2в1, редовно ги чета какво даряват, по повод лични празници- сватби, РД, раждане на дете, по Коледа, или началото на новата година, при бедствия и въобще голямата благотворителност в Корея, затова писах че Сокчовите ги чета по диагоналаи, че вече станаха много, дори феновете му взеха да му се карат че прекалявал, нямал ча толкова много пари, но къде е дарил последно ме изуми, затова цитирах част от статията. Това са официалните му дарения към фондации, иначе тази година от агенцията му спестиха информацията за сумите които е подарил на служителите за празниците. Миналата година няколко човека се похвалиха в мрежите с нови айпади и айфони от него с уточнението че всички служители са получили такива, сумата отново към 100 млн. други стотина преди това даде за 6-дневна ваканции на служителите на Бали и той беше отишъл с тях и пуснаха няколко снимки т.е. освен официалното даряване по фондации прави и големи подаръци.
В предишния пост цитирах едно, а забравих да кажа че корейците пак нямат угодия по поредния въпрос свързан с нечие представяне. Този път пак като за заека от вица що си с шапка що си без шапка са реакциите им на видеото, по повод отбелязването на 20 годишнината на tvN. Сега някои са изумени че в клипа с хитовете на телевизията липсвал най-големият- Кралицата на сълзите с почти 26% рейтинг. Представям си пък ако бяха го включили

(не се оплаквам, това е един от любимите ми ромком-ове).
Честит имен ден и от мен, Белл! Нека името ти носи здраве, сила и много късмет!
Не мога да попадна на нещо, което да ме грабне и завърти шеметно. Станах много капризна ли...?! Очаквам през месеца интересни имена и сама си стискам палци да захапя нещо добро... 

, особено Агънцето
. Не съм се отказала от Паковия сериал, но явно трябва да търся начин да го гледам дневно време. Вечер определено ме приспива.