Спойлери от риалити предавания - тема 27

• 45 310
  • 220
  •   1
Отговори
# 210
  • Сливен
Те не бяха ли от Ямбол, ако не греша 🤔?

# 211
Те май и малко след излъчвянето на цялото предаване се разделиха Яница и мъжа и. Не бяха дълго заедно след това предаване. Даже май пишеха, че и заради него са се разделили. Тя още тогава много отслабна и я питаха как. Те преди колко години участваха с кой бяха в един сезон? Изобщо не ги помня

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 16:35 от Morkovelka99

# 212
  • Сливен
Снощи погледнах - не са те от Ямбол, една друга двойка беше, даже имат и дете.

# 213
  • София
Вярно, че това е Яница, много ми беше позната, аз я следвах известно време след предаването. Те се разведоха много бързо и там не спираха да се заяждат, тя се държеше отвратително с него и беше въпрос на време, но и тогава беше на 21 години. Може сега вече да не е такава, участваха 2021 г.

# 214
Ергенът
В ТикТок една потребителка (Станислава, която изобличаваше Виктория Капитонова) е казала, че в сезона участват Мартина и Любомира от предния. Аз си мисля, че се е объркала с Бърлогата, но не го изключвам - някой има ли инфо?

# 215
Ахаха толкова ли няма нови инфлуенсърки и жадни за слава, че рециклират вече. Дано е слух

# 216
Ергенът
В ТикТок една потребителка (Станислава, която изобличаваше Виктория Капитонова) е казала, че в сезона участват Мартина и Любомира от предния. Аз си мисля, че се е объркала с Бърлогата, но не го изключвам - някой има ли инфо?
Доколкото знам, НЕ участват

# 217
Нина от Пилинцата от Монако ще в Звездният отбор на Hell's Kitchen:
Скрит текст:

Направо положението е "Оле, майко!"

# 218
😲 Кой ги подпира тия недоразумения, за Бога...?!

# 219
  • Буркина Фасо
Нина от Пилинцата от Монако ще в Звездният отбор на Hell's Kitchen:
Скрит текст:

Направо положението е "Оле, майко!"
"Оле, майко" ... ПилИнца.  Simple Smile

# 220
Нинчето ще опъва нервите на всички около нея. Предполагам е поканена за шоу.
В "Смени жената" се бяха подготвили с риба , готова руска салата и ИЗстудено червено вино(!!!).Тази тройна комбинаци беше много коментирана не само от кулинарите.

Общи условия

Активация на акаунт