Спойлери от риалити предавания - тема 27

• 39 633
  • 191
  •   2
Отговори
# 135
Филипа и Йовица също не са заедно. Потвърдено от първа ръка.

# 136
Не мисля, той не е бил с толкова гъста брада.
Все пак вероятно е с Маги, щом и Габи е коментирала.

Ергенът

Това не е ли Калоян?

Искаш да кажеш, че е с Катя, както показвам и аз, има го на поне още 5 поста, доста са пътували.

# 137
  • София
И аз прегледах сторитата, най-много снимки има при Габи и Филипа. Вижда се, че Криси и Виктор са заедно, както и Орлин и Натали. Другите ми се видяха сингъли, не видях Киара, Джан Микеле с Габи и Петър. Калоян беше там, но не около Габи, Дениз също беше там встрани от Виктор, Филипа и Йовица също не са заедно.

# 138
Ергенът

Това не е ли Калоян?

Нали по едно време имаше слух, че Катето е с Туджаров, малко на него ми прилича.

# 139
Видях, че Киара е била на някакво участие във Велинград вчера. И на мен не ми прилича на Калоян, повече мяза на Туджаров наистина.

# 140
Вярно, че на него прилича:)

# 141
  • Другата България
ИВ
Благодаря на всички, особено на Мери и дамата със столовете. Уж бях подготвена, но страшен бяс ме хвана. Непростимо беше и за двамата, че не знаеха пъзела. В други сезони го дават в битки по време на играта. Максимално с 6 хода се решава. И все пак, браво на нашето момче, както и на Алекс. За другия няма да говоря, достатъчно ще го нахранят.
Дамата със столовете всъщност е господин. Blush
Благодаря за милите думи, но през този сезон моят принос в темата беше никакъв.
Или почти.
А и през повечето време не четях тук, поне месец и половина в началото на двата формата, заради “Трейтърс“.
Няма да ви пиша отново, че понякога совите не са това, което са, защото прекрасно разбирам и знам какво е да имаш любимец, когото да подкрепяш и накрая той да остане на второ място. Blush
Но наистина /лично неангажиращо мнение/ и този победител не заслужава чак такъв хейт, какъвто получава.
И това ще мине. Blush
Страхотна компания сте, пожелавам на всички само здраве - на вас и семействата ви. Heart

Без да искам разбрах и един спойлер за “Ергенът“, формат, който никога не съм гледала и надали ще гледам.
За Орлин и Натали.
След формата Натали е била с Орлин точно две седмици, и толкова.
Към днешна дата информацията е противоречива - дали са заедно или не, по-скоро не.
Това стори, дето го мернах назад в темата, вероятно е стара снимка, но това са само предположения.
Обещавам да поразпитам.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 15:29 от Merri_An

# 142
  • София
Благодаря Мери!
Е, беше си ясно, че продукцията хвърли победителя си под влака и си изми ръцете. Той също беше грозно употребен, с начина по който ни го представиха, само и само да генерират хейт, тоест рейтинг.

# 143
Еха, те пък ми изглеждаха доста стабилни уж, а то какво се оказа.
Имаме ли инфо кои двойки са още заедно след предаването? Освен Натали и Орлин, други кои?

# 144
  • Пловдив
И аз прегледах сторитата, най-много снимки има при Габи и Филипа. Вижда се, че Криси и Виктор са заедно, както и Орлин и Натали. Другите ми се видяха сингъли, не видях Киара, Джан Микеле с Габи и Петър. Калоян беше там, но не около Габи, Дениз също беше там встрани от Виктор, Филипа и Йовица също не са заедно.

В сторито на Габриела се вижда и Калоян около нея, до Денислав, но само толкова.

# 145
Ергенът
Без да искам разбрах и един спойлер за “Ергенът“, формат, който никога не съм гледала и няма шанс да гледам.
За Орлин и Натали.
След формата Натали е била с Орлин точно две седмици, и толкова.
Към днешна дата информацията е противоречива - дали са заедно или не, по-скоро не.
Това стори, дето го мернах назад в темата, вероятно е стара снимка, но това са само предположения.
Обещавам да поразпитам.
Не е стара снимка, вчера им беше афтърпартито. Вероятно пак са се събрали.
А Фифица май е с Лъчезар - то тази информация я имахме още в самото начало от един изтекъл чат "Как да кажа, че в предаването съм с един, а сега съм с друг" - друг от същото предаване. Не е потвърдено още, ама мисля, че ще го разкрият.
Еха, те пък ми изглеждаха доста стабилни уж, а то какво се оказа.
Имаме ли инфо кои двойки са още заедно след предаването? Освен Натали и Орлин, други кои?
Не би трябвало да има други - половината вече са в двойки с други участници Laughing Блага и Денис са под въпрос, ама там шансът ми се вижда нищожен.

# 146
  • София
Ергенът

Денис не е ли с Косара от миналия сезон. Тя обяви, че има гадже и нали след това пусна тази снимка, но може и да само приятели.

# 147
  • Пловдив
Ергенът

Clouded би било много готино Филипа и Лъчезар да са заедно и в този момент си задавам въпрос: Защо по ягодите се дърпа във формата и не се взеха тогава.Ако наистина има двойки, но с различни от първоначалните партньори, какъв е смисълът на предаването, да си кютат до края от срам и случайно някой да не ги заклейми като палави. Извинявам се за отклонението, но според мен за следващия сезон екипът трябва да измисли начин да не позволява това.

# 148
Ергенът

И на мен ми изглежда, че Филипа и Лъчезар са заедно. Няма лошо, нека се вземат. Подкрепям alice_in_wonderland, щеше да е интересно, ако още в предаването се беше случила тази смяна.
За Косара и Денис, върти ми се като спомен, че е казвала, че са добри приятели, ама знае ли се вече...

Петър май наистина не е бил на партито. Ако се чувства обиден за ситуацията Виктор-Кристина, може и затова да е пропуснал.

# 149
  • Пловдив
Ергенът

В историята Петър -Кристина-Виктор има нещо, което тепърва ще се изясни, нарочно не слагам Дениз, тя не беше толкова близка с Кристина, по-скоро като четворка бяха заедно. Но Петър и Виктор със сигурност бяха приятели във формата и ако наистина са двойка Кристина и Виктор е нормално да отсъства от купона. Да не говорим, че Петър освен с Виктор, Кристина, Дениз не видях да е чак толкова близък с друг човек от формата, едва ли би се чувствал на място там. Но имаше доста липсващи, не видях и Стоян Ву, който беше доста приятен участник, но може и да не съм му обърнала внимание.

Общи условия

Активация на акаунт