WIZZAIR - 52

• 8 230
  • 156
  •   2
Отговори
# 75
Да може, но само за нискотарифни се отнася това, за другите не си помисляйте.

# 76
  • София
Да няма някаква промяна в размерите на багажа?

# 77
Не мисля. Просто... меме Wink

# 78
  • sofia
Привет, някой има ли проблем с плащането към wizz. Имам пари в картата, а пише неуспешно плащане?!

# 79
Аз имаx проблем с плащанията вчера не към wizz, а към друг търговец, но става въпрос за кредитната карта на Wizzair, трябваше да платя едни 300 евро и на два пъти ми се изписа "неуспешно плащане", дневният ми лимит го вдигнаx над тази сума, за да не е проблем. И пак не прие плащане. Не стана.

И една новина:
НОВА ЛИНИЯ: ВАРНА-БУДАПЕЩА, от 8 юни (2 пъти седмично)

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 23:25 от diziler

# 80
Напълно е възможно да сте купили нещо на борда на уиз и да са го регистрирали доста по-късно. Те така правят.
И това е кредитна карта, как има 7 евро в нея

# 81
neuromancer, сетих се, да... Yum Върнах лентата назад и се сетих, че на борда бях купила за детето една супичка на 26.12... Ех, как ме вкараха в шаш и паника само... 
Ами не съм си превела още сумата по кредита, затова имаше само 7 евро в нея.

# 82
  • София
Имам проблем със закупени билети с грешен час, във вярна дата. Първоначално е отбелязан желания час , но в края да резервацията сайтът на Уиз е показал И друг час и по някакво подразбиране сме купили другия полет.
Дали може да ни променят полета, т.к. от наша гледна точка е по вина на техния сайт?
Да опитвам ли и по какъв начин?
Благодаря предварително за помощта!

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 12:13 от ЗаСлон

# 83
  • sf
Няма такова нещо "по вина на сайта". Освен това точно преди плащане има нотификация за преглеждане на данните, така че няма кой да ви ввърне парите на това основание.

# 84
  • София
Няма, разбира се Simple Smile Но обещах да питам тук.
Снощи веднага купихме нови билети.

# 85
София-Сантандер от 31 март
София-Корфу от 7 юни
Варна-Катовице от 7 юни

# 86
  • sf
Трябва да чекирам за утрешен полет, но като вляза в профила си в уиз и ми показва това
Единствено мога да цъкна на него и ме изхвърля от профила. Изчистих кеша и пак не става.
Идеи?

# 87
Трябва да чекирам за утрешен полет, но като вляза в профила си в уиз и ми показва това
Единствено мога да цъкна на него и ме изхвърля от профила. Изчистих кеша и пак не става.
Идеи?
Пробвайте през пиложението

# 88
Аууу, това за Сантандер си го пожелах, но не ми е минавало през ума, че е възможно! Феноменална новина, благодаря.
Няма да купувам билети с прекачване вече 😄

# 89
Идеи?
Мен ме изхвърля така от единия Гугъл профил, който ползвам, но пробвам ли през друг Гугъл Профил или браузер - нп. Така и н успях да открия защо ми се случва Sad
Пробвайт с друг браузер.

Общи условия

Активация на акаунт