WIZZAIR - 52

• 8 300
  • 158
  •   2
Отговори
# 90
Бъгливи са много
Пробвайте обичайните неща - друго устройство, друг браузер, чистене на кукитата
Ако не стане, или грешката е в тях, или нещо са ви прецакали профила

# 91
  • sf
На лаптопа стана. Все пак си изтеглих и приложението. Другата седмица имам два полета с тях, дано няма ядове, че не ми се плаща за чекиране на летището.

# 92
Ако в момента на купуване на билетите  wizz discount не е изтекъл, но полетът е след изтичане на една година, могат ли да се вземат по-евтините билети?

# 93
Ако в момента на купуване на билетите  wizz discount не е изтекъл, но полетът е след изтичане на една година, могат ли да се вземат по-евтините билети?
Да, няма значение кога е полетът, discount трябва да има към момента на купуване на билетите.

# 94
  • София
Здравейте, имам купен друпосочен билет Брюксел-София-Брюксел. Оказва, се обаче, че нашата девойка може да си дойде 3 дни по-рано. Искам да купя само еднопосочен билет Брюксел-София. В момента цената е 16,00 еуро. Ще може ли после да се върне обратно с двупосочния.
Благодаря!

# 95
Да, няма проблем.

# 96
Здравейте, този куфар става ли за  priority, има обаче разлика  1 см от техните изисквания, не знам какъв да купувам ..

https://wings24.bg/bg_BG/p/%D0%9A%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B5% … 7%D0%9E%D0%92/230

# 97
Здравейте, този куфар става ли за  priority, има обаче разлика  1 см от техните изисквания, не знам какъв да купувам ..

https://wings24.bg/bg_BG/p/%D0%9A%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B5% … 7%D0%9E%D0%92/230
Става. Впрочем да се похваля с моето мини куфарче с махащи се колелца размер 40*30*20. Изключително удобно и практично, вместо раница! И Уиз и Раян нямаха никакви проблеми с такова куфарче. Единствено, се оказа, че Раян нямат едно и също пространство под седалките. Колони C и D имат по-малко пространство под седалките от другите колони. С Уиз такава разлика не забелязах.
И за пореден път с Уиз, на летище София никой никаква декларация за дете от другия родител не ми поиска! Граничен полоцай стои до гейта и си свирка.

# 98
Полета ви извън Шенген ли е бил? При мен винаги са искали декларация. Полицаите са в кабинка и трябва да минеш през тях, за да продължиш ако полета е извън Шенген.
А за куфара - по-добре не рискувайте за 1 см особено с Ryan.

# 99
  • Майничка
През лятото пътувах с ученици за страна от Шенген. На опашката за чекиране на багаж пред мен беше една жена с малко дете, 6-7г., с два куфара. Не помня преди ескалатора или след рентгена, но я помолиха да изчака и й провериха декларацията.
Някои от моите видяха и започнаха да вадят техните, тях изобщо не ги отразиха.

# 100

Наистина ли няма да направят проблем, да го поръчвам ли?

# 101
  • София
Ако размерите на сайта са точни "Размери с изпъкнали елементи: 55x37x20 см", няма надвишаване. Не знам защо казваш, че има 1 см разлика. Изискването е 55х40х20 см максимум, а твоят е по-малък на дебелина.

# 102
За куфара, гледаш размерите и по-добре не разчитай на "само 1 см", защото те не гледат с колко надвишава, а дали надвишава, ако ме разбираш...
Надали някой е пробвал точно същия куфар

# 103
Зящото най- отдолу под описанието в сайта пише че има толеранс 1 2 см( най- вероятно разлика)... иначе да, права сте заблудила  съм се за 1 см разлика, може би защото гледах мвого куфари..... Освен да го поръчам че ми трябва спешно, в най- лошия случай ще си платя ако направят проблем

# 104
Ако се натъпче достатъчно винаги може да изпъкне малко, дори да е твърд куфар. Обаче мисля клетките са малко по-големи от официалните размери, та не е фатално...

Общи условия

Активация на акаунт