прекрасно време си е грях да стоят в къщи  Hug Най-лошото е че все се разболяват по това време а не през зимата когато така и така си стоят в къщи дечицата.  newsm10

# 159
Болните да оздравяват а здравите на разходки да ходя  Hug Hug  bouquet

# 160
  • Бургас
Добро утро! Хубав и слънчев ден ви желая. Party

# 161
  • Бургас / Славейков
Добро утро и от нас.Докато не сме се измъкнали навън.Ама като ви слушам то много болести заушка и шарка,  нищо чудно да лепнем и ние нещо ,както от днес спрях витамините, че трябва да направим малка почивка от тях .Хайде лек ден и болните да оздравяват.

# 162
Няма гаранция. Моят съпруг е карал заушка на 17-18г. и си имаме прекрасно момиченце. Тъй че, нали знаеш от всяко правило има изключения. А казват, че колкото е по-голямо детето, толкова е по-опасно, но всичко е Божа работа Peace

Аз не казвам, че е на 100 % при всеки, мъж, а че има такава вероятност. Знам го, защото в училище веднъж имаше "бум" на заушка и всички много се притесняваха за момчетата, именно заради това. Живи и здрави вие и детенцето ви!

Добро утро и от нас и успешен ден на всички

# 163
  • Бургас
Добро утро и от мен,
Хубав ден Ви желая, дано гадния вятър днес да го няма и да е хубаво и приятно за разходка.
Аз ще си работя и само ще се наслаждавам на слънцето през прозореца.
До скоро

# 164
  • Бургас
Добро ви утро и от мен.
 Laughing Търся си компания за разходка в центъра за днес. Има ли желаещи   bouquet
Моля ви. Излесте с нас, че ми домъчня за вас. С тая работа и дипломна вече ми прегоряха бушоните  Embarassed

Последна редакция: вт, 24 апр 2007, 10:08 от Sesana

Общи условия

Активация на акаунт