Термин Август 2026

• 9 492
  • 299
  •   3
Отговори
# 255
Моята плацента този път в предна ниска, но се надявам да се вдигне. Сега и аз съм в чуденка кой тест да направя, понеже очаквано бхс е лош. Някой знае ли тези микроделеции с каква точност са? Чудя се между vision и nifty pro.

Стискам палци да нямате повече кървене.

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 16:45 от Dream35

# 256
Може би няма да съм от особена полза на жените, които се следят в България, но ние пуснахме на Eurofins PrenatalSafe. Това, поради простата причина, че тези тестове се предлагат в болницата, в която се следя. Която сама по себе си се води една от най-добрите, така че им се доверявам изцяло. За моето си лично приучване дали да пусна тестовете в България или Италия,  Niptify ми се сториха най-надеждни, но може и да греша. Важното е резултатите да са добри и достоверни!
Чисто от любопитство - бхс задължителен ли е в България и винаги ли се пуска преди пренатален? Защото от това, което съм чела, резултатите могат да бъдат доста подвеждащи, понеже е на база статистика.

# 257
Момичета, стискам палци да се наредят нещата!
МамаГал, наскоро в групата на Щеррв имаше публикация на момипе, което чак в 37 плацентата се вдигнала дистатъчно, за да роди нормално. Явно до края може да се вдига.
Още от 8-9г.с. ви дат къде се формира. Днес направих ище една фетална, че нали имах отклонение в ерин маркер, сега вече всичко е наред, та си отдъхнах.
Може да наоравиш пренатален ореди бхс (което беше чудесно решение за мен). Като в моята билница правят 3 вида теста, но ме штатиха на друго място за Вижън. На ФМ имах резултати вече и Чавеева искаше да види теста, каза че най-добрия вариант сме избрали. Днес също след прегледа го погледнаха и го одобри.

# 258
Кой вариант на Вижън направихте? Радвам се, че всичко е наред.

Момичета, стискам палци да се наредят нещата!
МамаГал, наскоро в групата на Щеррв имаше публикация на момипе, което чак в 37 плацентата се вдигнала дистатъчно, за да роди нормално. Явно до края може да се вдига.
Още от 8-9г.с. ви дат къде се формира. Днес направих ище една фетална, че нали имах отклонение в ерин маркер, сега вече всичко е наред, та си отдъхнах.
Може да наоравиш пренатален ореди бхс (което беше чудесно решение за мен). Като в моята билница правят 3 вида теста, но ме штатиха на друго място за Вижън. На ФМ имах резултати вече и Чавеева искаше да види теста, каза че най-добрия вариант сме избрали. Днес също след прегледа го погледнаха и го одобри.

# 259
Базовия пакет направихме, казаха че е напълно достатъчен.

# 260
За колко време излезе резултатът? Ние пуснахме в Понеделник и чакам. Пуснахме vision+.
Базовия пакет направихме, казаха че е напълно достатъчен.

# 261
Понеделник на 05.01 след обяд взеха кръв, в събота сутринта ми се обадиха с резултата. Бяха ме предупредули, че заради празниците миже да се забавят и чак следващия вторник-сряда да ги пакам, но ме изненадаха приятно.

# 262
Чакам с нетърпение, дано всичко е наред.
Относно зацапването и аз имам на моменти. Кафяво е, но първите пъти беше кръв.
Пия дуфастон. На моменти имам и неразположения ниско долу. Не е точно болка, не мога да го обясня.
Пожелавам на всички всичко да ви е наред. Успех!

# 263
И аз съм в процес на чакане за вижън+. В сряда го пуснах, казаха ми 3-7 работни дни и че могат да звъннат и събота, и неделя.
Аз днес за пръв път имах леки спазми, вече по измерване съм 11та седмица, време си е да започна да усещам нещо.
Стискам палци на всички момичета със зацапване нещата да се развият добре! 🙏🍀
Аз също имах леко и еднократно, но при мен се знаеше, че е от хематом и бях сравнително спокойна.

# 264
Стискам палци всичко да се развие без проблеми за всички! Hands Pray

Аз също имам някакви странни усещания, понякога ме боли яйчника, в който е жълтото тяло, а като огладнея имам съвсем различно усещане от преди да забременея.
Влизам в 9 седмица скоро, притесненията не спират, но се надявам всичко да е наред. Началото на февруари пак съм на преглед и ще пуснем Niptify.
Записах час и за 12 седмица за ФМ.
Вие пиете ли вит. Д? В това време май не е лоша идея.

# 265
Аз пия витамин Д целогодишно и в големи дози, долу горе го поддържам на някакви нормални нива, иначе направо се срива. Сигурно имам някакъв проблем с усвояването.

# 266
Аз също целогодишно пия вит Д , бах с тежък дефицит - 11  , който много трудно наваксах .

# 267
  • София
И аз отдавна пия витД,че моят не иска много да мръдна. Слънце, къде записа ФМ? Аз запазих за Марковс.

# 268
Има ли бъдещи мами от Пловдив и областта? Къде смятате да отидете за първата ФМ? 😊

# 269
Аз до преди месец също повече от година пиех нон-стоп по 5000 единици. През май месец изследвах последно и за пръв път не бях в дефицит, но бях докарала точно долната граница на нормата. Сега не съм го пускала.
В Марковс записах и аз при проф. Марков.

Общи условия

Активация на акаунт