WIZZAIR - 52

• 8 153
  • 154
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Фиумичино или Чампино?
Фиумичино

# 61
New route: Бургас - Тел Авив, лятото на 2026

София-Мара̀кеш е до края на март.

# 62
Ако съм направил онлайн чекиране, но нямам възможност да си отпечатам бордната карта, нито да я покажа на телефона си и отида на летището на гишето на Wizz да ми я разпечатат те - това плаща ли се допълнително или след като аз съм си се чекирал е безплатно? Предварително благодаря!

# 63
Това се плаща допълнително. Без бордна карта не можеш да влезеш.

# 64
Според текстовете се плаща чекирането на летището, не разпечатването. Ама те са циции и всичко може да кажат.
Аз бих се постарал някак да имам бордната карта, примерно да си свалиш PDF файла на телефона и да го покажеш, или да помолиш в хотела да ти разпечатат, няма да направят проблем за една страница.
Ако сте в Мароко или Дубай там е задължително да се разпечатат и няма да искат пари.

# 65
Точно така. Редиx се днес на чек-ин опашка в Маракеш, Мароко (нищо, че нямам чекиран багаж), те разпечатват тяxна си бордна карта. Но предполага се, че  питате за Европа. Какъв е проблемът да покажете бордна карта от телефон, @perymason? Може да е просто скрийншот.

# 66
До Маракеш цени народни през януари, февруари и март

# 67
  • Русе
Здравейте,
В края на ноември закупих билети за края на февруари за Мадрид.
Сега излезе промоция с 25% и сумата за билетите /4бр/ е с 120лв по- ниска.
Има ли как да поискам да ми възтановят разликата?
Благодаря за разбирането. Не летя често.

# 68
Ако си взела с флекс може да ги откажеш и да купиш нови. Иначе не.
По същата логика, ако се качат цените, те няма да ти искат да плащаш разликата.

# 69
Здравейте,
В края на ноември закупих билети за края на февруари за Мадрид.
Сега излезе промоция с 25% и сумата за билетите /4бр/ е с 120лв по- ниска.
Има ли как да поискам да ми възтановят разликата?
Благодаря за разбирането. Не летя често.

По същата логика може да върнете в магазина стока която не е на промоция и да си я вземете на промоция.
Златото и среброто като паднат, също може да предявите претенции към дилър за възстановяване на разликата.
Само флекс би помогнал, но явно щом сте опряли до разликата в цената, не сте си платила и флекс, че и той струва пари.
Като купите билети не мислете повече колко биха стрували, дали сте се минали и т.н.
Наслаждавайте се на видяното по чужди земи защото това е богатство което някога само привилегировани са имали възможноста да ползват.

# 70
Здравейте,  имам нужда от съвет.
Резервирах полет до Бари, но в бързината през мобилното приложение съм разменила началната и крайната дестинация. Трябва да излетим от Бари на 10.04 и от София за Бари на 13.04.
Пробвах да променя полета , но ми дава двойна цена. Да изчакам ли по-евтини полети или да анулирам и да преглътна едни  170 евро?
За първи път попадам в такава ситуация.

# 71
vampbal, пробвай да се обадиш по телефона и да видиш дали има шанс да ти сменят, но...по-скоро няма да стане Sad  Вариант е, ако не се получи с обаждане да чакаш да отменят полета, може да се случа смяна на часа или нещо такова и тогава те питат дали си съгласна, така отбелязваш НЕ и ти връщат парите Simple Smile

# 72
Ако промените плановете за това пътуване, може ли да ползвате поне едната отсечка и да резервирате само другата?

# 73
Малко черен хумор:

# 74
Здравейте, имам билети 23.01 отиване и 25.01 връщане. Налага ми се да пътувам ден по-рано - на 22.01 и купих билети само за отиване. Мога ли да ползвам връщането на 25.01,без да съм ползвала билета на отиване?

Общи условия

Активация на акаунт