Номинации за най-голяма муня (тема 14)

• 22 007
  • 230
  •   4
Отговори
# 195
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Звънче, това ми върна спомен за една история с моята дъщеря.
И аз бях като теб в ученическите й години. Не защото бях незаинтересована, а защото тя просто никога не е имала нужда от помощ или някой да я следи какво прави, понеже е малко по-специална от мъничка - на три се научи сама да чете и пише /Друг е въпросът, че като я видях как изписва буквите, щях да припадна - печатни букви, които примерно започваше от последната чертичка, отдолу нагоре и пр. Но логично, предполагам, при положение, че никой не й е показвал и е имала само визуални впечатления./, на 4 решаваше судоку, та в училище й беше песен.
Та беше в шести клас и идва при мен един ден с въпрос по история за някаква дата дали съм знаела, защото си пишела домашното и въпросната дата не й била известна. Обаче ставаше дума не за някоя от важните дати, които всички знаем, а нещо по-специфично, примерно от кога до кога е царувал еди кой си. И й казвам:
- Нямам представа, в учебника не го ли пише?
Тя:
- В учебника ли???
Аз:
- Ами да, щом е във въпросите за домашно, би трябвало да го пише в учебника, нали? Не го ли пише в съответния урок?
Тя, безкрайно озадачена:
- Ама то и учебника ли трябва да се чете??!!!
В такъв потрес изпаднах и така се засрамих, че дори не се сетих да я попитам за какво точно си е мислела, че служат учебниците. Blush

# 196
Тя е трябвало да се срамува в случая.

# 197
Защо? Очевидно помни казаното в часовете.

# 198
Случка отпреди малко. Аз като цяло съм напълно неадекватна сутрин. Та ставам аз и отивам в тоалетната. Вдигам капака с мисълта, че седалката не съм я вдигнала. Леле мамо, като седнах, направо подскочих като опарена. Толкова съм зле, че съм вдигнала и седалката. В такива моменти ми се иска да не се бях събуждала!

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 08:50 от BellaSv

# 199
Миналата седмица започнах нова работа и не познавам всички колеги. Този понеделник влязох с гръм и трясък в среща, настаних се, отпих от кафето и чак тогава разбрах, че съм в грешната и нямам представа кои са тия хора и какъв е тоя проект.
Унижението щеше да е една идея по-поносимо, ако бяха само колеги без клиенти, ама...

# 200
Толкова съм зле, че съм вдигнала и чинията. В такива моменти ми се иска да не се бях събуждала!

Как така си вдигнала и чинията???

# 201
Най вероятно говори за капака и  дъската. Чинията не знам как би могла да я вдигне.

# 202
Още едно доказателство колко съм в кондиция, за седалката става въпрос🤣

# 203
  • софия
Как Сийка ме разсмя още повече 😂 Прочетох случката, представих си я, потресох се, почти усетих и се смях, но въпросът ме заби.

# 204
  • Варна
Баш си е за темата... Simple Smile

# 205
Лютиче, засмях се, като си представих случката.

# 206
Да ви разкажа какво ми се случи преди два дни. Значи моето възстановяване от операция върви на принципа "да се обърка всичко, което може да се обърка" и онзи ден се оказах с болки в долната част на гърба от направилна позиция на тялото (щото, нали, пазя корема). Та решавам, че ми трябва топло за мускулния спазъм и какво, какво - набарах един стар термофор, който напълних с вода, легнах си и си го сложих на гърба. Явно болката ме е отпуснала, защото съм заспала само за да се събудя след известно време и да установя, че съм мокра. Честна дума, първо реших, че съм се напикала! Пипам се - не съм мокра все едно съм се изпуснала и осъзнавам, че термофорът се е спукал,  водата се е процедила от него и аз лежа в локва. Ставай, преобличай се, сменяй чаршаф, сменяй протектор, чак възглавницата ми беше мокра, но поне матракът беше сух! Сега разглеждам сайтове за термоподложки и след някой и друг ден ще отида да си купя една, че да се свършва.

# 207
  • Бургас
Пак се изявих и посрамих в аптеката Simple Smile
През целия си път си повтарям името на мазилото, което трябва да купя. Освен него ми трябва и магданоз. Та, повтарям си ги аз на ум.
Влизам в аптеката и се изцепих освен търсения крем от мен, казвам И магданоз !!!
Не се усещам аз, вадя си парите, картата за отстъпка и гледам как аптекарката ме гледа и ми се подсмихва с думите ,, Магданоз още не сме получили!,, Аз гледах още по странно! Simple Smile

# 208
  • при късмета
Внимавай с топлото, при болки в кръста и на долу. Ако си сигурна, че мускул/и са причината, добре. Но, ако болките са от възпален или провокиран по някакъв начин нерв, топлото е противопоказно

# 209
karzz, ме подсети когато беше малко детето купувах редовно судокрем. Обаче как муня да запомни това сложно наименование. Изцепих се, че искам судоку Joy Обаче ми дадоха каквото трябваше, а какво са си помислили за мен е без значение Joy

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 09:24 от Г-жа Рамацоти

Общи условия

Активация на акаунт