Спойлери от риалити предавания - тема 27

• 39 604
  • 191
  •   1
Отговори
# 150
  • Другата България
Скрит текст:
Ергенът
Без да искам разбрах и един спойлер за “Ергенът“, формат, който никога не съм гледала и няма шанс да гледам.
За Орлин и Натали.
След формата Натали е била с Орлин точно две седмици, и толкова.
Към днешна дата информацията е противоречива - дали са заедно или не, по-скоро не.
Това стори, дето го мернах назад в темата, вероятно е стара снимка, но това са само предположения.
Обещавам да поразпитам.
Не е стара снимка, вчера им беше афтърпартито. Вероятно пак са се събрали.
Скрит текст:
А Фифица май е с Лъчезар - то тази информация я имахме още в самото начало от един изтекъл чат "Как да кажа, че в предаването съм с един, а сега съм с друг" - друг от същото предаване. Не е потвърдено още, ама мисля, че ще го разкрият.
Филипа и Йовица също не са заедно. Потвърдено от първа ръка.
Еха, те пък ми изглеждаха доста стабилни уж, а то какво се оказа.
Имаме ли инфо кои двойки са още заедно след предаването? Освен Натали и Орлин, други кои?
Не би трябвало да има други - половината вече са в двойки с други участници Laughing Блага и Денис са под въпрос, ама там шансът ми се вижда нищожен.
Може, затова казах, че са предположения.
При първа възможност ще поразпитам.

# 151
Ергенът

В историята Петър -Кристина-Виктор има нещо, което тепърва ще се изясни, нарочно не слагам Дениз, тя не беше толкова близка с Кристина, по-скоро като четворка бяха заедно. Но Петър и Виктор със сигурност бяха приятели във формата и ако наистина са двойка Кристина и Виктор е нормално да отсъства от купона. Да не говорим, че Петър освен с Виктор, Кристина, Дениз не видях да е чак толкова близък с друг човек от формата, едва ли би се чувствал на място там. Но имаше доста липсващи, не видях и Стоян Ву, който беше доста приятен участник, но може и да не съм му обърнала внимание.
Ергенът

Конкретно за Петър в подкаста на АМ много коментираха още от първите епизоди с Матего (коментатор в Преди обед) и Лия (сезон 2), че Петър прецаква Криси и ще се види. Затова до последно очаквах нещо да се случи в предаването, но реално те имат само един скандал - този за бившите - и са буквално най-стабилната двойка. Или ще има гол в 90-та или ще го обясняват във финални надписи/Преди обед/подкасти.

Но човекът доста се е дистанцирал от предаването, твърде малко съм го виждала да качва за предаването, а го следвам - май се включи само покрай разкриването на връзката между Виктор и Кристина.

# 152
Тази има ли право да споделя това вече?

# 153
Ергенът

От основната тема - Филипа без да иска е хванала Орлин и Натали в кадър, а до Филипа е Лъчезар. Това стори сега май е изтрито.
Със сигурност знаем, че финишира с Йовица, но явно бързо са развалили цирка
И Филипа пуска спойлери в инстаграм.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 18:47 от Clouded

# 154
Ергенът

От снощните снимки на партито излиза,че има 4 двойки към настоящия момент: Виктор/Криси, Орлин/Натали, Габи/Джани(те май не са били на партито),Фифи/Лъчезар

# 155
Без да искам разбрах и един спойлер за “Ергенът“, формат, който никога не съм гледала и надали ще гледам.
За Орлин и Натали.
След формата Натали е била с Орлин точно две седмици, и толкова.
Към днешна дата информацията е противоречива - дали са заедно или не, по-скоро не.
Това стори, дето го мернах назад в темата, вероятно е стара снимка, но това са само предположения.
Обещавам да поразпитам.

Благодарим за спойлера 😊

Интересно, предвид, че масово очакваме Натали или да избере Тихомир, или Орлин да я отреже на финала.

Но явно и “връзката” им в реалният живот е на приливи и отливи.

# 156
  • Вестерос
Имам спойлер от позната  от заведение снощи за Ергенът!

На една маса били Орлин и Натали на друга били Кристина, Габа и Красимир. Левент също бил там
 Из нета има негова снимка и на заден фон Натали седнала в Орлин.

Снимката

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 19:45 от Tiffany А

# 157
  • Другата България
Много лека поправка.
Или не толкова лека.
Седми.
Седми мандат е на Живков, бащата на Орлин. Blush

# 158
Ергенът

От основната тема - Филипа без да иска е хванала Орлин и Натали в кадър, а до Филипа е Лъчезар. Това стори сега май е изтрито.
Със сигурност знаем, че финишира с Йовица, но явно бързо са развалили цирка
И Филипа пуска спойлери в инстаграм.

Скрит текст:
Филипа и Йовица не се следват един друг от доста време в Инстаграм.

# 159
Ергенът

Това не е ли Калоян?

Нали по едно време имаше слух, че Катето е с Туджаров, малко на него ми прилича.

Това не е нито Калоян, нито Туджаров. Познавам момчето, но няма да му споменавам името, защото не е известен и не е от тези среди. Очевидно искат да запазят връзката си и да не я афишират.

# 160
  • Пловдив
Ергенът

Това не е ли Калоян?

Нали по едно време имаше слух, че Катето е с Туджаров, малко на него ми прилича.

Това не е нито Калоян, нито Туджаров. Познавам момчето, но няма да му споменавам името, защото не е известен и не е от тези среди. Очевидно искат да запазят връзката си и да не я афишират.
Благодаря! Аз също не вярвам на тази история, но щом информацията е от първа ръка, супер. Интересно е как веднага жълтите сайтове се активизират и всички тези догадки се тиражират като истина.

# 161
  • Вестерос
Още снимки от снощи

# 162
Двете скумрии на първата снимка са в чест на празника днес Joy

# 163
Ергенът

Това не е ли Калоян?

Благодаря! Аз също не вярвам на тази история, но щом информацията е от първа ръка, супер. Интересно е как веднага жълтите сайтове се активизират и всички тези догадки се тиражират като истина.
Жълтите статии тръгнаха за Калоян и Маги, което е вярната информация.

# 164
  • Пловдив
Clouded бих се зарадвала да не е вярно това, тази мадама по която припадат както споделих не ми харесва. Изглежда мила, но до там, ужасих се от носа й, ужасно коригиран и наистина ми прилича на кобила. Иначе страхотно тяло, но си изглежда по-голяма и съвсем не си отива с Калоян, както се твърди. Аз не открих 100 % потвърждение на информацията и за това още не я приемам като истина. Снимката на протеста не е достатъчна за това.

Общи условия

Активация на акаунт