Спойлери от риалити предавания - тема 27

• 10 835
  • 88
  •   56
Отговори
# 60
Рада я слагаха като сигурна на 5-то място?
Или поредният фалшив спойлер или се случва нещо неочаквано и я оставят в играта?

П.С. Може фотофинишът да е между Алекс и Рада или между Траян и Рада за второ място. Не бързайте да обвинявате Алекс.
Затова и аз питах какъв е изхода от битката … Радостина се спрягаше за полуфиналистка , 5-то място, а и Алекс трети ?!

# 61
  • Някъде там...
ИВ
Местата от 1 до 4 са сигурен спойлер. Тези от 5 до 8 са догадки. Така че довечера оцелява Алекс. Радостина и Траян са аут. И явно Дино излиза пети.
8 Николета
7 Радостина
6 Траян
5 Дино
4 Чикагото
3 Алекс
2 Калин
1 Миро

Това е положението. И в живота не е като в приказките, за жалост, не винаги доброто е победител.

# 62
Ako този ред е действителен и днес отпадне Траян, а следващия е Дино, в крайна сметка излиза, че те избраха грешната (за тях) коалиция. Ако бяха играли с Миро е много по-вероятно някой от двамата, ако не и двамата, да е на финал.
На мен вече ми е безинтересно. Яд ме е за Траян и Калин.

# 63
ИВ

Ako този ред е действителен и днес отпадне Траян, а следващия е Дино, в крайна сметка излиза, че те избраха грешната (за тях) коалиция. Ако бяха играли с Миро е много по-вероятно някой от двамата, ако не и двамата, да е на финал.
На мен вече ми е безинтересно. Яд ме е за Траян и Калин.

Не мисля. Реално какво щеше да се промени? Да пращат Калин повече. Алекс очевидно е достатъчно силен да оцелее, Чикагото и имунитети печели.
Ако Калин бе отишъл вместо Чикаго, щяха да имат грошове и 2 гласа. Чикаго с имунитет, Траян искащ грошове... Абсолютно нищо нямаше да се смени, пак Алекс и пак Траян сигурно щеше да отиде, но под претекст да не попадат грошовете в "лошите". Абсурд да пратят пак Калин че да се нагрухтят и с на Рада и да имат потенциално за 2 имунитета.

# 64
  • в моя гьол
ИВ
Ако Алекс е спечелил, най веротно на следващия съвет ще си купи имунитет. Всички стрелят по Миро ( освен, ако не е спечелил имунитет на битката)  и той си избира с кого да играе. Ако има имунитет от битката, остава вариантите Калин - Дино, Калин - Чикаго, Дино - Чикаго. Дайте светлина в тунела Grinning

# 65
  • София
ИВ
Ако Алекс е спечелил, най веротно на следващия съвет ще си купи имунитет. Всички стрелят по Миро ( освен, ако не е спечелил имунитет на битката)  и той си избира с кого да играе. Ако има имунитет от битката, остава вариантите Калин - Дино, Калин - Чикаго, Дино - Чикаго. Дайте светлина в тунела Grinning
Единият участник ще е Дино, другият Миро или Калин според мен.

# 66
  • пустинята Гоби
И мен ме е яд за Траян, но реално остават най-силните играчи и ако той не може да бие Алекс, значи логично отпада. Играта свършва, яд не яд, за два дни трябва да отпаднат много хора. Самият Траян каза, че няма значение дали си 5-6-7. Достойно игра, чест му прави, че отиде при правилната коалиция. Играта с Миро означаваше мишкуване.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 17:10 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 67
ИВ
Останат ли 5 -един ще е с имунитет, един служебно номиниран и от тримата ,които останат зависи -дали ще си купят имунитет или са бедни църковни мишки и ще ходят на елиминация. Чикагото ако не е служебно номиниран едва ли ще отиде вече на битка за спасение.

# 68
ИВ

Защо ми трябваше да влизам в темата... така ме е яд за Траян, беше ми фаворит Confused

# 69
Ергенът

Мисля, че Габи си тръгва сега, беше с Туджаров на протеста в София, а тя е от Пловдив. Беше и с Денислав. Според мен са снимали Надкаст и после са отишли на протеста - по принцип не е нелогично да снимат с всички, за да имат време, но предвид видяното в епизодите и промото съм почти сигурна, че е така.

Не е кой знае какъв спойлер, ама да се запиша някак Grinning

# 70
  • София
Май дойде редът на Траян, жалко Sad

# 71
  • София
Ергенът

Мисля, че Габи си тръгва сега, беше с Туджаров на протеста в София, а тя е от Пловдив. Беше и с Денислав. Според мен са снимали Надкаст и после са отишли на протеста - по принцип не е нелогично да снимат с всички, за да имат време, но предвид видяното в епизодите и промото съм почти сигурна, че е така.

Не е кой знае какъв спойлер, ама да се запиша някак Grinning

Логично звучи, доколкото помня обаче Надкаст казаха мин. седмица, че приключват сезона, но ще пускат предварително заснети подкасти целия декември, та ще видим. Аз искам да знам кой/какво цопна в басейна.

# 72
Аз дори не гледам вече ИВ, всички спойлери се оказаха верни, уви, а като видя фикуса,  ми става лошо. Вероятно е интересно как точно неговата стратегия проработи, но не ме вълнува. Нито тази на Алекса или мишока от миналата година.

# 73
ИВ
Останат ли 5 -един ще е с имунитет, един служебно номиниран и от тримата ,които останат зависи -дали ще си купят имунитет или са бедни църковни мишки и ще ходят на елиминация. Чикагото ако не е служебно номиниран едва ли ще отиде вече на битка за спасение.
Може ли на този етап да се купува имунитет? Нали Ралица каза "НЕ"

# 74
ИВ
Дано поне Траян изпревари Радостина.  Ще е гавра да е място пред него

Общи условия

Активация на акаунт